jonkal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Τέτοια ώρα τέτοια λόγια αλλά τι να κάνω. Μου ήρθε σαν ιδέα να αλλάξω την εμφάνιση του ωρολογιού μου απο 12 ωρο σε 24 ωρο δηλαδή κάτω στην μπάρα να μην μου εμφανίζει 1:00 μμ αλλά 13:00. Μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί δεν μπορώ να βρω από που και αν αλλάζει . Αν ξέρει κανείς plz ας μου απαντήσει γιατί δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ . Ευχαριστώ!!!!
Mik-1-s Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Έλα ρε Γιάννη. Λοιπόν, θα πας στον πίνακα ελέγχου στην επιλογή που λέει Date. Time. Language κλπ κλπ και θα πατήσεις πάνω στο Change the format of numbers dates κλπ κλπ. Εκεί που σου λέει Regional option η γλώσσα που λέει από κάτω είναι το Greek.Δίπλα έχει το customize, πάτα απάνω του και θα σου βγάλει ένα άλλο menu με διάφορα, πήγαινε στο menu time και άλλαξε την μορφή από εκεί που λέει time format. Καλημέρα γείτονα!!
jonkal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Το άκυρο!!!! Μα καλά δεν μπορούσαν να το βάλουν στο clock? Τεσπα. thks ρε Miki
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.