weirdo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 έχω πρόβλημα στο κόψιμο τον mpeg αρχείων τα οποια γίνονται capture μέσω pouwer cinema, όταν προσπαθώ να αφαιρέσω τις διαφημίσεις p.x. με τα mpeg tools του tmpeg plus 2.5 το αρχείο που μου εξάγει δεν έχει ήχο και από ο,τι καταλαβαίνω δεν έχει καν audio stream, το κανονικό αρχείο έχει κανονικά ήχο με κωδικοποίηση dvdlpcmdec όπως μου λέει το gspot, έχει κανεις ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ?
weirdo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 ρε παίδες κάποιος καμια ιδέα ? ίσως και κάνα άλλο τόσο βολικό πρόγραμμα για κόψιμο k ένωση mpeg αρχείων ?
parsifal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Βολική μέθοδος όλα-σε-ένα δεν είναι, αλλά ρίξε μια ματιά: MPEG1-2 κόψιμο-ράψιμο με freeware εργαλεία για Windows...
weirdo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 δυστυχώς το cutermaran μου κρασαρει σε όλες του τις εκδόσεις μόλις φορτώνω το video έχω vista
parsifal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Υπάρχει και το MPEG2Schnitt που κάνει την ίδια δουλειά. Επίσης, και το Mpg2Cut2...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.