koulouri Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δεν εχω συσκευη που να διαβαζει τετοιο πραμα αλλα το βρηκα μεσα στην ντουλαπα μου στο σπιτι που νοικιαζω σε 1 φακελο κολλημενο κατω απο 1 ραφι... omg δηλαδη σαν σε ταινια... για πειτε μου
horsepower Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 έχεις εγκαταστήσει το τελευταίο firmware στα μάτια σου για να το "διαβάσεις"?
mvaggel Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Ύποπτο μοιάζει... Ή απόρρητα αρχεία της CIA θα έχει ή κανένα home-made xxx video. Θα σου πρότεινα να μη το σπάσεις αλλά να βρεις κατάλληλη συσκευή αναπαραγωγής, να το copiάρεις και μετά να το κάνεις share... ;-) ΥΓ Άμα βαριέσαι να ψάχνεις, προτίθεμαι να μου το στείλεις να ψάξω εγώ και να σου στείλω copy του όποιου περιεχομένου. ΥΓ2 Άμα το περιεχόμενο περιλαμβάνει: σεξ, βία, θεωρίες συνομοσίας, ονόματα, διευθύνσεις και φωτό των mod του forum, ufo και άλλα παρόμοια, μπορεί να σε κάνουν ταινία και άγαλμα που τα αποκάλυψες!!!
liopyr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 lol, ο τίτλος με πηγε σχεδόν 2 δεκαετίες πίσω, που ότι παιχνίδι μου έφερναν το κατέστρεφα για να βγάλω το ''μοτεράκι''.... by the way, mini disc δεν είναι αυτό? koulouri: μπορεί η ζωή σου να διατρέχει άμεσο κίνδυνο... αν δείχνει ποιος έφαγε τον Kennedy, πες το μας πριν σε ''φάνε''
koulouri Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 lol ok guys αλλα καμια συμβουλη για το τι συσκευη παιζει να διαβαζει τετοιο δισκακι?Τα sony psp εχουν τετοια δισκακια η κανω λαθως? και αν ειναι κατι καλο 8α σας το στειλω σε rapidshare..
Arrenoposss Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μου θυμίζει το Mission Impossible. Πρόσεχε,μπορεί να καταστραφεί μόλις το διαβάσεις,οπότε έχε και ένα μαγνητόφωνο μαζί σου για αποδεικτικό στοιχείο....lol
koulouri Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 φφφφ ενταξυ δεν την παλευεται καστανο.. απλα πειτε μου τι να το κανω γιατι με εχει φαει η περιεργεια!!! και δ θελω να το παω καπου και να μου πει κανενας πιο περιεργος τυπας "αστο εδω και θα δω τι μπορω να κανω"
thanasis00 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 den einai minidisc afto? ta DVD-ROM/RW sto pc diavazoun minidisc... an den einai minidisc, einai megalitero i mikrotero?
joker99 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 sti foto den fenete kala ti einai. mini disc einai? an nai,valto sto pc apla.
liopyr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 άνοιξε το πορτάκι του cdrom και δες (με το μάτι) αν ταιριάζει περίπου στον μικρό κύκλο που έχει... αν ναι, μπορείς να ρισκάρεις να σπάσεις το πλαστικό και να το βάλεις, και άμα παίξει έπαιξε... μπορείς πάντως άμα θες να το φέρεις απο εδώ και θα δω τι μπορώ να κάνω...
Freakster Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Απο ποτε παιζουν τα mini disc στο pc??? :S Θες mini disc player. Moνο ηχο μπορει να περιεχει.
Land_Of_Banania Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Κανονικά σαν cd-rom είναι απλά μικρότερο. Πες τι έχει μέσα όταν το ανακαλύψεις, θα μας φάει η περιέργεια..
koulouri Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Απο ποτε παιζουν τα mini disc στο pc??? :S Θες mini disc player. Moνο ηχο μπορει να περιεχει. και γω αυτο πιστευω αλλα νομιζω οτι και τα sony psp παιρνουν τετοια περιεργα κουτακια που εχουν μεσα το mini-dvd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.