KWSN_Men Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Γιατί τότε θα πρέπει να παραδεχτεί ότι είχαμε δίκιο. Αν βρεθεί κάποιος που του λέει ότι είναι γρήγορο, θα επιβεβαιώσει αυτό που προσπαθεί να πιστέψει και θα μπορεί να εθελοτυφλεί ευκολότερα...
SL9S9 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 SL9S9 θα μου λύσεις μια απορία?γιατί δεν κάνεις ένα test drive τόσο καιρό? Τωρα στη αδεια που εχω θα κανω. Με το test drive δεν έχεις 100% αποψη αφου δεν οδηγας γεματος ή σε στροφες ανηφορες κλπ. Βρηκα 2 τυπους με 316. Ο ενας πήρε την τελευταία 316 και λεει ειναι τρενο ο αλλος εχει την διθυρη την προηγουμενη παλι 316 και λεει οτι αν εισαι νορμαλ και οχι γκαζακιας είναι ΟΚ. Συνεχεια πεταγεστε οι ΙΔΙΟΙ και εχει γινει κωμωδία το forum. Ειπα αφήστε κανεναν αλλο να πει κατι... Tζαμπα γεμιζετε τις σελίδες! Aυτος ο KWSE MAN εχει πει το ιδιο πραγμα 316 φορές. Aς μας πει κιολας ο ΙΔΙΟΣ θα έδινε 5000ευρώ για να είναι πιο γρήγορος κατα 1 δευτερολεπτο;;; που θελει 320.
KWSN_Men Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Τωρα στη αδεια που εχω θα κανω.Με το test drive δεν έχεις 100% αποψη αφου δεν οδηγας γεματος ή σε στροφες ανηφορες κλπ. Βρηκα 2 τυπους με 316. Ο ενας πήρε την τελευταία 316 και λεει ειναι τρενο ο αλλος εχει την διθυρη την προηγουμενη παλι 316 και λεει οτι αν εισαι νορμαλ και οχι γκαζακιας είναι ΟΚ. Συνεχεια πεταγεστε οι ΙΔΙΟΙ και εχει γινει κωμωδία το forum. Ειπα αφήστε κανεναν αλλο να πει κατι... Tζαμπα γεμιζετε τις σελίδες! Aυτος ο KWSE MAN εχει πει το ιδιο πραγμα 316 φορές. 1. Λέγομαι KWSN_Men 2. Όποιος έχει λογική, το ίδιο θα πει. 3. Όποιος έχει οδηγήσει πάνω από 1000άρι, το ίδιο θα πει. 3. Η επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως. 4. Υπάρχει απαγόρευση να λέμε κάτι σε κάποιον ΜΠΑΣ ΚΑΙ το καταλάβει; Με άλλα λόγια, όσες φορές και να ρωτήσεις, όπως και να ρωτήσεις, ΠΑΝΤΑ θα είναι τάφος. Το αν θα μπορέσεις να το καταλάβεις είναι άλλο θέμα.
the_end Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 [γεμίζω τσάμπα σελίδες]η 316 είναι πανάκριβος τάφος[γεμίζω τσάμπα σελίδες]
Houston Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Τωρα στη αδεια που εχω θα κανω.Με το test drive δεν έχεις 100% αποψη αφου δεν οδηγας γεματος ή σε στροφες ανηφορες κλπ. Μπορείς να το πάρεις και να πας όπου θέλεις. Δεν χρειάζεται να πας με 200 για να δεις αν τραβάει … δες τις επιταχύνσεις του και κάνε σύγκριση. Πρίν λίγες μέρες την άνοιξα σε μια ευθεία … 205 – 210 (2 άτομα) για πρώτη φορά. Βασικά τα έπιασε πιο γρήγορα απ ότι φανταζόμουν. Δεν πήγα παραπάνω γιατί φοβόμουν τους μπάτσους και το χω απορία που τερματίζει. Και το λέω αυτό διότι μου έκανε εντύπωση ότι σ αυτά τα χλμ όταν άφηνα το γκάζι και το ξαναπατούσα ένιωθα την πίεση και την απόκριση του κινητήρα στην πλάτη μου. Δεν έχω οδηγήσει και πολλά αυτοκίνητα για να έχω άποψη για το αν τραβάει ή όχι και δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου. Κάνε το τεστ και πες μου και μένα. Επειδή ανεβαίνω σε βουνά, εκεί δεν έχει πρόβλημα… Στην εθνική εκεί που έχει στροφές άλλα μικρά είναι πιο ευέλικτα αλλά στις ευθείες υπερέχεις. Aς μας πει κιολας ο ΙΔΙΟΣ θα έδινε 5000ευρώ για να είναι πιο γρήγορος κατα 1 δευτερολεπτο;;; που θελει 320. 316: 30800 320: 36800 μια clk πόσο πάει? η c class ? Αν και για μένα είναι λίγο απογοητευτική . Από clk ναι, αξίζουν σαν Mercedes .
Sadamiraq Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Ρε παιδια ειναι αναλογα τον ανθρωπο αν ειναι νεος θα παρει κατι γρηγορο αν ειναι γερος η μεσηλικας θα παρει την 316 και θα λεει οτι εχει ΒΜW ρε νιωστε δεν ειμαστε 20 χρονια πριν που ελεγες BMW και εννοουσες μια Ferrari,μονο το ονομα της εχει μεινει.Eγω σαν νεος και με πολυ αγαπη προς τα αμαξια θα το θεωρουσα απαξιωτικο οδηγαω οποιαδηποτε 316/318 και να με αφηνει 1 κολονα 13αρι lancer με 8Ο αλογα (το δικο μου)Θα το θελατε εσεις αυτο ρωταω.16 μοτερ πισωκινηση 1.5 και βαλε τονους ε πως να παει?
DarkOrion Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Καλά, φίλε sadamiraq, μην τα ισοπεδώνεις όλα. Στην BMW δεν έχει μείνει πλέον το όνομα, βγάζει εκλπηκτικά αυτοκίνητα, μην λέμε ο,τι θέλουμε. Το συγκεκριμένο μπορεί να μην τραβάει, μπορεί όμως και για έναν οικογενειάρχη να είναι αρκετό. Εξάλλου δεν είναι όλοι καυ@@ωμένοι με κόντρες να τα στήνουν τα αμάξια τους. Πολλοί θέλουν ένα αμάξι να κάνουν την δουλειά τους και να το παίζουν και χλίδα. Ε, όπως και να το κάνουμε, σίγουρα η 316 είναι πιο χλιδάτη από το lancer.. Δεν ξέρω τι έχεις κάνει στο αυτοκίνητο σου, τροποποιήσεις κλπ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω οτι η BMW πλέον δεν ξέρει να φτιάχνει αυτοκίνητα που να μην μπορούν να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό. Απλά ο λόγος που τα χρυσοπληρώνεις είναι γιατί μέσα είναι σαν αεροπλάνα, ενώ το lancer παίζει και να μην έχει τίποτα (μην με παρεξηγήσεις, δεν είναι κάτι προσωπικό). Τώρα το συγκεκριμένο πιστεύω οτι έχει όντως έναν κινητηρα που του πέφτει λίγος, αλλά εντάξει στο 80%-90% των απαιτήσεων ενός μέσου ανθρώπου είναι αρκετός. Και επειδή το ξέρω οτι θα μου πείτε για προσπεράσεις στην εθνική οδό και τέτοια, η απάντηση είναι: άμα δεν σε παίρνει, μην την κάνεις ρε αδερφέ. Δεν χάθηκε ο κόσμος να φτάσεις 10 λεπτά αργότερα. Αυτοκίνητο έχεις να κάνεις την δουλειά σου, όχι πύραυλο.... Αυτή είναι η άποψή μου τουλάχιστον. Άσε που τελικά ο κόσμος αγοράζει αυτοκίνητα τα οποία δεν αξιοποιεί. Τι να τα κάνως εγώ τα 500 και τα 1000 άλογα όταν είμαι κολλημένος στην Κηφισσίας και δεν κουνιέται φύλλο. Τζάμπα το έχω πάρει το αυτοκίνητο και τα ταλαιπωρώ και χωρίς λόγο. και καίω και βενζίνη άδικα, και μολύνω και το περιβάλλον περισσότερο και.... (καλά, θα πείτε τι λέει τώρα ο μ@λ@κ@ς....). anyway, πιστεύω οτι η 316 είναι ένα καλό αυτοκίνητο. Με μικρό κινητήρα μεν, αλλά ικανοποιητικό δε για την πελιονότητα του κόσμου και των περιπτώσεων. Τώρα το αν ο καθένας είναι διατεθειμένος να δώσει τόσα λεφτά για να το αποκτήσει, είναι άλλο θέμα, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός οτι είναι προσεγμένο αυτοκίνητο...
Fan Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Ρε παιδια τι θέλετε και αναστένετε αυτό το θέμα κάθε 20 μέρες. Έχει καταντήσει αηδία πλέον, βγαίνει ο κάθε ημιμαθής πολύξερος γραφικός και γράφει ότι του κατέβει στο κεφάλι. Εάν θέλετε να έχετε άποψη οδηγήστε το αυτοκίνητο και μετά πείτε ότι θέλετε.
KWSN_Men Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Ρε παιδια τι θέλετε και αναστένετε αυτό το θέμα κάθε 20 μέρες. Έχει καταντήσει αηδία πλέον, βγαίνει ο κάθε ημιμαθής πολύξερος γραφικός και γράφει ότι του κατέβει στο κεφάλι. Εάν θέλετε να έχετε άποψη οδηγήστε το αυτοκίνητο και μετά πείτε ότι θέλετε. Η μαύρη αλήθεια είναι ότι την 316 δεν την έχω οδηγήσει. Και δεν θέλω. Προτίμησα να κάνω πρόσφατα ένα test drive στην 325 Coupe την οποία και υπάρχει περίπτωση να πάρω. Εντάξει τώρα; Μπορώ να μιλάω για το αυτοκίνητο; ΥΓ: Ο κώλος της Coupe είναι τρομερά καλύτερος από της Sedan. Στην Ελλάδα όμως μάλλον θα είναιι σπάνιο θέαμα γιατί δεν βγαίνει σε 316... :lol: ΥΓ2: Οι Γερμανοί πρέπει να είναι τρομερά ημιμαθείς πολύξεροι γραφικοί μια και ξεκινάνε από 318... :lol::lol:
Sadamiraq Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Καλά, φίλε sadamiraq, μην τα ισοπεδώνεις όλα. Στην BMW δεν έχει μείνει πλέον το όνομα, βγάζει εκλπηκτικά αυτοκίνητα, μην λέμε ο,τι θέλουμε. Το συγκεκριμένο μπορεί να μην τραβάει, μπορεί όμως και για έναν οικογενειάρχη να είναι αρκετό. Εξάλλου δεν είναι όλοι καυ@@ωμένοι με κόντρες να τα στήνουν τα αμάξια τους. Πολλοί θέλουν ένα αμάξι να κάνουν την δουλειά τους και να το παίζουν και χλίδα. Ε, όπως και να το κάνουμε, σίγουρα η 316 είναι πιο χλιδάτη από το lancer.. Δεν ξέρω τι έχεις κάνει στο αυτοκίνητο σου, τροποποιήσεις κλπ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω οτι η BMW πλέον δεν ξέρει να φτιάχνει αυτοκίνητα που να μην μπορούν να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό. Απλά ο λόγος που τα χρυσοπληρώνεις είναι γιατί μέσα είναι σαν αεροπλάνα, ενώ το lancer παίζει και να μην έχει τίποτα (μην με παρεξηγήσεις, δεν είναι κάτι προσωπικό). Τώρα το συγκεκριμένο πιστεύω οτι έχει όντως έναν κινητηρα που του πέφτει λίγος, αλλά εντάξει στο 80%-90% των απαιτήσεων ενός μέσου ανθρώπου είναι αρκετός. Και επειδή το ξέρω οτι θα μου πείτε για προσπεράσεις στην εθνική οδό και τέτοια, η απάντηση είναι: άμα δεν σε παίρνει, μην την κάνεις ρε αδερφέ. Δεν χάθηκε ο κόσμος να φτάσεις 10 λεπτά αργότερα. Αυτοκίνητο έχεις να κάνεις την δουλειά σου, όχι πύραυλο.... Αυτή είναι η άποψή μου τουλάχιστον. Άσε που τελικά ο κόσμος αγοράζει αυτοκίνητα τα οποία δεν αξιοποιεί. Τι να τα κάνως εγώ τα 500 και τα 1000 άλογα όταν είμαι κολλημένος στην Κηφισσίας και δεν κουνιέται φύλλο. Τζάμπα το έχω πάρει το αυτοκίνητο και τα ταλαιπωρώ και χωρίς λόγο. και καίω και βενζίνη άδικα, και μολύνω και το περιβάλλον περισσότερο και.... (καλά, θα πείτε τι λέει τώρα ο μ@λ@κ@ς....). anyway, πιστεύω οτι η 316 είναι ένα καλό αυτοκίνητο. Με μικρό κινητήρα μεν, αλλά ικανοποιητικό δε για την πελιονότητα του κόσμου και των περιπτώσεων. Τώρα το αν ο καθένας είναι διατεθειμένος να δώσει τόσα λεφτά για να το αποκτήσει, είναι άλλο θέμα, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός οτι είναι προσεγμένο αυτοκίνητο... Φιλε μου δεν αντιλεγω οτι το lancer μου ειναι φτωχο μπροστα στην 316 γιαυτο και κανει τα διπλασια λεφτα αλλα σε ρωταω τι να την κανω σαν νεος και γουσταροντας τη ταχυτητα αφου την περναω με το 13αρι lancer μαμα μονο με φιτροχοανη και σου το ξαναλεω εγω οπως και η πλειοψηφεια των νεων δεν θα επαιρνε την 316 γιατι δεν παει αμα ο αλλος ειναι οικογενειαρχης και 312 να υπηρχε θα την επαιρνε γιατι δεν θελει ταχυτητα θελει ενα αμαξι πολυτελες (λεμε τωρα) να κανει την δουλεια του.Παντως οταν καποιος θελει γρηγορο αμαξι δεν σημαινει πως το θελει για κοντρες αλλα για δικια του ευχαριστηση οπω επισης αν εχεις 1 αμαξι 500-1000 δεν θα το εχεις για να πηγαινεις στην δουλεια και να κολλας στην κινηση θα το βγαλεις εξω στην εθνικη και θα βγαλεις κ@υλε$. Φιλε Fan δεν ειναι αναγκη να οδηγησεις μια 316 για πεις πως παει εκτος αποτι ολοι οι γνωστες θα στο πουν μπορεις να μονος να το καταλαβεις στον δρομο δεν ειναι 300 αλογα για να πεις οτι πρεπει να το εχεις οδηγεισει για να πεις πως παει. KWSN_Men σωστη η παρατηρηση σου στο πρωτο ΥΓ α και ποιος ειναι αυτος στο avatar σου?Τρομαζεις που τον κοιτας και μονο.
SL9S9 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 1. Λέγομαι KWSN_Men2. Όποιος έχει λογική, το ίδιο θα πει. 3. Όποιος έχει οδηγήσει πάνω από 1000άρι, το ίδιο θα πει. 3. Η επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως. 4. Υπάρχει απαγόρευση να λέμε κάτι σε κάποιον ΜΠΑΣ ΚΑΙ το καταλάβει; Με άλλα λόγια, όσες φορές και να ρωτήσεις, όπως και να ρωτήσεις, ΠΑΝΤΑ θα είναι τάφος. Το αν θα μπορέσεις να το καταλάβεις είναι άλλο θέμα. Aς :lol: Οπως βλεπεις δεν εχουν ολοι τις ίδιες απόψεις με εσένα για το αυτοκίνητο. Εσύ την είπες και παει τελειωσε. Δεν χρειαζεται σε καποιον καινουριο που μπαίνει στο θεμα να παρεμβαίνεις και να λες παλι τα ΙΔΙΑ. Είναι κουραστικό. Η μαύρη αλήθεια είναι ότι την 316 δεν την έχω οδηγήσει. Και δεν θέλω. Ε τότε τι εκφερεις γνωμη (την ίδια) ΣΥΝΕΧΕΙΑ; Προτίμησα να κάνω πρόσφατα ένα test drive στην 325 Coupe την οποία και υπάρχει περίπτωση να πάρω. Εντάξει τώρα; Μπορώ να μιλάω για το αυτοκίνητο; ΥΓ: Ο κώλος της Coupe είναι τρομερά καλύτερος από της Sedan. Στην Ελλάδα όμως μάλλον θα είναιι σπάνιο θέαμα γιατί δεν βγαίνει σε 316... :lol: ΥΓ2: Οι Γερμανοί πρέπει να είναι τρομερά ημιμαθείς πολύξεροι γραφικοί μια και ξεκινάνε από 318... :lol::lol: Οι Γερμανοί έχουν ότομπαν. Εδώ δεν χρειαζεται. Οσο κοστίζει η 316 εδώ κοστίζει εκεί η 320. Τωρα αν πας για 325 Coupe εχεί όντως πιο καλό κώλο αλλα 2 πόρτες και αυτό είναι αμαξι για ΦΙΓΟΥΡΑ. Ετσι κι'αλλιώς τα 2500 κιβικά δεν θα σου προσφερουν τιποτα παραπανω εκτός αν είσαι απο τους εκνευριστικούς τύπους του περιφερειακού Θεσσαλονίκης που προσπερνάνε από δεξιά και κάνουν σφήνες.
KWSN_Men Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Οι Γερμανοί έχουν ότομπαν. Εδώ δεν χρειαζεται. ...αλλα 2 πόρτες και αυτό είναι αμαξι για ΦΙΓΟΥΡΑ... ...Ετσι κι'αλλιώς τα 2500 κιβικά δεν θα σου προσφερουν τιποτα παραπανω εκτός αν είσαι απο τους εκνευριστικούς τύπους του περιφερειακού Θεσσαλονίκης που προσπερνάνε από δεξιά και κάνουν σφήνες. FATALITY!!! Εντάξει ρε φίλε, πήγενε πάρε την 316 γιατί δεν Ελλάδα δεν έχουμε Autoban, εδώ πηγαίνουμε μόνο Ομόνοια-Σύνταγμα, όσοι έχουν αυτοκίνητο που δεν σέρνεται κάνουν σφήνες κτλ κτλ κτλ Φίλε μου, κάνε ένα κόπο και βγες από τη μίζερη πραγματικότητά σου, ταξέδεψε λίγο εκτός Ελλάδας να δεις και λίγο πέρα από τη μύτη σου. Άντε και καλά μυαλά.
Houston Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Ναι ρε φίλε , καλά σου λέει…βγες από την μίζερη και Ελλάδα, πήγαινε στας Ευρώπας παρε ένα Μ6 cabrio, μια πόρσε ένα φεράρι κάτι βρε αδερφέ να δεις τι σημαίνει ζωή, πιάσε τον ταύρο από τα @@, να πέφτουν και οι γκόμενες. …να σοβαρευτούμε 316 coupe 35 800 ε 325 coupe 50 800 ε Για μένα 15 000 ε για να έχω επιπλέον άλογα στην μηχανή είναι παααάρα πολλά. Το αμάξι αν δεν κάνω λάθος (τις τιμές τις είδα από τον τιμοκατάλογο της bmw – αν δεν ισχύουν διορθώστε με) είναι ακριβώς το ίδιο και δεν θα έδινα 50 800 για να έχω αμάξωμα των 35 800 ε. Άλλωστε όλα υπόκεινται στην φθορά και πρέπει να υπολογίζεις και την αντικατάστασή του. Αλλα και πάλι είναι θέμα και αυτό -όπως και του sedan- που έγκειται στην υποκειμενική κρίση του καθενός….εκτός και αν τα εισοδήματά σου είναι τόσα που τα 15000 τα βγάζεις σε έναν μήνα, οπότε δεν το σκέφτεσαι καν. Ασε λοιπόν KWSN_Men εμάς τους κοινούς θνητούς να κάνουμε τους δικούς μας υπολογισμούς στην ψωροκώσταινα που ζούμε και ταξίδεψε εσύ στις Autoban με την 325 coupe σου ... σου εύχομαι και Μ6 Εντάξει τώρα; Μπορώ να μιλάω για το αυτοκίνητο; όχι, γιατί δεν το δοκίμασες Όσον αυτά για Autoban και ιστορίες, ας τα αφήσω ασχολίαστα… νομίζω ότι επέστρεψα στην 1 η δημοτικού.
Sadamiraq Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Οι Γερμανοί έχουν ότομπαν. Εδώ δεν χρειαζεται. Οσο κοστίζει η 316 εδώ κοστίζει εκεί η 320. Τωρα αν πας για 325 Coupe εχεί όντως πιο καλό κώλο αλλα 2 πόρτες και αυτό είναι αμαξι για ΦΙΓΟΥΡΑ. Ετσι κι'αλλιώς τα 2500 κιβικά δεν θα σου προσφερουν τιποτα παραπανω εκτός αν είσαι απο τους εκνευριστικούς τύπους του περιφερειακού Θεσσαλονίκης που προσπερνάνε από δεξιά και κάνουν σφήνες. Σοβαρα ρε φιλε επειδη δεν εχουμε τους δρομους που εχει στην γερμανια σημαινει οτι θα παιρνουμε αργα αμαξια ενα γρηγορο αμαξι δεν μετριεται στην τελικη του αλλα στην επιταχυνση και εχεις ενα γρηγορο αμαξι δεν ειναι αναγκη να εχεις οτομπαν.Και σοι δυναμη εχει νομιζεις η bmw και δεν σου κανουν οι δρομοι της ελλαδας?Τι ειναι lamborigni που πιανει 300 για πλακα?Επισης δεν καταλαβα τρεχει κατι με τον περιφεριακο?Γιατι δεν λες το αλλο?Οτι εισαι εσυ πχ τερμα αριστερη λωριδα και πας με 80 και γω σε κανω προσπεραση απο δεξια.Ποιος ειναι ο εκνευριστικος ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.