stf Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 karta grafikwn idia timh peripou k apo tis 2 etairies pia protimate asus? h xfx? egw mallon asus gia thema symbatotitas me th mobo giati einai msi alla gia xfx synexeia akouw kala logia... kamia gnwmh
JeffAkoS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 η xfx εχει μπει δυνατα στο παιχνιδι, και εχω ακουσει κ εγω τα καλυτερα και δν νομιζω να υπαρχει προβλιμα συμβατοτητας..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 XFX +1, οχι οτι η ASUS εχει κανενα προβλημα.
liopyr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 για ποια κάρτα κάνεις λόγο? συνήθως το μόνο που αλλάζει από την υλοποίηση της κάθε εταιρίας είναι το αυτοκόλλητο, άντε και κάνα παιχνιδάκι δώρο... υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που αλλάζει το σύστημα ψύξης και οι χρονισμοί... γενικά, αν έχουν τα ίδια ρολόγια, απλά διαλέγεις την φθηνότερη...
raven3x7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 An milame gia 8800 pare th pio fthnh h to kalytero paketo(paixnidia ktl).
stf Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 ee nai gia th 8800GT milame alla apo oso kserw oles thn idia psyksh exoun ara to mono pou me apasxolei einai h etairia k sykgekrimena protimaw na skasw 20 euro parapanw gia na parw xfx h' asus me sxesh oles ths alles etairies. paizei na parw kamia xfx ... na thn tsekarw kiolas san etairia pote den exw ksanaparei
EKTELESTES Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 εγώ θα σου λεγα οτι δεν αξίζει. Δες τι παιχνίδια δίνουν αν σε ενδιαφέρει, όπως προτείνει και ο Raven. Μόνο η Palit και άλλη μια εταιρία έχουν βάλει καλύτερο σύστημα ψύξης απ όσο ξέρω.
JeffAkoS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 για ποια κάρτα κάνεις λόγο?συνήθως το μόνο που αλλάζει από την υλοποίηση της κάθε εταιρίας είναι το αυτοκόλλητο, άντε και κάνα παιχνιδάκι δώρο... υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που αλλάζει το σύστημα ψύξης και οι χρονισμοί... γενικά, αν έχουν τα ίδια ρολόγια, απλά διαλέγεις την φθηνότερη... παιζει ρολο κ τα υλικα που χρισιμοποιουν, η ποιοτιτα των πικνοτων και αλλα... σε αυτο το θεμα η xfx ειναι πολυ καλη... περα απο αυτο νομοιζω οτι τα ρολογια της ειναι λιγο ποιο πανω..
velerephon Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 asus exei kalous yperxronismous stis mnhmes alla egw tha pairna xfx
KINGLUCAS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 PARE TIN DIKIA MOU OLOKAINOURIGA TIN PIRA TO SAVATO 450 EURO TIN DEINO EVGA 88000GTX KAI TELOS:)
Daredevil Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 h opoia spernei opws anaferei kai sto allo post....( kai fantazomai se ka8e post pou 8a rwtaei poia karta na parw apo dw kai pera mexri na thn poulhsei) re c KIN giati thn poulas afou spernei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.