Προς το περιεχόμενο

bmw 316 /116 και m6

SL9S9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξέρεις τι δεν καταλαβαίνεις;

Δεν λέω ότι η 3άρα είναι κακό αυτοκίνητο, απεναντίας (αν και προσωπικά θα προτιμούσα κάτι διαφορετικό, την τελευταία δεν τη βρίσκω όμορφη). Λέω ότι η 316 είναι ένα καλό αυτοκίνητο με ανεπαρκή κινητήρα. Το να αγοράσεις μια 316 σημαίνει ότι απλά δεν είχες χρήματα να πάρεις μια μεγαλύτερη και απλά πας να το παίξεις μούρη. Πόσο μάλλον αν δε βάλεις και το σηματάκι πίσω, λες και δε θα σε πάρουν χαμπάρι. Η 316 είναι ειδική έκδοση φτωχομπινεδιάρικης ποζεριάς.

Αδυνατώ να καταλάβω γιατί η σύγκριση αυτοκινήτων πρέπει να επεκτείνεται σε χαρακτηρισμούς προσωπικοτήτων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 381
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Η 316 είναι ειδική έκδοση φτωχομπινεδιάρικης ποζεριάς.

Οντως. Ειδικα οταν ακουω κλειδια BMW να σκανε με δυνατο κροτο στο τραπεζι της καφετερειας/ταβερνα/σουβλατζιδικου, βλεπω ενα wanabee-νεοπλουτο που μολις τα εχει πεταξει. Ωρες-ωρες, οταν ειναι και στην ιδια παρεα (τι να κανουμε?) και μας τα πρηζει, εχομαι με το πεταμα των κλειδιων να χαλασε το τσιπ του immobilizer.:devil:

ferongr Μαρσπιέ ? Αλουμινένια πεντάλ?

Το μονο που εχω βαλει ειναι ζαντες BBS που αγορασα απο φιλο σε καλη τιμη περσι. Ετσι για ανανεωση. Το αμαξι αυτο (Civic ESi '94) το ειχε ο πατερας μου παλια και εχω κανει πολλα ταξιδια μεσα του. Πλεον ειναι στο ονομα μου, αλλα ηθελα μια μικροαλλαγη. Πιο πολλυ απο αυτο μου φαινεται γυφτια (μαρσπιε, αεροτομες, προφυλακτηρες, λαμπακια μπλε και λοιπα). Για παραπανω, αφηνω τα παληκαρια στα δυτικα προαστια, που ξερουν καλυτερα απο τετοια πραγματα, και εχουν και διαφορετικα γουστα. Στα δικα τους ας βαλουν και ντισκομπαλα μεσα.

Εμείς έχουμε έχουμε μια 318 4 χρόνια και πριν από αυτήν είχαμε πάλι 318 μοντέλο 95 αν θυμάμαι καλά..Πολύ καλά αμάξια τα BMW..Δεν γίνεται να το αρνηθεί κανείς αυτό..για το μηχανικό μέρος των 316 δεν ξέρω και πολλά αλλά πλέον τα σαλόνια είναι πολύ ωραία σχεδόν σε όλα τα αμάξια των 25 χιλιάρικων..και όπως και να το κάνουμε οι budget ψηφιακές της Sony είναι καλύτερες από τις καλύτερες τις Jaga έτσι δεν έιναι?

Επίσης η μούρη της 316 είναι μακράν η ομορφότερη για μένα στην κατηγορία της..

α και ηρεμήστε λίγο ρε σεις γιατί χαλιέστε συνέχεια????peace bros..

• Super Moderators

Διαγράφονται οκτώ (8) μηνύματα στείρας αντιπαράθεσης γιατί οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον τσακωμό.

Παθώς και μαθώς. ;)

Διαγράφονται οκτώ (8) μηνύματα στείρας αντιπαράθεσης γιατί οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον τσακωμό.

Παθώς και μαθώς. ;)

ευκαιρία λοιπόν να μάθω και μαθηματικά

υγ. paredwse, δε χάνω το χιούμορ μου…απλά κάποιοι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στις εκφράσεις τους προς εμέ

Εμείς έχουμε έχουμε μια 318 4 χρόνια και πριν από αυτήν είχαμε πάλι 318 μοντέλο 95 αν θυμάμαι καλά..Πολύ καλά αμάξια τα BMW..Δεν γίνεται να το αρνηθεί κανείς αυτό..για το μηχανικό μέρος των 316 δεν ξέρω και πολλά αλλά πλέον τα σαλόνια είναι πολύ ωραία σχεδόν σε όλα τα αμάξια των 25 χιλιάρικων..και όπως και να το κάνουμε οι budget ψηφιακές της Sony είναι καλύτερες από τις καλύτερες τις Jaga έτσι δεν έιναι?

Έτσι είναι….

Δεν είπε κανείς ότι το 316 -για όσους το έχουν- είναι σούπερ αυτοκίνητο.

Είναι ένα συμβατικό αμάξι για όσους θέλουν ασφάλεια - πολυτέλεια…..αν θες να πουλήσεις μούρη θα βγεις με το GTI και θα το ρίξεις στις κόντρες με τους συνομηλίκούς σου.

Μη μπερδεύουν μερικοί τα μήλα με τα γεώμηλα

Αν και νιώθω λες και κάνω μάθημα σε παιδιά του δημοτικού:

Ενεργητική Ασφάλεια:

Με τον όρο «Ενεργητική Ασφάλεια», περιγράφονται τα χαρακτηριστικά εκείνα του αυτοκινήτου, τα οποία συμβάλλουν στην αποτροπή, από την εμπλοκή του σε ατύχημα. Τέτοια δηλαδή συστήματα και τεχνολογικές καινοτομίες που εφαρμόζονται στο σύστημα των φρένων, στην ισχύ του κινητήρα - απαραίτητη σε περιπτώσεις προσπεράσματος -, ή όπως είναι η αποτελεσματικότητα των φώτων τη νύχτα, ακόμη και η ικανότητα του κλιματισμού να εξασφαλίζει στον οδηγό συνθήκες τέτοιες που να του επιτρέπουν να συγκεντρώνεται στην οδήγηση.

Οντως. Ειδικα οταν ακουω κλειδια BMW να σκανε με δυνατο κροτο στο τραπεζι

Σου διαφεύγει όμως ότι οι BMW δεν έχουν κλειδιά αλλά καρτα :D (εκτός εαν μιλάμε για προηγούμενα μοντέλα).

Αν και νιώθω λες και κάνω μάθημα σε παιδιά του δημοτικού:

Ενεργητική Ασφάλεια:

Με τον όρο «Ενεργητική Ασφάλεια», περιγράφονται τα χαρακτηριστικά εκείνα του αυτοκινήτου, τα οποία συμβάλλουν στην αποτροπή, από την εμπλοκή του σε ατύχημα. Τέτοια δηλαδή συστήματα και τεχνολογικές καινοτομίες που εφαρμόζονται στο σύστημα των φρένων, στην ισχύ του κινητήρα - απαραίτητη σε περιπτώσεις προσπεράσματος -, ή όπως είναι η αποτελεσματικότητα των φώτων τη νύχτα, ακόμη και η ικανότητα του κλιματισμού να εξασφαλίζει στον οδηγό συνθήκες τέτοιες που να του επιτρέπουν να συγκεντρώνεται στην οδήγηση.

Υπερβολές! Εχουμε 5 κατηγορίες αυτοκίνητα(!!): Τα 1000αρια που σέρνονται και είναι σκοτώστρες εκτός πόλης, τα 1400άρια που είναι μια χαρα για την πλειοψηφία των οδηγών και τους ελληνικούς δρόμους, και στις προσπεράσεις κατεβάζεις ταχύτητα αμα χρειαστεί, και τα GT για τους γκαζάκιδες που μονο μηχανή εχουν και τιποτα αλλο (πλαστικούρες βλεπε golf μπήκα και δεν μου άρεσε καθολου), αναρτησεις γρατσ γρουτς στις λακούβες και φτηνό σαλονι. Eπίσης υπαρχουν οι mercedes για γερους και τελος οι BMW ! Προχθες ειδα την νεα 316 (εχει 122 αλογα) διπλα σε octavia. Το octavia φαινοτανε δραμα. Εμενα με ενδιαφερει η αγορα ενος ποιοτικου αυτοκινήτου για να το κρατησω και 10-15 χρονια και να εχει καλη μεταπωλητική αξία. Τωρα να δωσω 22000 ευρω για gti αφου με 8000 επιπλεον παιρνεις 316 μαλλον δεν λεει.... Ουτε αξίζουν 5000 ευρω ακομα για να παρω 318 για μερικα αλογα ακομα που θα επιταχυνουν σε 8 δευτερα στα 100 αντι για 10 ή 11. Αυτες οι 318 και πανω ειναι για τους νεοπλουτους και φιγουρατζήδες. Ειδα μια 325. Τι να την κανεις στους ελληνικούς δρομους;;;

μην το κάνεις αυτό

Το να αγοράσεις μια 316 σημαίνει ότι απλά δεν είχες χρήματα να πάρεις μια μεγαλύτερη και απλά πας να το παίξεις μούρη.

τάδε έφη KWSN_Men

BMW = Τεράστια αξία μεταπώλησης. Ενδεικτικά να αναφέρω ότι πουλήσαμε το οικογενειακό μας με 90.000 χιλιόμετρα μοντέλο 3'16 του 2002, 23.000 ευρώ....Εν αναμονή για την 3'20(sedan δυστυχώς) σε 1,5 μήνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...