Houston Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Και ποιος σου είπε ότι το ξέρουν; Γενικά δε πιστεύω σε μαγικά ραβδάκια….τι θες να πεις πάω στο συνεργείο δίνω 1000 ευρώ και αποκτώ 190 ίππους στο παλιό μου ντισεβό? Όλα μα όλα. Από τις πυρκαγιές μέχρι το θέμα με τους αλλοδαπούς. Μήπως μπερδεύεις…. τεσπα, για την ιστορία κ μόνο , με τις πυρκαγιές δν ασχολήθηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Μίλησα από την αρχή για το συγκεκριμένο κινητήρα. Όχι για το 2CV σου ούτε την 316 σου. Μια χαρά θυμάμαι πάντως για όλα τα περιέργα που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 καλά αστο για τα περίεργα, μη το κάνουμε θέμα…μη με αναγκάζεις να πω αλήθειες … δε θέλω να γίνω κακός σου είπε κανείς ότι έχω 316 ή γνκ bmw? Μίλησα από την αρχή για το συγκεκριμένο κινητήρα. θα το έκανε η αυτοκινητοβιομηχανία,.... τεσπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Για να τελειώνουμε. Η αυτοκινητοβιομαχανία το έκανε. Ο ίδιο κινητήρας έπαιζε από 150 μέχρι 225 άλογα, ανάλογα με το αυτοκίνητο που μπήκε. Για τα περίεργα post σου, εδώ λες ότι δεν ασχολήθηκες μς τις πυρκαγιές. Δυστυχώς για εσένα τα post σου φαίνονται μια χαρά στο profile σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δυστυχώς για εσένα τα post σου φαίνονται μια χαρά στο profile σου. με παρακολουθείς….της ασφάλειας είσαι? Για τα περίεργα post σου, εδώ λες ότι δεν ασχολήθηκες μς τις πυρκαγιές με τις πυρκαγιές δεν έγραφα …. πως το λένε καλό μεσημέρι υγ. και -φιλικά στο λέω- έλεγξε λίγο την συμπεριφορά σου….. μη είσαι κακοπροαίρετος πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δε σε παρακολουθώ, έχω καλή μνήμη, δυστυχώς για εσένα. Επίσης, δεν ήταν και τόσο δύσκολο να κοιτάξω μόλις πριν λίγο στο profile σου και να βρω τα post που θυμόμουν. Και δεν ήταν μόνο ένα το thread με τις πυρκαγιές που συμμετείχες. Όσον αφορά την υπόδειξη, θα την έπερνα υπόψην μου από κάποιο άτομο που πέρνω στα σοβαρά. Εδώ κάθεσαι και μιλάς με πάσα βεβαιότητα για πράγματα που τελικά παραδέχτηκες ότι δε γνωρίζεις, τι να λέμε τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Η αλήθεια είναι ότι όχι…..δεν είμαι αυτοκινητάκιας, έχω άλλα πιο σπουδαία πράγματα να ασχοληθώ….. το αυτοκίνητο το θεωρώ μέσο μεταφοράς και όχι προέκταση του εαυτού μου.Επίσης ένα ξέρω: ότι πληρώσεις παίρνεις. (βασικά η φωτό απευθύνεται σε όλα σου τα post) κατά τ'άλλα και πολύς κόσμος ξέρει ότι μ'ένα πρόγραμμα μπορείς ν'ανεβάσεις αρκετά την ιπποδύναμη σ'ένα turbo αυτοκίνητο και πολύς κόσμος το κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 ...είναι γεγονός ότι η 316 σέρνεται και είναι κακή αγορά. Καθήστε ρε παιδιά ας μη λέμε ότι μπαρούφα μας κατεβαίνει; Πως μιλάνε άτομα που δεν έχουν οδηγήσει το αμάξι και έχουν και σοβαρή άποψη κιολας (γιατί εάν το είχαν οδηγήσει δεν θα τα έγραφαν αυτά); Επειδή έχω οδηγήσει πολλές φορές την καινούρια 316, έχω πάει ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ (και όχι μου είπε κάποιος άλλος ή λένε ότι.. κτλ) με 220 χλμ/ω στην Εγνατία μαζί με άλλο άτομο μέσα. Και μάλιστα δεν καταλάβαινες με το πόσο πηγαίνεις. Και επειδή έχω οδηγήσει και άλλα αμάξια (λόγω δουλειάς) με πάνω από 200 χλμ/ω (Peugeot 407, Skoda Octavia 2.0, Accord, Auris καινούρια αυτά και πολλά άλλα μεταχειρισμένα να μην τα αναφέρω τώρα) τα κρατήματα, κυρίως τα φρένα και η αίσθηση οδήγησης με την 316i δεν έχει καμια σχέση με αυτοκίνητα χαμηλότερης (ποιοτητικά) κατηγορίας. ΚΑΜΙΑ Γι'αυτό εάν δεν έχουμε ιδία άποψη ας μην το ανοίγουμε το ριμάδι. Εάν τώρα τα 220 χλμ/ω σημαίνει ότι σέρνεται τότε πάω πάσο. Πάρτε το Skoda RS με 10 εκατομύρια! (για να μην αναφέρω εμπειρία με Yaris που πιάνει τα 160 βολίδα αλλά μετά πρέπει να κάνεις δεήσεις σε όλους τους θεούς του κόσμου να μην το πάρει ο αέρας και αλλάξει λωρίδα από μόνο του) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι πήγαινες με 220 έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SL9S9 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Για ρίξτε μια ματια και στη μασκα... και οποιος θελει ας ανεβασει καμια γιαπωνεζικου ή άλλου για συγκριση Νομιζω με 29500 η 316 με 122 αλογα ειναι η καλυτερη επιλογη. Τωρα +5000 για 318 για μερικα αλογακια δεν συμφερει. Βεβαια μπορεις να παρεις με αυτα τα λεφτα 180 αλογα αλλα μονο αλογα. Μετα η 2η επιλογη μου φαινεται οτι ειναι κανενα passat (!!! αλλο φρουτο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 κι εγώ έτσι νομίζω. απλά βάλε μερικά xtra για ν'ανέβει η τιμή λιγάκι. τώρα τους πιάνεις κορόιδο πάρε και μια ωραία μάσκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Μια μικρή επέμβαση και tada! Huyndai! lol@the_end Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SL9S9 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Αυτο το χρώμα ειναι απαραδεκτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SL9S9 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Το ιδιο hyundai απο αλλη οπτικη γωνία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Πάντως βλέπω ότι το αίσθημα κατωτερώτητας που έχουν οι κάτοχοι ιαπωνικών, κινέζικων, κορεάτικών και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων βγαίνει συνήθως με οργή και προσπάθεια χλευασμού των Ευρωπαικών αυτοκινήτων. (λογικό είναι αφού φορτώθηκαν αυτοκίνητα και τώρα δεν μπορούν να τα ξεφορτωθούν γιατί για μεταχειρισμένο Απω Ανατολής να μην μιλήσουμε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.