mandos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 καλησπέρα θέλω να βάλω ένα spamfilter στον sendmail server στην δουλειά (στην οποία μόλις προσλήφθηκα, θα είναι το πρώτο μου task!) με ένα γρήγορο googling είδα ότι υπάρχουν μερικά έτοιμα addons καθώς και ένα spam-config στο sendmail. έχει κανένας καθόλου εμπειρία στο συγκεκριμένο θέμα? thnx in advance EDIT: διαβάζω ότι το spamassassin είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί (δεν έχω προσωπική εμπειρία για να κρινω) συνδιάζεται με το sendmail (για να φιλτράρει σε επίπεδο pop/imap)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meredoth Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Spammassassin μακρα, βάζεις και clamav για antivirus και fazzyocr για τα spam σε gif, jpg κλπ και θα είσαι αρχοντάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ashton Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Ακριβώς. Spamassasin. Κάνει αρκετά καλή δουλειά. Εκτός κι αν θέλετε να πάτε σε εμπορική λύση (πλέον υπάρχουν κάμποσες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Προσωπικά προτιμώ το Dspam από το SpamAssasin. Επίσης μια πάρα πολύ καλή τεχνική που έχω βρει υπερ-αποτελεσματική είναι το Greylisting. Στο Postfix είναι σχετικά εύκολο να τα συνδυάσεις όπως θέλεις όμως για τα interfaces του sendmail δεν έχω ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Σας ευχαριστώ όλους έκανα το σχετικό διάβασμα, τους παρουσιάσα τις διάθεσιμες λύσεις και περιμένω! thnx again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.