mstavra Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Καλημέρα, Έχω ένα προβληματάκι με το resolution σε red hat linux μέσω του vmware. Έχω εγκαταστήσει τα vmware tools αλλά μέσω του diplay δεν μου βγάζει ανάλυση μεγαλύτερη του 800χ600 Δοκίμασα να τρέξω το vmware-config-tools.pl για να ανεβάσω το resolution από εκεί, αλλά μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα. http://i236.photobucket.com/albums/ff93/mstavra/1-1.jpg Τι πακέτο μου λείπει και κολάει σε αυτό το σημείο; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
friedlich Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Εγώ δεν βλέπω μήνυμα σφάλματος. Γιατί δεν συνεχίζεις πατώντας enter στην ερώτηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mstavra Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Ναι ξέχασα να πατήσω enter prin βγάλω την εικόνα. Αν πατήσω enter εκεί μου βγάζει: "The path /usr/src/linux/include is not an existing directory" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mstavra Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Εντάξει τα κατάφερα. Βρήκα το kernel που έπρεπε να περάσω και δήλωσα το path του εκεί πέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.