frou-frou Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Jeffakos, η καρτούλα έχει εγγύηση 8 μήνες ακόμα και πραγματικά δε θέλω άλλο να καθέται γι αυτό και την έβαλα τόσο χαμηλά.Ούτε overclock έχει γίνει ποτε, ούτε της έχω αλλάξει κάτι, είναι άψογη. Δες και τα υπόλοιπα που έχω δώσει, όλοι είναι πολλοί ευχαριστημένοι. Το καταλαβαίνω οτι μιλάς γενικά, απλά ένιωσα κάπως να θίγομαι, καμία παρεξήγηση, έτσι ? ^^ Κάτι τέτοιο πήγε να κάνει και σε μένα ο atopos στην παλιά μου κάρτα που έδωσα 200 ευρώ αλλά ευτυχώς έφυγε σε 4 ώρες. Eίχε πεί για υψηλή τιμή κτλ, και ότι αν έδινε ο άλλος 30 ευρώ παραπάνω θα έπαιρνε την 8800gt. Με αυτό με έθιξε κάπως γιατί δεν του έπεφτε λόγος αλλά η κάρτα είχε πωληθεί ήδη. Πήγε να κάνει κακό στην πώληση της.
JeffAkoS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Jeffakos, η καρτούλα έχει εγγύηση 8 μήνες ακόμα και πραγματικά δε θέλω άλλο να καθέται γι αυτό και την έβαλα τόσο χαμηλά.Ούτε overclock έχει γίνει ποτε, ούτε της έχω αλλάξει κάτι, είναι άψογη. Δες και τα υπόλοιπα που έχω δώσει, όλοι είναι πολλοί ευχαριστημένοι. Το καταλαβαίνω οτι μιλάς γενικά, απλά ένιωσα κάπως να θίγομαι, καμία παρεξήγηση, έτσι ? ^^ εγω απλα τη γνωμη μου ειπα δν θελω να θιξω κανεναν.. αφου η καρτα εχει τετοια εγγυηση μου φενετε κ εμενα οκ.. εξαλου ειμαι και εγω πολυ ευχαριστημενος απο gigabite καρτες γραφικων απο αποψη αντοχης..
EKTELESTES Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 lol,έχουμε μπερδευτεί όλοι εδω μέσα. ^^ Τέσπα, όλα καλά
Meredoth Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Ξανακοιτα την M/Β που διάλεξες γιατί εχώ την εντίπωση οτι η MSI δεν παίζει με τον 6000+ στα 125w
@topos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Κάτι τέτοιο πήγε να κάνει και σε μένα ο atopos στην παλιά μου κάρτα που έδωσα 200 ευρώ αλλά ευτυχώς έφυγε σε 4 ώρες. Eίχε πεί για υψηλή τιμή κτλ, και ότι αν έδινε ο άλλος 30 ευρώ παραπάνω θα έπαιρνε την 8800gt. Με αυτό με έθιξε κάπως γιατί δεν του έπεφτε λόγος αλλά η κάρτα είχε πωληθεί ήδη. Πήγε να κάνει κακό στην πώληση της. Επ... Δεν πηγα να θιξω καμια πωληση(και στο κατω κατω τι θα κερδιζα απο αυτο?)... Απλα εξεφρασα κοινη λογικη(και σε τοπικ ασχετο με την αγγελια σου)... Και πες μου με το χερι στην καρδια,ειχα αδικο?
JNik Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Ξανακοιτα την M/Β που διάλεξες γιατί εχώ την εντίπωση οτι η MSI δεν παίζει με τον 6000+ στα 125w Ναι έχεις δίκιο το τσέκαρα και 'γω το απόγευμα. Το θέμα είναι ότι η MSI δίχνει support στον ίδιο CPU στα 89W αλλά δεν ξέρω ποιος από τους δύο κυκλοφορεί Ελλάδα, δεν γράφουν στα specifications. Ήθελα να κοιτάξω τώρα για κάποιο άλλο μοντέλο αλλά το CPU Support της MSI είναι down προς το παρόν
Meredoth Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 ADX6000CZBOX Αύτος ερχεται Ελλάδα και είναι αύτος με τα 125w. Για δες και αύτην την Μ/Β http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526688
JNik Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Ναι την είδα. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν κατάφερα να καταλάβω ποιο από τα 2 chipset αξίζε περισσότερο AMD ή NVidia?
Meredoth Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Ναι την είδα. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν κατάφερα να καταλάβω ποιο από τα 2 chipset αξίζε περισσότερο AMD ή NVidia? Σε αύτα τα επίπεδα δεν προκείται να δεις διαφορά, αν δεν ενδιαφερεσε για τα sli απειρες usb κλπ, ειναι το ίδιο. Εγώ προσωπίκα προτιμήσα AMD γιατί ή nvidia με κανεί και επιφυλασομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.