ferongr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Ωχου... Χειροτεροι και απο τους fanboys της ATI/AMD ειναι. BTW, σημερα στη Συγγρου, στο υψος του Ωνασιου στο ρευμα προς Αθηνα αφησα πισω μια τριαρα Compact που μου ειχε βγαλει αριστερο φλας ενω κινουμασταν αριστερη λουριδα με 100 (Civic ESi τριθυρο εχω). Μαλλον απο το πολυ μεταλλο που εχυσαν στο μοτερ (τι αλλο θα 'κουσουμε) βαρυνε το αμαξι και δεν τραβουσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicsie Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Αφου ξεκινησατε για BMW να ρωτησω και εγω. Τι γνώμη έχετε για το Χ3 1995cc Diesel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Χμμμ. Αν ψαχνεις για ενα καλουτσικο SUV για μουρη για χρηση κυριως εντος δρομου, τοτε καλο ειναι. Αρκει να δικαιουσαι diesel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δεν λέω ότι η 3άρα είναι κακό αυτοκίνητο, απεναντίας (αν και προσωπικά θα προτιμούσα κάτι διαφορετικό, την τελευταία δεν τη βρίσκω όμορφη). Καλά τώρα είπες την μεγαλύτερη (συγνώμη για την έκφραση) λαμακία που έχω ακούσει. Κατά γενική ομολογία η καινούρια σειρά 3 της BMW είναι ίσως το πιο όμορφο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Αν δεν είναι το πιο όμορφο αυτοκίνητο σίγουρα ανήκει ανάμεσα στα 3 πιο όμορφα. Πραγματικά δεν μου έρχεται στο μυαλό πιο όμορφο αυτοκινητο (μιλάμε πάντα για την κατηγορία της). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Καλά τώρα είπες την μεγαλύτερη (συγνώμη για την έκφραση) λαμακία που έχω ακούσει. Κατά γενική ομολογία η καινούρια σειρά 3 της BMW είναι ίσως το πιο όμορφο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Αν δεν είναι το πιο όμορφο αυτοκίνητο σίγουρα ανήκει ανάμεσα στα 3 πιο όμορφα. Πραγματικά δεν μου έρχεται στο μυαλό πιο όμορφο αυτοκινητο (μιλάμε πάντα για την κατηγορία της). Τα κριτηρια της ομορφιας ειναι υποκειμενικα. Εμενα το Saab 9-5 Aero και το νεο Honda Accord που θα βγει το 2008 μου φαινονται πανεμορφα. Η τριαρα μου φαινεται απλα καλοσχεδιασμενη, χωρις ομως να μου κανει κλικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicsie Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Το ντιζελ δεν ειναι προβλημα, απλα θα το χρειαστω και για εκτος δρομου, αυτο ειναι που με ανησυχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Καλά τώρα είπες την μεγαλύτερη (συγνώμη για την έκφραση) λαμακία που έχω ακούσει. Κατά γενική ομολογία η καινούρια σειρά 3 της BMW είναι ίσως το πιο όμορφο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Αν δεν είναι το πιο όμορφο αυτοκίνητο σίγουρα ανήκει ανάμεσα στα 3 πιο όμορφα. Πραγματικά δεν μου έρχεται στο μυαλό πιο όμορφο αυτοκινητο (μιλάμε πάντα για την κατηγορία της). Πραγματικά περισπούδαστη άποψη. Λέω μαλακία για κάτι που είναι θέμα γούστου. Επίσης δε μου αρέσει και ο μουσακάς για να ξέρεις. Εγώ θεωρώ ότι μπροστά είναί όμορφο αυτοκίνητο αλλά ο κώλος του μια χαρά θα ήταν για κανένα Accent. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Το ντιζελ δεν ειναι προβλημα, απλα θα το χρειαστω και για εκτος δρομου, αυτο ειναι που με ανησυχει Για συνεχη χρηση εκτος δρομου (εστω και μετριους χωματοδρομους) προτεινω να στραφεις προς Αμερικη πλευρα (Jeep Compass η Patriot) η Αγγλια (Land Rover Freelander) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Από άποψη τετρακίνησης υστερεί έναντι των αμερικάνικων η Χ3 αλλά εάν δεν διασχίζεις ποτάμια και άλλα ακραία αλλά περιορίζεσαι σε πατημένους χωματόδρομους δε θα έχεις προβλήματα. Μακρία από αμερικάνικα θα έλεγα εγώ. Μεγάλη κατανάλωση, μέτρια εώς κακή ποιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 bmw μόνο εξακύλινδρο και πάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_e34 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 καλησπερα παιδια , απο το νικνειμ πρεπει να καταλαβετε ποιο αυτοκινητο εχει μεινει στην καρδια μου και συγκεκριμενα ποιο μοντελο... στον φιλο τεζα που νομιζει οτι επιασε το θεο απο τα @@δια επειδη οδηγα τα τερατα των ντραγκστεραδικων 518 και 316 ουτε καν 318 εχω να πω οτι ενα οποιοδηποτε χιουνται με τις ιδιες διαστασεις ελαστικων κλπ θα τον φαει...τα 1.6 μοτερ και 1.8 ειναι τα ρεζιλια της βαυρικης αυτοκινητοβιομηχανιας...δυστυχως αλλα ετσι ειναι..οι κινητηρες αυτοι φτιαχτηκαν μονο και μονο για κατι υπαναπτυκτα κρατη σαν και εμας και την ιταλια για να λεμε οτι οδηγαμε σοβαρο αμαξι και να εχουμε ενα υφος στην καφετερια οταν μας ρωτανε τι αμαξι οδηγαμε...αλλο να πεις μπεμπα και αλλο φιατ.... φιλε τεζα αυτο με τα 400.000 χλμ ξανασκεψου το...το μ40 μοτερ η μ43 με ιμαντα η αλυσιδα χρονισμου αντιστοιχα ειχαν προβληματα με εκεντροφορους και ωστηρια...στο μ43 καπως ξεπεραστηκε αλλα επεμεινε εκει ...προσωπικα εχω δει με τα ματια μου στα 270.000 χλμ το αμαξι τα φτυνει στην κυριολεξια...στην αρχη δεν σηκωνει πανω απο 5000 στροφες και σταδιακα πεφτει η αποδοση διοτι ο εκεντροφορος εχει γινει κριτσινι παπαδοπουλου... εγω ειχα 520 με τα 150 αλογα το οποιο πηρε δρομο προσωρινα και επαιξα με τουρμπο μ30 3.5 μοτερ εξακυλινδρο εν σειρα...εκει ειναι η δυναμη...τι 518 μου λες και παπαριες πλεον η ποιοτητα της βαυαρικης αυτοκινητοβιομηχανιας καθε αλλο παρα ποιοτικη ειναι...καντε μια βολτα απο ελληνικα φορουμ και θα δειτε τι γινεται...καταλαβες μαγκα τεζα¨? εχω φιατακι κοντα 300.000 χλμ,μοτερ δεν εχω ανοιξει ακομα δεν υπαρχει και λογος αλλα ανετα σου ριχνω απο παντου με την κουταλα της σουπας... φιλε μου εφ'οσον σκεφτεσαι για αυτοκινητο δες και τις αλλες προτασεις της αγορας...να παρεις 1.6 μπε εμ βε τουλαχιστον για μενα ειναι κακομοιρια...ο καθε κακομοιρης αυτο ονειρευεται...μπε εμ βε 1.6,καμια θεσουλα στο δημοσιο και πρωτο τραπεζι στο γονιδη...δε γκρικ ντριμ και εγω φανατικος μπεμβεδακιας αλλα το καινουριο τριαρι αν δεν εχει εξακυλινδρο απο κατω δεν ειναι μπεεμβε...σορυ αλλα ετσι ειναι καληνυχτα ΥΓ..εχω φαει τα μπεεμβε στη μαπα πολλα χρονια και εχω λυσει ουκ ολιγα μοτερ και μπορω να πω τα ανωθεν...οχι "ο θειος ειπε οτι μπλα μπλα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Να ρωτήσω τον πολύξερο (που νομίζει ότι το 318 είναι 1800cc!!!!) εάν κρίνει το πόσο καλό είναι ένα αυτοκίνητο με βάση το ποσο γρήγορο είναι; Εάν ξέρει την τελική της καινούριας 316; Εάν (και πόσα) 1800αρια είναι πιο γρήγορα από την 316; Και εάν η θεωρία του περί απομυθοποίησης της BMW ανάγεται στις νέες κοινωνικόπολιτικές θεωρίες του 21 αιώνα; Παιδιά είπαμε καθαρά προσωπική επιλογή η αγορά αυτοκινήτου αλλά όχι και να το γαμήσουμε το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Επίσης δε μου αρέσει και ο μουσακάς για να ξέρεις. ΤΩΡΑ είπες πραγματικά τη μεγαλύτερη #$@%*%$# Πραγματικά ρε παιδιά τί ξυρίζει ακριβώς η 316? Ακόμα και τα ιμπιζάκια των 15 χιλιάρικων της ρίχνουν κανονικά. Πισωκίνηση με 115 ίππους και 1400 κιλά μόνο φωτιές δε βγάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Absinthe Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Να ρωτήσω τον πολύξερο (που νομίζει ότι το 318 είναι 1800cc!!!!) εάν κρίνει το πόσο καλό είναι ένα αυτοκίνητο με βάση το ποσο γρήγορο είναι; Εάν ξέρει την τελική της καινούριας 316; Εάν (και πόσα) 1800αρια είναι πιο γρήγορα από την 316; Και εάν η θεωρία του περί απομυθοποίησης της BMW ανάγεται στις νέες κοινωνικόπολιτικές θεωρίες του 21 αιώνα; Παιδιά είπαμε καθαρά προσωπική επιλογή η αγορά αυτοκινήτου αλλά όχι και να το γαμήσουμε το θέμα. Αν θυμαμαι καλα, το 318 ηταν 1800 cc μεχρι το 2003. Τα 2 τελευταια 318αρια ειναι 1900cc. Δεν ειπε κανεις πως η 316 δεν ειναι καλο αμαξι, απλως για τα χρηματα που δινεις, ειναι τρομακτικα αργη, και αρα ενεργητικα ανασφαλης. Το ποσο γρηγορο ειναι ενα αμαξι το κρινεις απο την τελικη? Και εγω με το yaris της δικιας μου εχω πιασει στη θηβα σχεδον 200 μετα απο 5 λεπτα φουλ γκαζι. Τι σημαινει αυτο? Οτι ειναι γρηγορο? Κατι που λεγεται ρεπριζ σου λεει τιποτα? Παρα πολλα, θες να σου πω μερικα? Alfa 159, A4 1.8TFSI, Passat 1.8tfsi, Octavia 1.8tfsi, civic, saab 9-3 1.8T, Leon 1.8tsi, astra gtc, vectra gts, mercedes c180, mercedes clk 200. Θες και αλλα? Βασικα τωρα που το σκεφτομαι σχεδον ολες οι εταιρειες εχουν σε αυτη τη κατηγορια πιο γρηγορα αμαξια απο την 316. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Να ρωτήσω τον πολύξερο (που νομίζει ότι το 318 είναι 1800cc!!!!) εάν κρίνει το πόσο καλό είναι ένα αυτοκίνητο με βάση το ποσο γρήγορο είναι; Εάν ξέρει την τελική της καινούριας 316; Εάν (και πόσα) 1800αρια είναι πιο γρήγορα από την 316; Και εάν η θεωρία του περί απομυθοποίησης της BMW ανάγεται στις νέες κοινωνικόπολιτικές θεωρίες του 21 αιώνα; Παιδιά είπαμε καθαρά προσωπική επιλογή η αγορά αυτοκινήτου αλλά όχι και να το γαμήσουμε το θέμα. Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε εμένα αλλά θα απαντήσω έτσι κι αλλιώς, κι ας λέω μαλακίες. Εγώ κρίνω ένα αυτοκίνητο από το πόσο ολοκληρωμένο είναι. Και η 316 ΔΕΝ είναι. Πάμε πάλι. ΔΕΝ είναι ολοκληρωμένο αυτοκίνητο. Είναι ένα καλό αμάξωμα με έναν κινητήρα που είναι ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ. Η 316 έχει λοιπόν 206 χιλιόμετα τελικής. Πράγμα που σημαίνει, ότι άμα πάρει φόρα... Κάτι λένε για αυτούς που πέρνουν φόρα, δε θυμάμαι. Για να το ξαναπούμε λοιπόν, σε ανηφόρα, με 80, πόσες ώρες θα κάνει να προσπεράσει τον φορτωμένο τράκτορα; Αν θελήσω αυτοκίνητο που να πηγαίνει καλά στη πόλη, πέρνω Smart, μου περισσεύουν ένα σκασμός λεφτά, είμαι μούρη, καίω λιγότερο και παρκάρω όπου γουστάρω. Η 316 δεν είναι BMW, είναι μπεμβέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.