Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Τσου ρε mainstream... Δε μου λες γερόντισσα μου, εσύ που δε γουστάρεις τις καφετέριες, δε γουστάρεις ούτε το καφενείο που σε πάω για το τήλιο σου ??? εγω mainstream ??? μουαχαχαχα .. το καφενείο που με πάς, εκτός το ότι με κάνει κάθε φορά Ορέστη Μακρή σε νέες περιπέτειες, μου προσθέτει τουλάχιστον ενα κιλό απο τα κολασμένα υπέροχα γλυκά του... σταδιάλα
χάπι Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 εγω mainstream ??? μουαχαχαχα .. το καφενείο που με πάς, εκτός το ότι με κάνει κάθε φορά Ορέστη Μακρή σε νέες περιπέτειες, μου προσθέτει τουλάχιστον ενα κιλό απο τα κολασμένα υπέροχα γλυκά του... σταδιάλα ε τότε κοπελιά μάσα την τσίχλα σου κι άντε στο μπρίκι να σου πιάσουνε τον κ....λο (και ΧΩΡΙΣ ρακόμελα) !
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 ε τότε κοπελιά μάσα την τσίχλα σου κι άντε στο μπρίκι να σου πιάσουνε τον κ....λο (και ΧΩΡΙΣ ρακόμελα) ! χμμμ δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό... σε αντίθεση στο LUV και νυν HALL (μην ξεράσω) συνέβαινε κατ΄εξακολούθηση αυτού του είδους η ψιλάφηση απο αγνώστους... Ωραίο μαγαζί, με τους καμμένους του, με τις ττουττάνες του...μιάαα χαρά! να πάτε
1980 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 κατι για ρακομελα και ψυρη διαβαζω. βαλτες ειστε πρωι πρωι. τι διαολο ολες οι γκομενες την εχουν δει με τα ρακομελα. και μετα τις κουβαλας. αιντε.
Toufas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 μου αρεσε πολυ ενα εστιατοριο που ηταν στον πεζοδρομο στο κωλονακι , εκει που ηταν το yo sushi, με κρητική κουζινα, και ωραια μουσικουλα. fridays παγκρατι, το γαματο καφε μεσα στο δασος στου παπαγου το καλοκαιρι, η οστρια στην πλακα....αυτα θυμαμαι τωρα
Fidelio Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 χόβολη ηλιουπολης (εντεχνο χαλαρό - κουλτουριάρικα μουτρα ,χαμηλός μέσος όρος ηλικίας -αυτο παει για τα γκομεν... ) και για ταβλι : -p
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Και για ποτό ίσως το Άστρον στου Ψυρρή (όταν είναι ανοιχτό ) το Fetish , το Hoxton, το Μπρίκι και μερικά άλλα... ... μακρια, τις πιο βρωμικες μπομπες που εχω πιει δινουν εκει, χειροτερα και απο αυτα που δινουν στους Αγγλους τουριστες στο Φαλιρακι και στα Μαλλια ειναι. κανα μαγαζακι που να εχει καθαρα ποτα και σε λογικες τιμες παιζει; μας εχουν πιξει στις μπομπες, τις δινουν και 7?...
Lighter122 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 χόβολη ηλιουπολης (εντεχνο χαλαρό - κουλτουριάρικα μουτρα ,χαμηλός μέσος όρος ηλικίας -αυτο παει για τα γκομεν... ) και για ταβλι : -p Καλη η Χοβολη αλλα πιανεται ο κωλος σου ρε γμτ στις καρεκλες... δεν μπορεις να κατσεις ενα 2ωρο να το ευχαριστηθεις...
Fidelio Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Καλη η Χοβολη αλλα πιανεται ο κωλος σου ρε γμτ στις καρεκλες... δεν μπορεις να κατσεις ενα 2ωρο να το ευχαριστηθεις... τόσο μου παίρνει ( κανα 2ώρες ) να ξετινάξω το κολητό , το θύμα μου και να πληρώσει αυτος τους καφέδες. Πάντως έχει διαφορετικο κόσμο αυτο το καφε , περίεργο έτσι κόσμο - λες και είσαι σε άλλη φάση ,πιο ζεστή. Σου "ριχνει " και κανα θηβαίο , κανα πλιάτσικα και κάπως είναι τέλός πάντων ... ps αμα δεις καμια μέρα κάποιον να του ξεφευγει κανα καντήλι , "ρε κωλοφαρδε" ,για τσέκαρε χαχα !
Lighter122 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Αμα δεις καποια μερα καποιον ψηλο που να στριφογυρναει συνεχεια στην καρεκλα του πες μου ενα γεια
myminimusic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Putumayo εγγυηση :-D:-D:-D χάπι οταν λες τα εχεις ολα,εννοεις αυθεντικα ολα? Θα σε σκοτωσω αν ναι! Εγω εχω 145 αλμπουμ αλλα ''ψηφιακης μορφης''
thanocaster Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Από το Επιτόκιο που αναφέρθηκε προτιμώ το Μοσκίτο (επίσης πλατεία Ν.Σμύρνης - πολλοί νεοσμυρνιώτες μαζευτήκαμε) το οποίο όμως τα τελευταία χρόνια μένει απελπιστικά άδειο. Κατά τ' άλλα ωραία στέκια είναι το Blues στην Πανόρμου και η πλώρη στην Πειραϊκή.
Lighter122 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Oπως περνουσα ενα βραδυ απο την πλατεια (πηγαινοντας να φαμε κρεπες) ακουσα ροκακια απο ενα μαγαζι που ειναι στον 1ο οροφο ενος κτιριου και εχει και τραπεζακια στα μπαλκονια... Το ξερει κανεις?
thanocaster Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Oπως περνουσα ενα βραδυ απο την πλατεια (πηγαινοντας να φαμε κρεπες) ακουσα ροκακια απο ενα μαγαζι που ειναι στον 1ο οροφο ενος κτιριου και εχει και τραπεζακια στα μπαλκονια... Το ξερει κανεις? Σε ποιο σημείο ακριβώς;
Lighter122 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Οπως κοιτας τα Goody's (και δεν μπαινεις ποτε μεσα) δεξια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.