Fan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Τελικά δε μάθαμε πόσα άλογα έχει η 316 του Fan... Τώρα το είδα το μήνυμα. Κοίταξα το βιβλιαράκι του αυτοκινήτου αλλά κατά ένα περίεργο λόγο γράφει μόνο για την 318 και πάνω. Επειδή με ανησυχήσατε (παρά λίγο να πιστέψω ότι δεν ήξερα το πόσα άλογα έχει το αυτοκίνητο μου εδώ και 4 χρόνια) πήρα τηλέφωνο δύο φίλους μου που είχαν πάρει το ίδιο αυτοκίνητο το 2006 και μου είπαν και αυτοί ότι έχει 122 άλογα. Βέβαια πήγα και στην αντιπροσωπεία για να μου φύγει τελείως η περιέργεια και μου επιβεβαίωσαν ότι το αυτοκίνητο έχει 122 πραγματικά άλογα! Δεν είδα ακόμα όμως που είδες ότι το 2006 είχε 115... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Start & Stop συστημα εχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Τώρα το είδα το μήνυμα. Κοίταξα το βιβλιαράκι του αυτοκινήτου αλλά κατά ένα περίεργο λόγο γράφει μόνο για την 318 και πάνω. Επειδή με ανησυχήσατε (παρά λίγο να πιστέψω ότι δεν ήξερα το πόσα άλογα έχει το αυτοκίνητο μου εδώ και 4 χρόνια) πήρα τηλέφωνο δύο φίλους μου που είχαν πάρει το ίδιο αυτοκίνητο το 2006 και μου είπαν και αυτοί ότι έχει 122 άλογα. Βέβαια πήγα και στην αντιπροσωπεία για να μου φύγει τελείως η περιέργεια και μου επιβεβαίωσαν ότι το αυτοκίνητο έχει 122 πραγματικά άλογα! Δεν είδα ακόμα όμως που είδες ότι το 2006 είχε 115... http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=15538 Πάρε και μία φωτογραφία από ένα προγραμματάκι: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Και από εδώ βλέπουμε οτι ο Ν45 έχει 115άλογα. http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_N45 Ενώ αν δείς στο site της BMW για την τωρινή 316 δίνει αυτά: Κινητήρας Κύλινδροι/βαλβίδες 4/4 Κυβισμός σε ccm 1599 Διαδρομή/διάμετρος σε mm 75,7/82,0 Μέγ. ισχύς σε (kW) hp στις σ.α.λ. (90) 122/6000 Μέγ. ροπή σε Nm στις σ.α.λ. 160/4250 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Πάρε και μία φωτογραφία από ένα προγραμματάκι: Επειδή βλέπω ότι το επίπεδο σου είναι αρκετά χαμηλό (πιθανό κατάλοιπο κακής οικογενειακής ανατροφής) δεν θα συνεχίσω να ασχολούμαι μαζί σου. Ακόμα και εάν έχεις δίκιο δεν μπορείς να ειρωνεύεσαι τον άλλον. Mπορείς να μου δείξεις που βρήκες ότι το Ε90 316 του 2006 έχει άλλο κινητήρα από αυτό του 2007; Ψάχνω τόση ώρα στο google και δεν κατάφερα να το βρω Εγώ έκανα αυτήν την ερώτηση και εσύ μου παρουσιάζεις φωτογραφία (μάλλον από αντιπροσωπεία της BMW) που λέει ακριβώς αυτό που σου έλεγα από την αρχή ότι ο κινητήρας έχει τα ίδια άλογα από το 2005 έως το 2009. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα από αυτό που δείχνει η φωτογραφία (εάν κατάλαβα λάθος συγχώρα με!). Και φυσικά όταν μιλούσα για 122 άλογα εννοούσα για "πραγματικούς" ίππους και όχι αυτούς που δίνει το εργοστάσιο. Επίσης εάν πας στο car.gr στις πωλήσεις μεταχειρισμένων θα δεις ότι τουλάχιστον οι μισοί που πουλάνε την 316 του 2006 έχουν βάλει ότι έχει 122 ίππους π.χ. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/524825/ http://www.car.gr/562605 http://www.car.gr/499771 Και αρκετά άλλα. Βέβαια υπάρχουν και ορισμένοι που βάζουν ότι έχει 115, 116 ή 120 ίππους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Ε στην τελική πήγαινε κάνε μια δυναμομέτρηση να λυθεί το μυστήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Επειδή βλέπω ότι το επίπεδο σου είναι αρκετά χαμηλό (πιθανό κατάλοιπο κακής οικογενειακής ανατροφής) δεν θα συνεχίσω να ασχολούμαι μαζί σου. Ακόμα και εάν έχεις δίκιο δεν μπορείς να ειρωνεύεσαι τον άλλον. Εγώ έκανα αυτήν την ερώτηση και εσύ μου παρουσιάζεις φωτογραφία (μάλλον από αντιπροσωπεία της BMW) που λέει ακριβώς αυτό που σου έλεγα από την αρχή ότι ο κινητήρας έχει τα ίδια άλογα από το 2005 έως το 2009. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα από αυτό που δείχνει η φωτογραφία (εάν κατάλαβα λάθος συγχώρα με!). Και φυσικά όταν μιλούσα για 122 άλογα εννοούσα για "πραγματικούς" ίππους και όχι αυτούς που δίνει το εργοστάσιο. Επίσης εάν πας στο car.gr στις πωλήσεις μεταχειρισμένων θα δεις ότι τουλάχιστον οι μισοί που πουλάνε την 316 του 2006 έχουν βάλει ότι έχει 122 ίππους π.χ. Που ακριβώς είναι η ειρωνία; Απογοήτευση ναι, μία ελαφριά αγανάκτηση μπορεί. Τουλάχιστον εγώ ξέρω τι αμάξι αγόρασα και πόσα άλογα έχει. Δε με κοροϊδεύει ο κάθε ένας στην αντιπροσωπεία. Ποια είναι τα πραγματικά άλογα αν δεν είναι αυτά που δίνει το εργοστάσιο; Αυτά που βγάζει το κάθε δυναμόμετρο; Που το κάθε ένα ανάλογα τις ρυθμίσεις βγάζει τα δικά του νούμερα; Για να τελειώνουμε. Ο κινητήρας σου έχει κωδικό Ν45Β16. Πήγαινε σε μία αντιπροσωπεία δες μία καινούρια 316 και δες τι κωδικό κινητήρα έχει(για να σε βοηθήσω είναι Ν43Β16). Τώρα το ότι μου έβαλες το Car.gr σαν κάτι αξιόπιστο το αφήνω ασχολίαστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.