Kariajoulas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Πρόσφατα με κάποιο πρόγραμμα το Deamon (το οποίο το έχω σβήσει πλέον) έφτιαξα έναν εικονικό δίσκο για να κάνω από ISO σε κανονικά αρχεία ένα παιχνίδι. Απο τότε όσο και αν έχω προσπαθήσει να αφαιρέσω τον εικονικό δίσκο δεν το κατάφερα. Πως μπορώ να το διαγράψω μόνιμα; Δοκίμασα να ψάξω στο search.. αλλά δεν μου έβγαλε τίποτα όπως πάντα. Ή εγώ δεν κάνω κάτι καλά με το search ή κάτι δεν πάει καλά με το search του Insomnia. Ρίχνω στο Google το "Διαγραφή εικονικού δίσκου" και με παραπέμπει μεταξύ άλλων σε ενότητα του Insomnia ... Τέλος πάντων βρήκα τα παρακάτω : johnyc 24-12-06, 16:16 Πρόσφατα με κάποιο πρόγραμμα (το οποίο το εχω σβησει και δεν θυμαμαι πιο είναι) εφτιαξα έναν εικονικό δισκο. Ομως τώρα μετα το unistall εξακολουθεί και υπάρχει. Πως μπορώ να το διαγράψω μόνιμα; Dragonlordcv2002 24-12-06, 16:43 katevase to uninstaller2006 kai prospa8eise na to kaneis mesw programmatos. Enalaktika xanavale to programma bes safe mode kai kane uninstall apo ekei. Meta apo mia epanekinisi 8a eisai logika edaksi cool_alex 24-12-06, 18:02 Έχει τύχει και σ' εμένα με το daemon.Πήγαινε στο Device Manager, στους σκληρούς δίσκους και κάνε unistall από εκεί. Μετά θα είσαι jet! Δοκίμασα με το Υour Unistaller 2006 αλλά δεν μου έδειχνε στα εγκατεστημένα τον εικονικό δίσκο. Το Deamon το έχω χάσει και δεν μπορώ να κάνω κάτι με αυτό. Δοκίμασα και την δεύτερη λύση με το Device Manager αλλά δεν βρίσκει τον εικονικό δίσκο για να κάνω unistall. Κάτι δεν κάνω καλά ή οι συμβουλές δεν είναι καλές; Ευχαριστώ
Black Demis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Έχω πάθη και εγώ τετιο μπερδεμα αλλά το μόνο που έκανα είναι να βάλω ξανά το DAEMON και να το βγάλω από εκεί
Kariajoulas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Τελικά είμαι τυχερός. Δεν είχα απεγκαταστήσει το Daemon και απεγκαθιστώντας το, ξεφορτώθηκα και τον εικονικό δίσκο. Thanks anyway...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.