Προς το περιεχόμενο

bmw 316 /116 και m6

SL9S9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκεφτομαι του χρόνου ή το πολύ πολύ μεσα στην επόμενη πενταετία :-D να αγοράσω μια bmw κανενα πιο σοβαρό αυτοκίνητο δηλαδή εκτός αν με απολύσουνε. Εχει κανείς άποψη; Αξίζει ή μικρές οι διαφορές; Τωρα πουλανε την 116 που μαλλον ειναι στενή (για 1.85 ύψος !) και δεν έχει μεγάλο πορτμπαγκαζ. Η 316 παλι, φαίνεται πολύ απλή εσωτερικά (δεν μπήκα). Να περιμένω το επόμενο μοντέλο; Ενα mazda 6 (πιο οικονομικό) είναι του ίδιου επιπέδου; Καμμια γνώμη;

ΥΓ. μη πείτε πανε σε φόρουμ για αμαξια.. Που να γραφομαι τώρα. insomnia τα εχει ολα και συμφέρει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 381
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

η 316 βγήκε πέρυσι

τα μοντέλα της bmw έχουν μεγάλη διάρκεια 6-7 χρόνια....γιατι να περιμένεις το επόμενο?

Η 316 παλι, φαίνεται πολύ απλή εσωτερικά

λιτή διαχρονική πολυτέλεια

Κατ'αρχην θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις το πόσα χρήματα είσαι διατεθημένος να δώσεις.

Η 316 με την 116 και το Mazda6 (και τα υπόλοιπα αυτής της ποιότητας αυτοκίνητα) δεν έχουν καμιά σχέση.

Τώρα το εάν αξίζει να δώσεις πολλά λεφτά για αυτοκίνητο είναι καθαρά προσωπική επιλογή.

Γνώμη μου είναι ότι αυτά τα αυτοκίνητα με αναιμικούς κινητήρες δεν είναι ότι καλύτερο.

Θα πας να προσπεράσεις και θα ξενερώσεις απίστευτα (αν δεν κινδυνεύσεις).

Γνώμη μου είναι ότι αυτά τα αυτοκίνητα με αναιμικούς κινητήρες δεν είναι ότι καλύτερο.

Θα πας να προσπεράσεις και θα ξενερώσεις απίστευτα (αν δεν κινδυνεύσεις).

+1. Πολυ λιγα αλογα για τα κιλα τους. Το Mazda 6 εχει απο τη μανα του 1800 κινητηρα και παει αξιοπρεπως. Φυσικα υποθετουμε οτι τετοια αμαξια δεν θα τα εχεις μονο εντος πολεως. Αν οντως ειναι για κυριως εντος πολεως κινηση, τοτε ειναι μια χαρα.

Ρε συς έλεος τι λέτε τώρα? Φίλε BMW να είναι και οτι να ναι. Εγώ έχω 2 μια 5.18 Ε28 87" και μια 3.16ci Ε36 94" και έχω να σου πώ οτι πάνε οχι μονο καλά αλλα ξυρίζουν. Η καινούργια BMW (3.16) που την έχω οδηγήσει την έχει θείος μου πάει λάμπα... μήν σκέφτεσαι μόνο την δύναμη αλλα και την αξιοπηστία του αυτοκινήτου και την ασφάλεια. Εξάλλου μέσα στην Αθήνα οι ταχύτητες είναι ίδιες, με μια BMW θα ξέρεις 1ον οτι έχεις ΑΜΑΞΙ, 2ον οτι στα 400000 χλμ θα κάνεις επισκευη κινητήρα αν δεν το έχεις πουλήσει, 3ον δεν χάνει την αξία του 94" μοντέλο 8500Ε. Και γενικά θα έχεις ένα πολυτελή αυτοκίνητο που θα σε κοιτάνε όλοι. Απο ομορφιά πιστεύω δεν συγκρίνετε με άλλο αμάξι, ηδικά τα εμπρός φανάρια.... Ποπό τι μου έκανες, τελειώνοντας ενα θα σου πώ άμα έχεις τα φράγκα ΠΑΡΕ ΒMW!!!

Φίλε BMW να είναι και οτι να ναι.

Εχει κατι λειτουργικα καλυτερο απο πχ ενα Corolla?

Εγώ έχω 2 μια 5.18 Ε28 87" και μια 3.16ci Ε36 94" και έχω να σου πώ οτι πάνε οχι μονο καλά αλλα ξυρίζουν

Η 518 Ε28 με 98 αλογα και η 316 Ε36 με 102 αλογα δεν ξυριζουν ακριβως, ειδικα αν λαβουμε υποψην μας και τα αυξημενα βαρη τους λογω πισωκινησης (αξονας, ενισχυμενο τουνελ)

μήν σκέφτεσαι μόνο την δύναμη αλλα και την αξιοπηστία του αυτοκινήτου και την ασφάλεια.

Αμαξια παραγωγης και ευρειας καταναλωσης. Δεν υπαρχουνε διαφορες. Και τα περι ασφαλειας... Ολα πληρουν συγκεκριμενες προδιαγραφες, εχουν περιπου την ιδια βαθμολογια στα crash test, αλλα το θεμα ειναι να μην τρακαρεις με πολλα (100+), γιατι ειτε σε BMW, ειτε σε Honda, ειτε σε Hummer κιμας θα γινεις.

με μια BMW θα ξέρεις 1ον οτι έχεις ΑΜΑΞΙ,

Δηλαδη, τα υπολοιπα στο δρομο ειναι παπακια? Η καρα?

2ον οτι στα 400000 χλμ θα κάνεις επισκευη κινητήρα αν δεν το έχεις πουλήσει

Το ιδια και σε ιαπωνικο με προσεγμενα service.

Απο ομορφιά πιστεύω δεν συγκρίνετε με άλλο αμάξι

Υποκειμενικα κριτηρια, εμενα πιο πολυ μου αρεσουν οι Mercedes και τα Saab

Ποπό τι μου έκανες, τελειώνοντας ενα θα σου πώ άμα έχεις τα φράγκα ΠΑΡΕ ΒMW!!!

Και το τελικο επιχειρημα, με πληρη τεκμηριωση.

Το θεμα ειναι να βοηθησουμε το παλικαρι και οχι να βγαλουμε το φανατισμο μας.

Καλα ειστε ειδικοί, σε λίγο θα μου πείς οτι ο ιάπωνας ξερει να φτιάχνει αμάξια... Και όσον αφορά το εαν ξυρίζουν μπορώ να στο αποδίξω, γιατί ρόλο δεν παίζει μόνο η ταχύτητα... Τέσπα επειδή κάτι ξέρετε καλύτερα και ειδικά στους μεγάλους και ανοιχτούς δρόμους της Αθήνας που κυκλοφορείται τα ξέρετε όλα δεν θα συνεχίσω. Αν πραγματικά ο άνθρωπος θελει να πάρει αμάξι ας πάρει οτι θέλει και ποτέ να μην ακούσει τις γνώμες των άλλων. Και ειδικέ ferongr θα σου πώ οτι διαβάζοντας MAX-Power ή κάποιο άλλο δεν γίνεσαι μηχανικός! Και επίσης μήν πείτε πουθενα παραέξω αυτά που λέτε εδώ γιατί θα φάτε ντομάτες! Επίσης είμε σίγουρος οτι έχεις Ιαπωνικό και οτι μετάνιωσες που δεν πρψτίμησες τον Γερμανό αλλά δεν θέλεις να το λές!

Αμα δεν εχεις οδηγήσει BMW (και να την οδηγήσεις όχι σαν τη θεια μου την Πηνελόπη) ότι και να σου πούμε δεν θα το καταλάβεις.

Μην ακούς για κινητήρες κτλ, αν σε ενδιαφέρουν τα νούμερα στα προσπέκτους, κοιτάς λάθος μάρκα.

Επειδη γενικα δεν υπαρχει το τελειο αμαξι, γιαυτο ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων.

Εξαρταται απο τι ζητας δηλαδη. Πες αν θες τι ακριβως ζητας απο ενα αμαξι και ποσα λεφτα εισαι διατεθειμενος να δωσεις.

Αν παρολα αυτα επιμενεις να σου πουμε ποιο απο τα 3 που ανεφερες ειναι καλυτερο και υπο την προυποθεση οτι εχεις παρακολουθησει την history των posts του μελους tezas στο forum, τοτε νομιζω οτι εχεις ηδη παρει την απαντηση σου.

δόξα και τιμή στα fanboys της bmw:p

τα μικρά bmw εκτός του ότι είναι τραγικά αργά, είναι και πανάκριβα γι'αυτό που προσφέρουν.

ps: α, έχω οδηγήσει "μερικές" μπεμβέ:whistle::P

Καλα ειστε ειδικοί, σε λίγο θα μου πείς οτι ο ιάπωνας ξερει να φτιάχνει αμάξια...

Η ιστορια και η προσωπικη μου εμπειρια με Civic ESi '94 δειχνουν οτι ξερουν.

διαβάζοντας MAX-Power ή κάποιο άλλο δεν γίνεσαι μηχανικός!

Φυσικα και οχι. Απλα χρειαζεται να κατανοεις λιγο απο φυσικη και τους νομους της.

Αμα δεν εχεις οδηγήσει BMW (και να την οδηγήσεις όχι σαν τη θεια μου την Πηνελόπη) ότι και να σου πούμε δεν θα το καταλάβεις.

Οχι, σε θεμα οδηγικης συμπεριφορας δεν επεκταθηκαμε. Στα συν τους το πολυ καλο τιμονι και η αισθηση του κιβωτιου (επειδη λογω πισωκινησης ειναι κατω απο το λεβιε το κιβωτιο). Αλλα σε επιδοσεις, τα 1600 χαρακτηριζονται αναιμικα, ειδικα στις ρεπριζ τους.

Μην ακούς για κινητήρες κτλ, αν σε ενδιαφέρουν τα νούμερα στα προσπέκτους, κοιτάς λάθος μάρκα.

Και γω λεω τι λενε περιοδικα του χωρου (AMS, 4T κλπ)

@ferongr και το hyundai και τη ferarri αν τις συγκρινεις με τα κριτηρια σου θα τα βγαλεις ιδια!!

:-D

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνει τη διαφορά ανάμεσά τους;

Οι 170.000 ευρω διαφορα στην τιμη τους?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...