jimarass Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Αν δε κάνω λάθος η εταιρεία ξεκίνησε κατασκευάζοντας μηχανές αεροσκαφών στην διάρκεια του 2ου παγκ. πολέμου. Και σε τζαμπο πρόσφατα έχω δει το σήμα της bmw. Bayerische Motoren Werke Βαυαρικές Κατασκευές Μηχανών Ξέρουν από κινητήρες…θα λέγαμε είναι το ατού της εταιρείας γι αυτό μπορούν και κατασκευάζουν αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας με μόνο 1.6 l. Στα αντίστοιχα κιλά η Mercedes με 1.8 l βάζει τούρμπο (για μένα έγκλημα). η ροπή είναι η δύναμη του κινητήρα σε στρέψη δλδ σαν ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι : το πόσο δυνατά μπορεί να βιδώσει μια βίδα και αυτό φαίνεται στην επιτάχυνση του αυτοκινητου Έχω και bmw 316 και E200 kai μπορώ να σου πω πως o kompressor 1.8 πετάει και καταναλώνει όσο ένα 1.8ρι αμάξι. Ακόμα και φιλαράκι με ΤΤ 280 άλογα έπεινε εκπληκτός με τις επιδόσεις του Ε200, αν λάβεις υπόψιν πόσο μαούνα είναι. Πόσο μάλλον ο ίδιος κινητήρας σε C200. Απλά αφήνει την bmw πίσω.... Εκεί που η bwm είναι καλή, χωρίς να σημαίνει ότι νικάει την mercedes είναι στους 6 κύλινδρους και πάνω....Δηλαδή είναι σαν να έχει εγκαταλήψει τη χαμηλή κατηγορία!! Πάντως η καινούρια 316 με 120 άλογα λέει, ενώ η προηγούμενη με τα 112.... χμ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapas Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Στη σελίδα 27 εχω εικόνα και εχει συγκριση με 1.6 avensis...Καλα δεν το θελουμε για να παιζουμε και need for speed αλλα ενα αξιοπιστο και οικονομικο αυτοκινητο για αρκετα χρονια --- Τhe_end NOOB τι θα πει; Μήπως ΑΣΧΕΤΟΙ Και τι πάει να πει αυτο ρε φιλάρα οτι ειναι πιο γρήγορο επειδή έχει καλυτερο ρεπρίζ στην 4η 60-110 και με 5η 80-120? Και μην μου πείς οτι πιστέυεις την κατανάλωση οτι είναι 5,9???? Με σβηστη την μηχανή σε τέρμα κατηφόρα θα κάψει παραπάνω απο 5,9!!! Εγω απλώς υποστηρίζω οτι είναι μηδαμηνά τα κυβικά για τετοιου όγκου αυτοκίνητα (π.χ Avensis,Α4). Στο κάτω κάτω εγω θεωρώ χαζό έναν άνθρωπο ο οποίος θα δώσει 30000€ να πάρει ενα οικογενειακό αμάξι με 1600 κυβικά, και με αυτές τις επιδόσεις θα θέλει να βάλει και οικογένεια μέσα και να πάει ταξίδι? Όσο για την αξιοπιστία και την οικονομία.... Τα λέμε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapas Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Και άμα έχεις σκοπό να ξοδέψεις 30000? υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις πιστεψε με! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarass Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Και άμα έχεις σκοπό να ξοδέψεις 30000? υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις πιστεψε με! Ναι εσύ στη γυναίκα σου πάρε αμάξι με 200 άλογα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SL9S9 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Και τι πάει να πει αυτο ρε φιλάρα οτι ειναι πιο γρήγορο επειδή έχει καλυτερο ρεπρίζ στην 4η 60-110 και με 5η 80-120? Ποιο είναι πιο σημαντικο: το 0-100 ή αυτά που θα σου κανουν πιο ευκολη την προσπεραση; Και μην μου πείς οτι πιστέυεις την κατανάλωση οτι είναι 5,9???? Με σβηστη την μηχανή σε τέρμα κατηφόρα θα κάψει παραπάνω απο 5,9!!! Aν πας σρο επίσημo site http://www.bmw.gr/master_en/en/index_narrowband.html της bmw γραφει: Κατανάλωση καυσίμου Αστικός κύκλος (l/100 km) 7.7 Kύκλος εκτός πόλης (l/100 km) 4.9 Μικτός κύκλος (l/100 km)/Αυτονομία (km) 5.9/1,070 μακράν καλύτερος και από mercedes (λόγω eficient dynamics μάλλον) Aν ήταν λαθος θα τους κυνηγούσαν οι άλλοι, ή εστω αν γραφουν 5,9 και καιει 7 τοτε και στους αλλους που γραφει 7 θα καιει 8. Αναλογα πως τα μετρανε. Στο κάτω κάτω εγω θεωρώ χαζό έναν άνθρωπο ο οποίος θα δώσει 30000€ να πάρει ενα οικογενειακό αμάξι με 1600 κυβικά, και με αυτές τις επιδόσεις θα θέλει να βάλει και οικογένεια μέσα και να πάει ταξίδι? Όσο για την αξιοπιστία και την οικονομία.... Τα λέμε!!!! Ενταξει, παρε συ octavia με 180 αλογα για να πηγαίνεις με μεσο όρο 60 χλμ στους ελληνικούς δρόμους. Γούστα είναι αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapas Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Ρε φίλε SL9S9 αγόρασε οτι θες δεν θα σε αναγκάσω να μην πάρεις 316 προς θεου. Εγω απλώς και πάλι σου λεω οτι θα σου φανόυν πολύ λίγα τα κυβικά και αμα έχεις και την οικογενειά σου μέσα (5 άτομα)και θα θέλεις να κάνεις προσπέραση θα πρέπει να πας την ταχύτητα στον κόφτη. Με 30000€ μπόρεις να πάρεις Αvensis 1.8 , Mondeo 1.8, Mazda 6 1.8 και πολλά άλλα, τώρα αμα είσαι τρελαμένος με το σχήμα της 316 τότε τι να πώ είναι υποκειμενικό το θέμα ( εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει). Δεν ξέρω αμα είσαι οδηγός ή αν είσαι τι αμάξι είχες πρίν αλλά αμά θες βάζουμε και στοίχημα οτι αυτά περί κατανάλωσης δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση. Εγω δεν σου είπα να πάρεις octavia με 180 hp ούτε κατι τέτοιο παρόμοιο και μην μου πεις οτι εσύ τηρείς πάντα το όριο και πας με 60. Τελως πάντων είναι καθαρά δικιά σου η επιλογή για το τι θα αγοράσεις αλλά αμα δεν βαριέσαι κάνε και ενα test drive και σε αλλά μοντέλα και μετα σύγκρινε, δεν έχεις να χάσεις και τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostastnt Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Αυτά για την κατανάλωση δεν ισχύουν... Απλά καίει αρκετά παραπάνω. Αυτό που έχω δεν έχει efficient dynamics. Έχω οδηγήσει και Golf αλλά και εκείνο δεν μου φάνηκε τίποτα ιδιαίτερο. Όσο για το θέμα αξιοπιστία. Απλά BMW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdais Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 ποπο... τόσο καιρό είχα να καθίσω να διαβάσω threads του insomnia.gr και παρατηρώ πάλι τα ίδια χαχαχα (η πρώτη σελίδα είναι κορυφή). τελος πάντων θα είμαι πολύ αντικειμενικός (ώς λάτρης όλων των καλών αυτοκινήτων τι κι αν ειναι απο Ιαπωνία ,Αγγλια,Γερμανία,Ιταλία Γαλλια Αμερική κτλ) νομίζω οτι το νεο Lancer 1.8 θα σου αρέσει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Επειδη τωρα ειδα για πρωτη φορα αυτο το thread και δεν μπορω να διαβασω τοσες σελιδες αν και πηρα μια γευση οτι μαλωνετε για την 316 αλλα δεν ξερω ποσα εχου ειπωθει.Εγω εχω τρεξει (και τρεχω οποιον γουσταρει και τωρα θεσσαλονικη μενω ας ερθει να παμε Σινδο)με αρκετες 316 διαφορων χρονολογιων και παντα τις εριχνα μια κολονα, με τι αμαξι?Θα σας το πω αργοτερα περιμενω πρωτα απαντησεις.Φιλε gregdais τι μου εκανες βραδιατικα θελω τρελα αυτο αμαξι αλλα nο φραγκα μακαρι να εβγαινε στην ελλαδα και η διλιτρη εκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SL9S9 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 νομίζω οτι το νεο Lancer 1.8 θα σου αρέσει!! http://www.verdictoncars.com/jsp/vocmain.jsp?lnk=201&make=Mitsubishi&mk=&model=1192&go.x=17&go.y=7 http://www.verdictoncars.com/jsp/vocmain.jsp?lnk=201&make=BMW&mk=&model=3&x=9&y=10 Το ένα κοστίζει 20 χιλ το άλλο 30 μάλλον ανόμοια πράγματα συγκρίνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SL9S9 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Εγω εχω τρεξει (και τρεχω οποιον γουσταρει και τωρα θεσσαλονικη μενω ας ερθει να παμε Σινδο)με αρκετες 316 διαφορων χρονολογιων και παντα τις εριχνα μια κολονα, με τι αμαξι?Θα σας το πω αργοτερα περιμενω πρωτα απαντησεις. To "κεντρικό" θεμα είναι τραβάει η 316 (έστω η νέα με 122 άλογα); ή σέρνεται. Εσυ τι λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Τραβάει. Βάζεις τέσσερις επιβάτες και σκάφος από πίσω, πας στην ανηφόρα με 5η και τραβάει επειδή είναι Μπεμβέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SL9S9 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Τραβάει. Βάζεις τέσσερις επιβάτες και σκάφος από πίσω, πας στην ανηφόρα με 5η και τραβάει επειδή είναι Μπεμβέ. Παλι εσύ; Ασε κανεναν αλλο να πει τη γνωμη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Έλα, σου τον έχω έτοιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 SL9S9 θα μου λύσεις μια απορία? γιατί δεν κάνεις ένα test drive τόσο καιρό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.