question mark Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Χρησιμοποιώ τον Opera browser. Ο οποίος μπορεί να κατεβάσει αρχείο torrent. Τι είναι καλύτερο. Να χρησιμοποιώ τον Opera ή κάποιο άλλο torrent πρόγραμμα για download; Για τα torrent την 18768 port ανοίγω στο router; Και ποια; Την udp ή την tcp;
Costinio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 tcp ανοίγεις για torrents και δεν έχει σημασία ποιο port θα είναι. ένα μεγάλο νούμερο σαν αυτό που έβαλες είναι ΟΚ.
question mark Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 βασικά δεν το έβαλα εγώ. ο opera μου λέει ότι αυτή είναι η πόρτα... πάντως και χωρίς να έχω ανοίξει πόρτα κατεβάζει. με χαμηλή ταχύτητα όμως. αν ανοίξω την πόρτα θα έχει μεγαλύτερη ταχύτητα;
disqualified Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 ανοιξε την αν και μπορει να λειτουργει το UPnP δε χρησιμοποιω opera αλλα καπως θα καταλαβαινεις αν εισαι connectable, και πρωτα θα πρεπει να εχεις δωσει static ip στο pc σου
question mark Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 πρωτα θα πρεπει να εχεις δωσει static ip στο pc σου δηλ απ' το no-ip.com; καπως θα καταλαβαινεις αν εισαι connectable απο τη στιγμή που κατεβάζω λογικά δεν είμαι connectable
disqualified Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 οχι στατικη ip στο lan σου και μπαινει απο τις ρυθμισεις καρτας δικτυου μπορεις να κατεβαζεις ακομα κι αν δεν εισαι connectable απλα δε συνδεεσαι με ολους οσους μπορεις να συνδεθεις αν εισαι connectable
question mark Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 στατικη ip στο lan σου επειδή το router το έχω μόνο του σε κάρτα δικτύου έχει στατική ip να σε ρωτήσω. έχω παρατηρήσει ότι όταν κατεβάζω απο torrent και βάλω να κατεβάσω και απο κάπου αλλού (πχ rapidshare, filefactor κλπ) και είμαι στον msn, mirc συνήθως κολλάει το internet και πρέπει να κάνω οποσδήποτε restart για να συνεχιστεί το download. αλλά μόνο τον torrent
TurboJugend Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μιλώντας για στατική IP, μιλάμε για το PC σου, θα πρέπει δλδ να του πεις αντί να πέρνει IP από τον DHCP server, να του δώσεις εσύ μια. Π.χ. αν είναι 192.168.1.1 το ρούτερ σου, τότε βάλε το pc 192..168.1.2
question mark Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Στατική έχει. Αλλα τι σημασία έχει αν το pc έχει στατική ή δυναμική ip για download torrent;
TurboJugend Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 αν δεν χρησιμοποιείς UPnP, τότε το port forward χρειάζεται στατικές IP για να έχει νόημα, αφού την κάνεις προώθηση σε κάποιο IP, αν αυτό αλλάζει, τι νόημα έχει ;
question mark Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 από τη στιγμή που έχω UPnP ενεργοποιημένο στο full και όχι στο security τότε δε παίζει ρόλο αν είναι η ip στατική ή δυναμική. σωστά;
disqualified Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 αν βγαινεις connectable ok κι εγω το ειχα ενεργοποιημενο αλλα ημουν κιτρινος, με port forward κανονικα connectable
question mark Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δε ξέρω αν βγαίνω connectable διότι ναι μεν κατεβάζω, αλλά κατεβάζω αργά απελπιστικά αργά. Αν πιάζω παραπάνω από 10KB/s θα μιλάμε για κατόρθωμα. Ενώ στο upload που κάνει πιάνει και 20άρι...
TurboJugend Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Τσεκαρες την πορτ σου; Το χαμογελακι είναι πράσινο; Μαλλον έχεις ακόμα καποιο πρόβλημα ...
question mark Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 ρε φίλε κοίτα κάτι. ο opera για torrent port λέει την 18768, το u torrent απ' ότι έψαξα την 19667. τελικά ποιά port είναι για torrent;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.