Προς το περιεχόμενο

Windows Live Messenger 8.5.1302 και Live Wave 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έβαλα επιπλέον live mail και το photo app τα οποία είναι πολύ καλές εφαρμογές. Ωραίο interface και πολύ καλή λειτουργικότητα. Νομίζω αξίζουν...

edit γίνονται άνετα και ωραία intergraded σε xp.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι δεν πάει καλά με το MSN.

Ο client είναι βαρύς. Έχω ένα PC δύο ετών και όταν ανοίγω τον MSN 8 το νοιώθω πολύ πιο αργό. Το GoogleTalk είναι πανάλαυρο, και ούτε λόγος για το Miranda.

Οι server τους είναι αργοί. Ένα μύνημα μπορεί να κάνει και 5 δευτερόλεπτα να φτάσει. Το δίκτιο του Yahoo και Google είναι ταχύτατα.

Κάθε φορά που βγαίνει η καινούρια έκδοση, βλαστημάω διότι αναμένω τα 1000 πράγματα που θα άλαξε η Microsoft στο προτόκολο (δίχως ουσιαστικό λόγο, απλά και μόνο να το κάνει moving target) και τα προβλήματα που θα έχουν οι 3rd-party clients που χρησιμοποιώ όπως το Pidgin.

Και όλοι χρησιμοποιούν MSN επειδή είναι από default εγκατεστημένο στα Windows.

Υ.Γ.: Sorry, έπρεπε να ξεσπάσω κάπου.

Δημοσ.

πρέπει να είχε φάει και μυνήσεις κάποτε η ms επειδή είχε προεγκατεστημένο το msn και τον media player νομίζω...

αλλά μάλλον ήξερε τι έκανε...

Δημοσ.

otan ena programa exei filikotero interface me eikonitses ktl einai logiko na einai k barutero apo ta alla p eipate

pantws sto official site shmera p elexa anebhke k h new version alla eidopoihsh gia new version den hr8e

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...