Προς το περιεχόμενο

Ζωνιανά....Εν το κουνώ απο επαέ όσους μπατσους και αν πέψουν

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=f2S_9FWrh78

http://www.youtube.com/watch?v=gsRrno34-sQ

Τα σχόλια δικά σας...δείτε όλα τα βίντεο....Πολύ υπερηφάνεια ρε παιδιά....

στο 2ο βίντεο η γκόμενα που το τραβάει κάποια στιγμή λέει : κ@υλα ε?

Καλάζνικοφ και ούζι....και τα σχόλεια του uploader ποια είναι? ΝΑ ζησει η Κρήτη...ναρκωτικά και όπλα....ζήτω η Κρήτη....

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
http://www.youtube.com/watch?v=f2S_9FWrh78

http://www.youtube.com/watch?v=gsRrno34-sQ

Τα σχόλια δικά σας...δείτε όλα τα βίντεο....Πολύ υπερηφάνεια ρε παιδιά....

στο 2ο βίντεο η γκόμενα που το τραβάει κάποια στιγμή λέει : κ@υλα ε?

Καλάζνικοφ και ούζι....και τα σχόλεια του uploader ποια είναι? ΝΑ ζησει η Κρήτη...ναρκωτικά και όπλα....ζήτω η Κρήτη....

:devil: i am in love.

εδω κοιτα χαχαααχχχχα.

Δημοσ.
slipknot,Ηοuston και Froufro...

αγαπητοι μου συμφορουμιτες... δυστηχως δεν εχετε ιδεα πως λειτουργει η αστυνομια και ποιος φταει για τα λαθη της αστυνομιας.

Επειδη λοιπον τυχαινει και ειμαι αστυνομικος να σας ενημερωσω ...

Εγω ειμαι 26 χρονων με μικρη προυπηρεσια και ομως βρεθηκα σε περιστατικα (2) με πιστολιδι και εβγαλα 4-5 φορες το πιστολι απτη θηκη του.

Ενα παραδειγμα θα πω μονο και οποιος εχει μυαλο ας καταλαβει.

Με φωναζουν για διαρηξη... εγω με το συναδερφο τσακιστηκαμε να παμε ρισκαροντας τη ζωη μας...τσακιστηκαμε ομως για να σωσουμε καποιον ανθρωπακο που ισως σκοτωνοταν απτο δραστη. Θα μου πεις ησουν υποχρεωμενος να πας...συμφωνω... αν πηγαινα ομως 30 λεπτα μετα κανεις δε θαμουλεγε τιποτα. Εγω προτιμησα ομως να ρισκαρω τη ζωη μου ναφησω χηρα τη γυναικα μου για να σωσω καποιο πιθανο θυμα της υποθεσης.

Και ερχεστε τωρα εσεις να μου πειτε οτι "οι μπατσοι ειμαστε ζωα".

Αν αυριο γινει αυτο στο δικο σας σπιτι και εγω πω "αφου με βριζει ο κοσμος γιατι να τρεξω;" και παω μετα απο 40 λεπτα οταν θαχει σκοτωθει το αδερφακι σας που ετυχε να πεσει μπροστα στον κλεφτη τι θα πειτε;

Και για οσους νομιζετε οτι αυτα ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας να σας ενημερωσω οτι γινονται οχι απλα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ αλλα ΠΟΛΛΕΣ φορες ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Τουλάχιστον εγώ από την πλευρά μου δεν είπα ότι όλοι οι ''μπάτσοι'' είναι ζώα.

Ευθύνες υπάρχουν σίγουρα, από τον Δημοσχάκη μέχρι τον τελευταίο αστυνόμο, στο βαθμό βέβαια που τους αναλογεί.

Εκείνο που προκαλεί, είναι η αλληλοκάλυψη.

Δημοσ.
lary7, εχεις δικιο φιλε αλλα δυστηχως οταν εισαι απεξω δε ξερεις...

και εξηγουμε...

Ξεκιναω ως αστυνομικος τη δουλεια μου,φιλαω τη γυναικα μου και την κορουλα μου και κλεινοντας την πορτα του σπιτιου μου δε ξερω αν θα ξαναγυρισω.(με το καλημερα εχεις ανχος και φοβο).

Πας στο τμημα σου,ξεκινας υπηρεσια σε φωναζουν για ληστεια σε τραπεζα... τρεχεις βγαζεις οπλα...η καρδια παει να σπασει,σκεφτεσαι οτι ισως στα επομενα 2 λεπτα ναχεις φαει σφαιρα,σου περναι απτο μυαλο ολη σου η ζωη,ιδρωνεις,τρεμεις. Τελικα ηταν απο λαθος ο συναγερμος. Πας παλι στο τμημα.

Ξαφνικα σε φωναζουν για διαρηξη.. τρεχεις βγαζεις οπλα..αναρωτιεσαι αν το αλεξισφαιρο θα σε σωσει αν γινει κατι...τρεμουν τα χερια σου,λες θα ξαναγυρισω πισω ή παει εδω η ζωουλα μου; Τελικα ολα παν καλα,ξαναγυρνας στο τμημα.

Ενας πολιτης σε φωναζει οτι τουχουν κλεισει με αμαξι το παρκινγκ.Πας κοβεις κληση και ερχεται ο ιδιοκτητης του αμαξιου και σε βριζει εσενα. Καθεσαι και ακους ολες τις βρισιες ενω δε φταις...δεν ηθελες εσυ να τον γραψεις...καισ ε βριζει ,σε βριζει.σε βριζει.

Γυρνας στο τμημα...τρως μια τυροπιτα,πινεις ενα καφε... σε βλεπουν απο απεναντι σιγοψιθυριζοντας "μονο να τρωνε και να πινουν ξερουν οι μπατσοι...τιποτα δε κανουν". κι αυτο λιγα λεπτα αφοτου θα μμπορουσες να εισουν νεκρος.

Αργοτερα παλι σημα για ληστεια...παλι η ιδια απορια..θα ξαναδω την κορουλα μου; τα χερια να τρεμουν, η καρδια να παει να σπασει. ολα καλα και παλι... ειτε δεν ηταν τιποτα ειτε επιασες τον κλεφτη χωρις πιστολιδι.

Μετα απο μια ολοκληρη μερα με ολα αυτα να επαναλαμβανονται.. πιανω καποιον να κανει κατι και αντιδρω ισως λιγο πιο βιαια. μπορουσα απλα να τον αποθησω ας πουμε και αντι γιαυτο τον χτυπησα.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑς ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ;;;[/QUOTE]

Μπορώ να ρωτήσω? Γιατί έγινες αστυνομικός? Πραγματικά αναρωτιέμαι αφου υπάρχουν τόσοι κινδυνοι στην καθημερινότητα σου? Για τα 800 ευρώ που παίρνεις?

Η ερώτηση μου δεν έχει ίχνος ειρωνίας και ασφαλώς αντιλαμβάνεσαι οτι δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου.

Το τελευταίο σχόλιο σου φαντάζομαι όμως οτι προκαλεί γιατί δεν είναι δικαιολογία αυτη για να φέρεσαι βίαια. Και εγω είμαι στην τσίτα συνέχεια.. Εγω ας πούμε ζωγραφίζω ή πάω γυμναστήριο για να ξεδώσω, εσύ φέρεσαι βίαια... πφφφ.. τι να πω?

Δημοσ.

Εγινα αστυνομικος γιατι θελω να βοηθαω τον κοσμο οσο μπορω. Δε μαρεσει που στις μερες μας και ο πιο μικρος πιτσιρικος κυκλοφορει με μαχερι στην τσεπη και ο μεγαλυτεροις αδερφος του με πιστολι.Δε μαρεσει που η εγκληματικοτητα ανεβαινει ραγδαια. Οχι δεν ειμαι ο σουπερμαν,δε θα σωσω εγω τον κοσμο, αλλα σιγουρα μπορω να κανω οτι μπορω.

Και πιστεψεμε....δεν εχει καμια σχεση η οποιαδηποτε δο0υλεια που σε εχει στην τσιτα με το να σου κολανε πιστολια στο κεφαλι. Αστο σου λεω δε μπορεις ουτε καν να διανοηθεις πως ειναι. Αυτο ειναι που λεω παντα... αν δεν εχεις ζησει κατι να ξερεις πως ειναι ααααστ ρε παιδι μου...δεν μπορεις να ξερεις δε μπορεις ναχεις αποψη γιαυτο πως να το κανουμε τωρα.

Η βιαιη συμπεριφορα των αστυνομικων εχει καποια βαση.Θα κανω μια τελευταια αποπειρα να ανοιξω τα ματια σε μερικους μπας και μπειτε λιγο στο ρολο. Οταν πηγαν οι αστυνομικοι να κανουν ελεγχο σενα αυτοκινητο στο μεταξουργειο πριν καμποσο καιρο ειχαν δυο επιλογες.

1)Η πρωτη ηταν να το κανουν καπως 'επιθετικα' μιας και ηταν νυχτα και επικυνδυνα,δηλαδη να του βουτηξουν ,να τους βγαλουν εξω απταμαξι να τους ψαξουν και να ειναι με τα οπλα στα χερια ολη την ωρα φυσικα.

2)Η δευτερη ηταν να ειναι ευγενικοι και χαλαροι,οπως θελει ο κοσμος τον αστυνομικο. "καλησπερα σας κυριε,θα ειχατε την καλοσυνη να...." κτλ -κτλ

Οι συγκεκριμενοι αστυνομικοι προτιμησαν τον δευτερο τροπο.

Αποτελεσμα; τους θερισε ο οδηγος του αυτοκινητου με ενα ουζι. Ο οποιος αποδειχτηκε οτι ηταν ο πασσαρης.

Το ξερω οτι το να εχεις απεναντι σου εναν αστυνομικο να φωναζει με το χερι στο πιστολι και να σου δινει εντολες ειναι ασχημη εικονα,νοιωθεις αβολα... αλλα ετσι μονο και αυτος ο κακομοιρης θα μπορεσει να σωθει αν εσυ αποδειχτεις εγκληματιας και εχεις ενα οπλο στην κωλοτσεπη ετοιμο να του τη ριξεις.

Δημοσ.

Φρουφρου, αυτο που ειπα παραπανω που το εκανες και μπολντ ειτε δε το διαβασες καλα ειτε αδυνατεις να καταλαβεις. ΕΙπα οτι μετα απολο αυτο το στρες ειναι πιθανο και ισως λιγο λογικο ναντιδρασει βιαια ο αστυνομικος ΟΤΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ. Εννοωντας να εχει μαχαιρι, να εχει πιστολι,να δερνει ενα κοριτσακι γιατι αρνηθηκε να του δωσει το πορτοφολι. Τι σχεση εχει η ζωγραφικη κ τα γυμναστηρια που λες; καταλαβαινεις τι λεμε ή τσαμπα τα λεμε;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου, πραγματικά όμως, με κάλυψες.

on topic τώρα,

για τον Βιτωράκη κανεις κανα σχόλιο?

Για το οτι πηγές της Αστυνομίας προσπάθησαν να διαψέυσουν την επίσκεψη του στα Ζωνιανά?

Επίσης να σημειώσω οτι και για τους (νορμάλ) Κρητικούς δεν είναι καμάρι και τιμή η κατάσταση αυτή.. Το φαινόμενο αυτό βέβαια δεν παρατηρείται μόνο στον Μυλοπόταμο αλλά και σε άλλα χωριά εδω και πάρα πολλά χρόνια.

Φυσικά και πρέπει να παταχθεί κάθε τύπου εγκληματική ενέργεια αλλά νομίζω οτι δεν θα γίνει τίποτα με το να ξεριζώθουν μερικές δεκάδες δέντρα.. Και επίσης δεν νομίζω οτι θα γίνει κάτι παραπάνω απ΄αυτο που ήδη συνέβη αφου ...είναι πολλά τα παντέρμα τα λεφτά Άρη και θρέφουν πολλά αμόρφωτα και μορφωμένα στόματα ...

Δημοσ.

AN φτιαξουν αστυνομικα τμημα μεστα ζωνιανα οπως λεει το υπουργειο εσωτερικων θα ειναι μια πολυ καλη κινηση πιστευω.

Παντως και οι λοιποι κρητικοι που ξερουν την εκει μαφια και δε μιλανε ειναι εξισου ενοχοι.

Δημοσ.
AN φτιαξουν αστυνομικα τμημα μεστα ζωνιανα οπως λεει το υπουργειο εσωτερικων θα ειναι μια πολυ καλη κινηση πιστευω.

Παντως και οι λοιποι κρητικοι που ξερουν την εκει μαφια και δε μιλανε ειναι εξισου ενοχοι.

Ακου τώρα ένα πιθανό σενάριο στην πρόταση σου.. Το τμήμα θα έχει πόσους αστυνομικούς? 4? 10? 20? Πόσοι απο αυτούς θα τα κάνουν πλακάκια με τους παράνομους χασισοκαλλιεργητές? Πόσοι απο αυτούς εξ αρχής θα δεχθούν μετάθεση στο νέο τμήμα των Ζωνιανών με σκοπό την "συνεργασία" στην "κτηνοτροφία" ???

Μην το πάρεις σαν προσωπική επίθεση το παραπάνω, γιατί θεωρώ την πρόταση σου αρκετά καλή αλλά οχι υλοποιήσιμη... get my point?

Και οχι δεν θεωρώ τους Κρητικούς - πολίτες υπεύθυνους για την κατάσταση γιατί κάτι είδα πριν που λέγανε κάποιοι για καταγγελίες κτλ, αλλά τους φορείς που κάνουν τα στραβά μάτια εδω και χρόνια..

Δημοσ.
Ακου τώρα ένα πιθανό σενάριο στην πρόταση σου.. Το τμήμα θα έχει πόσους αστυνομικούς? 4? 10? 20? Πόσοι απο αυτούς θα τα κάνουν πλακάκια με τους παράνομους χασισοκαλλιεργητές? Πόσοι απο αυτούς εξ αρχής θα δεχθούν μετάθεση στο νέο τμήμα των Ζωνιανών με σκοπό την "συνεργασία" στην "κτηνοτροφία" ???

Μην το πάρεις σαν προσωπική επίθεση το παραπάνω, γιατί θεωρώ την πρόταση σου αρκετά καλή αλλά οχι υλοποιήσιμη... get my point?

Και οχι δεν θεωρώ τους Κρητικούς - πολίτες υπεύθυνους για την κατάσταση γιατί κάτι είδα πριν που λέγανε κάποιοι για καταγγελίες κτλ, αλλά τους φορείς που κάνουν τα στραβά μάτια εδω και χρόνια..

να συνεχίσω ρωτώντας τι αν οι ντόπιοι απειλήσουν τους αστυνομικούς οτι θα καθαρίσουν πχ όλη τους την οικογένεια? Γνώμη μου είναι οτι χρειάζονται "μυστικοί" ή μάλλον καλύτερα commandos στρατιωτικού τύπου (ΟΥΚ και πάνω) που θα κάνουν ντου την νύχτα όπως στις ασκήσεις και θα μένουν οι εγκληματίες μαλάκες που θα σκάνε οι φάτσες με τα φούμο απτο πουθενά.

Αν δεν έχουμε την δυνατότητα να καταπολεμήσουμε μια τέτοια κατάσταση τι σε Τουρκους και μαλακίες θέλουμε να αντισταθούμε αν χρειαστεί... να βάλουμε τα F16 και όλα τα οπλικά μας συστήματα στον τέτοιο μας καλύτερα. Τσάμπα λεφτά.

Δημοσ.

Μα είστε όλοι τόσο εκτός πραγματικότητας. Δεν καταλαβαίνετε οτι όλο αυτό το σκηνικό καλύπτεται απο τις ανώτερες βαθμίδες;

Είναι γνωστό οτι στα χωριά συνήθως υπάρχει μια "ισχυρή" οικογένεια. Αυτή που μπορεί και επιβάλει αν χρειαστεί και την γνώμη της στου άλλους.

Οι πολιτικοί έχουν αυτές τις οικογένεις στα οπα-οπα και το όφελος είναι προφανές. Υπάρχει ποτέ περίπτωση να στραφούν εναντίον τους ακόμα κι αν είναι εγκληματίες;

Εδώ πήγαν οι αστυνομικοί να πάρουν τα δεντρίλια κι αυτοί τα κλάδευαν!!! Δεν τα βγάζανε απο την ρίζα. Το θέατρο του παραλόγου δηλαδή....

Δημοσ.

Αγαπητα μου παιδακια... το τμημα που ελεγα μακαρι να γινει στα ζωνιανα δεν εννοουσα να ειναι αλλο ενα ασττυνομικο τμημα. Αλλα αλλο ενα "παραρτημα" της ΕΚΑΜ. Οπου οι αντρες κυκλοφορυν με μαυρες κουκουλες. Οποτε κανενας κωλοβλαχος δε θα μπορει να απειλησει την οικογενεια κανεναος γιατι το μονο που θα βλεπει στον αστυνομικο θα ειναι το πιστολι στο ποδι, το αυτοματο υποπολυβολο στο χερι, η στολη και μια κουκουλα. τιποτα αλλο. 15 αντρες της ΕΚΑΜ ειναι αρκετοι για να αλλαξουν τις παραδοσεις στα ζωνιανα.

Δημοσ.

Να πάνε και να τους κόψουν το κώλο...αντριλίκια και μλκιες, πήξαμε στους νταβατζήδες. Ο κάθε μπουρτζόβλαχος επειδή ο παππούς του πολέμησε το '40 νομίζει ότι και αυτός είναι το ίδιο άντρας επειδή κουβαλάει κουμπούρι και πυροβολάει πινακίδες και ρίχνει μπαλωθιές στους γάμους, ΡΕ ΟΥΣΤ

Δημοσ.
Αγαπητα μου παιδακια... το τμημα που ελεγα μακαρι να γινει στα ζωνιανα δεν εννοουσα να ειναι αλλο ενα ασττυνομικο τμημα. Αλλα αλλο ενα "παραρτημα" της ΕΚΑΜ. Οπου οι αντρες κυκλοφορυν με μαυρες κουκουλες. Οποτε κανενας κωλοβλαχος δε θα μπορει να απειλησει την οικογενεια κανεναος γιατι το μονο που θα βλεπει στον αστυνομικο θα ειναι το πιστολι στο ποδι, το αυτοματο υποπολυβολο στο χερι, η στολη και μια κουκουλα. τιποτα αλλο. 15 αντρες της ΕΚΑΜ ειναι αρκετοι για να αλλαξουν τις παραδοσεις στα ζωνιανα.

ετσι, με κουκουλες και χωρις διακριτικα, επισης να καταργησουμε και τα συνταγματικα δικαιωματα στην εν λογω περιοχη...

Παντως μεχρι τωρα η καθαρση ειναι σε βαθος, βρηκαν παλια οπλα, μικροποσοτητες χασις και κοβουν κλησεις για οδικες παραβασεις. Σε λιγο θα φερουν την πολεοδομια να μετρησουν τις πυλωτες...

Σοβαρα τωρα, ειδα τα εκλογικα αποτελεσματα και το μονο συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι εχουν σχεδον πληρη συμμετοχη στις εκλογες και πιστοι στον δικομματισμο γιατι οι πολιτικοι που ψηφιζουν ειναι "δικοι" τους ανθρωποι...

Δημοσ.

παίζονται χοντρά παιχνίδια , και δυστυχώς , κατά την γνώμη μου , το συγκεκριμένο έγινε για να προσανατολιστεί η κοινή γνώμη αλλού , γιατί κάποια άλλη μαλακία πάνε να καλύψουν ( ξέρω γω κάνα σκοπιανό ή τίποτε τέτοιο)....

Οι μπάτσοι εκεί πέρα είναι συγγενολόι , οι πολιτικοί τους υπερασπίζονται , απλά θα πιάσουνε 2-3 ου είχανε μια γλαστρούλα και αυτό είναι....ήτανε επιχείρηση τώρα αυτό?

Βρήκανε όπλα που είχανε από την εποχή της μάχης της Κρήτης , και τα Καλάζνικωφ όχι....

βρήκανε 20 δενδρύλια που ήτανε στο νεκροταφείο , αλλά τα χοντρά δεν τα βρήκανε....

Θέατρο του παραλόγου σε μια λεβεντογέννα μάνα που λέγεται Κρήτη....

Όσο αναφορά τα όπλα , συμφωνώ να τα έχουνε , γιατί είναι παράδοση , αλλά να έχουνε και μια άδεια....ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΗΚΑΝΕ ΚΑΛΑΖΝΙΚΩΦ ΚΑΙ Μ16 ? Πρέπει να είσαι πολύ μπλεγμένος με την μαφία για να βρεις καλάζνικωφ , με μαφίες του ανατολικού μπλοκ και βάλε....

άλλο να έχεις ένα αυτόματο από το '40 , άλλο να έχει καλάζνικωφ....Οπότε φανταστείτε τι γίνεται....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...