Προς το περιεχόμενο

Ζωνιανά....Εν το κουνώ απο επαέ όσους μπατσους και αν πέψουν

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια να λεγεται παντως , μπορεί να πάρεις σήμα και για πολύ χειρότερα περιστατικά , εχω φίλο που κάνει αυτη την δουλειά ,ενώ υπαρχουν υπηρεσίες πολύ δύσκολες, λοιπον ντάξει μην τα ισοπεδώνουμε όλα είναι μαλακία ..

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aπλα δε δεχομαι νακουω σχολια για την αστυνομια απο ατομα που δεν εχουν ιδεα τι και πως γινεταισ την αστυνομια. Και μονο που λετε για τοςυ ματατζηδες και γιαυτους που σας βγαλαν ταυτοτητα κανει μπαμ οτι το μονο που ξερετε απτην αστυνομια ειναι οτι δειχνει το σταρ τσανελ.

Ξερεις ποσες υπηρεσιες υπαρχουν;

Ξερεις οτι αστυνομικοι το παιζουν πρεζακηδες και βαπορακια και για να μπουν σε κλικες εμπορων ναρκωτικων ωστε να τους μπουζουριασουν; Μεθαυριο ο χ,ψ εμπορος θα μπορουσε να κολλαγε το ΔΙΚΟ ΣΟΥ παιδι στην ηρωινη.

Υπαρχουν καποιοι που το πολεμανε αυτο και εσυ τολμας να τους βαζεις στο ιδιο καζανι με αλλους αχρηστους.

Φρουφρου σου απαντησα προλιγου με παραδειγματα αναλυτικα αλαλ δεν πηρα σοβαρη απαντηση σου.

Δημοσ.
τι μπορει να γίνει πραγματικα? Επιλογές :

1 ) Ναπάλμ

2 ) Χερσαίες δυνάμεις με τάνκς

3 ) artillery

4 ) Να χτίσουμε ένα τοίχος γύρω γύρω να μην βγένει κανείς απέξω?

"Στα Ζωνιανά πόδας Τούρκου εν επάτησε" Απο το Λούφα & παραλλαγή , σειρήνες στο Αιγαίο....

Ποπο ρε μάγκες , τί ειν τούτοι....ειλικρινα...οι άνθρωποι και ο τόπος δεν ευνοεί τίποτε....είναι γενικά τόπος απροσπέλαστος

Ουτε ναπαλμ ουτε τιποτα

από τα 20.000 ποδια μια GBU-43/B (MOAB) = ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΜΒΩΝ :shock:

να αφησουν και μονο εκει ολη την αλλη κρητη την γουσταρουμε.;)

ρε παιδια το παλικαρι που χαροπαλεύει ρε γαμωτο κριμα δεν ειναι?

δεν ειναι και πολυ αδικια ρε γαμωτο ?:mad:

zogeowwdw4gnxyyjomii.jpg[/url]

Δημοσ.

Απλά θεώρησα οτι οσο κοιμάμαι εγω, άλλο τόσο και εσυ..

Λοιπόν μπορεί να υπάρχει ενα πολύυυυ μικρό ποσοστό που κάνουν σωστά την δουλειά τους όμως η πλειοψηφία είναι σκάρτοι που επειδή φοράνε την γαμοστολή κάνουν κατάχρηση της εξουσίας τους (της ποιάς?) ...

Οκ καλά αυτά για τις αυτοκτονίες , τις ληστείες ..

Σε τι ποσοστό όμως οι αστυνομικοί χρηματίζονται, είναι μέσα στα κυκλώματα των ναρκωτικών, προσφέρουν προστασία σε μαγαζιά, εκμεταλλεύονται ιερόδουλες, ξυλοκοπούν έτσι για πλάκα και πολλά άλλα..

Αυτό που θέλω να πω λοιπόν ειναι οτι ναι τους βάζω όλους στο ιδιο τσουβάλι γιατί πχ. εγω αν είμαι σωστή σε μια δουλειά και ξέρω οτι όλοι γύρω μου βρώμανε απο χιλιόμετρα ε συγγνώμη δεν θα με εκφράζει αυτό το επάγγελμα για να παραμένω σ' αυτο...

@ zazik Ασφαλώς και είναι κρίμα που χαροπαλεύει το παλληκάρι.. όπως τόοσα παλληκάρια που χαροπαλέψανε χωρίς λόγο γιατι κάποιοι (οχι όλοι) αλλά κάαααποιοι αστυνομικοι δέρνουν τους διαδηλωτές και παράλληλα περπατάνε δίπλα δίπλα με κάτι τυπάκια με χαριτωμενα φουτεράκια με κουκουλίτσες, καπελάκια τζόκει και λοιπό τρέντυ εξοπλισμό (οοοχι δεν ειναι τσιράκια τους) και μιλάνε για το φαινόμενο του θερμοκηπίου έτσι για να γίνει πιο ευχάριστη η βόλτα στα προπύλαια...

Δημοσ.

Σπουδαζω Ηρακλειο 4ο ετος κ λεω να τα χωσω να μην τα χωσω....

αν αρχιζω δεν θα τελειωνω οποτε δεν βαριεσαι....

Δημοσ.

Fρου φρου, τοτε οταν σου ληστεψουν σπιτι/μαγαζι μην εχεις απαιτησεις απαυτους οταν τους βριζεις. Αν μεθαυριο απαγαγουν το κοριτσακι σου μην απαιτησεις να βρεθει ο δραστης και παει λεγοντας.

Ετσι κανουν ολοι ,βριζουν την αστυνομια και οταν παθουν κατι κλαιγοντε "σε παρακαλω καλε μου αστυνομικουλη βοηθησε με να..."

Στη δουλεια σου φρου φρου(αν δουλεευεις) δεν υπαρχουν σκαρτοι; αρα ολοι λοιπον ειστε αχρηστοι και σκαρτοι.σωστα;

Δημοσ.
Εχεις καμια ιδεα ποσες φορες αστυνομικοι εχουν παει πολυ γρηγορα την ωρα που γινεται διαρηξη σε πολυκατοικια απο ενοπλους δραστες και τους αναγκασε να εξαφανιστουν (πρωτου σκοτωθει καποιος ανθρωπακος που θα βρισκοτας στο δρομο των ληστων);

Και αν έχει κίνηση και είναι ώρα για αραλίκι σε κάποια πλατεία, βάζουν την σειρήνα και καθάρισαν…

Φίλε είσαι λίγο υπερβολικός…οι αστυνομικοί έχουν καταντήσει διοικητικοί υπάλληλοι…αυτά που λες είναι εξαιρέσεις…μπορεί κάποιος να τελειώσει την καριέρα του (αλήθεια σε τι ηλικία?) χωρίς να εμπλακεί σε ένοπλη επιχείρηση.

Δημοσ.

εχω καταγωγη απο ορεινο χωριο της Κρητης το οποιο παλιοτερα ειχε πληθυσμο περισσοτερους απο 2.000 μονιμους κατοικους και τωρα δεν εχουν μεινει ουτε 30 ολοι απο 70 χρονω και ανω...

Οταν το κρατος επι δεκαετιες παραμελει την περιφερεια αφηνοντας την να ριμαξει, πολλα χωρια δεν εχουν ουτε δρομους, και στο δικο μας τον δρομο τον εφτιαξαν οι Γερμανοι το 40, λογικο ειναι οτι και αυτοι θα στραφουν στην παρανομια για να επιβιωσουν.

Δημοσ.
Fρου φρου, τοτε οταν σου ληστεψουν σπιτι/μαγαζι μην εχεις απαιτησεις απαυτους οταν τους βριζεις. Αν μεθαυριο απαγαγουν το κοριτσακι σου μην απαιτησεις να βρεθει ο δραστης και παει λεγοντας.

Ετσι κανουν ολοι ,βριζουν την αστυνομια και οταν παθουν κατι κλαιγοντε "σε παρακαλω καλε μου αστυνομικουλη βοηθησε με να..."

Στη δουλεια σου φρου φρου(αν δουλεευεις) δεν υπαρχουν σκαρτοι; αρα ολοι λοιπον ειστε αχρηστοι και σκαρτοι.σωστα;

Τα επιχειρήματα σου ασφαλώς κατανοείς οτι είναι αστεία ε?

Φυσικά τους μπάτσους θα φωνάξω όταν θα προσπαθούν να μου κλέψουν το αμάξι απο την πιλωτή του σπιτιού μου και εγω παρακολουθώ την διαδικασία απο την θυροτηλεόραση και οι καλοί αστυνομικούληδες που λες έρθουν μετά απο 45 λεπτά αφου μου εχουν σπάσει την κλειδαριά, αφου έχει χτυπήσει ο συναγερμός και αφου έχω βγεί στο μπαλκόνι φωνάζοντας...

Φυσικά και θα φωνάξω τους μπάτσους λοιπόν αν χρειαστεί, αυτό δεν σημαίνει οτι επειδή αναγκαστικά ίσως να τους χρειαστώ οτι αλλάζει η γνώμη μου γι΄αυτούς και (για τους περισσότερους τελος πάντων..)

Στην δουλειά μου φυσικά και υπάρχουν σκάρτοι, πχ. ο τεμπέλης υπάλληλος που έχουμε για να πηγαίνει στις τράπεζες και καθυστερεί να μου φέρει τις αποδείξεις της τράπεζας ας πούμε.. ναι σωστά, δεν το είχα σκεφτεί έτσι... στο λογιστήριο ο τεμπέλης υπάλληλος, στο τμήμα ο ντέρτι Χάρρυ... ναι τώρα που το βλέπω, δίκαιο μου φαίνεται..

Δημοσ.

Όπως φαίνεται οι πλειοψηφία των αστυνομικών δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους,απλά το παίζουνε κάποιοι επειδή έχουν μια στολή.Εμπειρίες δεν έχω..δεν έχω υπηρετήσει σε κανα τμήμα να δω τα χάλια.Ξέρω όμως παιδί με πατέρα και αδερφό αστυνομικούς και ο ίδιος θέλει να περάσει αστυνομία.Τώρα πρέπει να πέρασε.Μου τα έχει πει τα πράματα.Όχι απαξιωτικά..απλά αντικειμενικά.Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντιδράτε κάποιοι.Αν πας σε κάποια δημόσια υπηρεσία και βαριούνται να σε εξυπηρετήσουν,δεν θα τους βρίζεις μετά ? Υπάρχουν όμως κάποιοι που κάνουν σωστά τη δουλειά τους,αλλά όταν τους βρίσεις θα τους πάρει όλους τη μπάλα.Πολύ λογικό μιας και αρκετοί αυτό κάνουν,βαριούνται.Αν όμως τους χρειαστείς θα ξαναπάς,γιατί πολύ απλά αυτή είναι η δουλειά τους.Όπως και των αστυνομικών..τι πάει να πει ? Άμα είναι σκάρτοι θα τους βρίσω αλλά αν τους χρειαστώ θα τους φωνάξω.Δουλειά τους είναι δεν κατάλαβα..χάρη μας κάνουν ?

Δημοσ.
δεν ξερω αν το ακουσες , αλλά είχανε στείλει ένα ελικόπτερο παλια , για να ελέγξει για χασισοφυτίες απο ψηλά , και το γαζώσανε με καλάζνικωφ....επίσης , ο νομάρχης ρεθύμνου , του ανατινάξανε το σπίτι , και του γαζώσανε το αμάξι....

αν πάνε προς τα κει , θα γίνει κανονικός πόλεμος....

Συγνώμη που τσιμπάω post απο μερικές σελίδες πρίν,... αλλα για το θέμα θα ήθελα να σας δώσω λίγα φώτα απο το τοπικό forum,...

Επίσης υπάρχει και η αντίστοιχη κουβέντα στο ίδιο forum,...

Προσκαλώ όλους σας λάβετε μέρος στην κουβέντα και να διαβάσετε πως νοιώθει η τοπική κοινωνία για την κατάσταση...

Δημοσ.
εχω καταγωγη απο ορεινο χωριο της Κρητης το οποιο παλιοτερα ειχε πληθυσμο περισσοτερους απο 2.000 μονιμους κατοικους και τωρα δεν εχουν μεινει ουτε 30 ολοι απο 70 χρονω και ανω...

Οταν το κρατος επι δεκαετιες παραμελει την περιφερεια αφηνοντας την να ριμαξει, πολλα χωρια δεν εχουν ουτε δρομους, και στο δικο μας τον δρομο τον εφτιαξαν οι Γερμανοι το 40, λογικο ειναι οτι και αυτοι θα στραφουν στην παρανομια για να επιβιωσουν.

Στο Λασίθι τέτοια πράγματα δεν έχουμε χωρίς να μας λείπουν οι φτωχές περιοχές.Δεν είναι τόσο απλή η εξήγηση για όσους έχουν ξεμείνει 100 χρόνια πίσω.Τα Ζωνιανά δεν είναι εδώ και καιρό ένα φτωχό χωριό ούτως ή αλλιώς, δεν μπορείς να πεις ότι δεν ήταν επιλογή τους να μην ανοιχτούν.Βρίσκουν ευκαιρίες ορισμένοι πάντως να βγάλουν το άχτι τους με τους Κρητικούς και αυτό μου την σπάει.Πρώτοι οι Κρητικοί είναι που τους έχουν απομονώσει, κάτι που σε ένα βαθμό ίσως να μην βοηθάει αλλά δείχνει πόσο λάθος είναι η γενίκευση.Μου έχει τύχει να μπαίνουν σε μπαρ δυο φέροντες ανάλογο στίγμα Βοριζανοί και να σηκώνονται να φεύγουν ολόκληρες παρέες.

Δημοσ.
Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντιδράτε κάποιοι.Αν πας σε κάποια δημόσια υπηρεσία και βαριούνται να σε εξυπηρετήσουν,δεν θα τους βρίζεις μετά ? Υπάρχουν όμως κάποιοι που κάνουν σωστά τη δουλειά τους,αλλά όταν τους βρίσεις θα τους πάρει όλους τη μπάλα.Πολύ λογικό μιας και αρκετοί αυτό κάνουν,βαριούνται.Αν όμως τους χρειαστείς θα ξαναπάς,γιατί πολύ απλά αυτή είναι η δουλειά τους.Όπως και των αστυνομικών..τι πάει να πει ? Άμα είναι σκάρτοι θα τους βρίσω αλλά αν τους χρειαστώ θα τους φωνάξω.Δουλειά τους είναι δεν κατάλαβα..χάρη μας κάνουν ?

Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ζείτε μ΄αυτήν την λογική?

Το οτι έχουμε μια γνώμη για τους μπάτσους, τους δημόσιους υπαλλήλους, το κράτος, το σύστημα οτιδήποτε τέλος πάντων θεωρεί καθένας μας σκάρτο δεν σημαίνει οτι δεν τα χρειαζόμαστε για να επιβιώσουμε...

Παράδειγμα, ο μαθητής κάνει κατάληψη για τις άθλιες συνθήκες για το εκπαιδευτικό σύστημα κοκ.. είναι αναγκασμένος όμως να διαμαρτυρηθεί για αυτά μπας και γίνει καμια βελτίωση και όχι να σταματήσει το σχολείο...

Αν είναι έτσι τότε ας βάλουμε όλοι μια μονωτική ταινία στο στόμα μας, ας σκύψουμε το κεφάλι και ας ακολουθήσουμε ήσυχα ήσυχα το κοπάδι...

Ε-ΛΕ-ΟΣ

Δημοσ.

Το ''Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντιδράτε κάποιοι'' πήγαινε στον hamurabi επειδή λέει ότι ενώ τους βρίζουμε,απ' την άλλη τους φωνάζουμε.Σαφώς και θα βρίσω και θα διαμαρτυρηθώ γιατί όπως λες μόνο έτσι ίσως γίνει καμιά βελτίωση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...