Προς το περιεχόμενο

high density μνήμες: τα φώτα σας

Naskas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να κάνω μια μικρή αναβάθμιση σε παλιό μηχάνημα που φοράει μια Legend QDI Platinix2E.Θελω να πάρω 1 GB μνήμη. Βασικά θέλω να μάθω αν μπορώ να του βάλω high density μνήμη.Μίλησα με έναν τεχνικό σε ξένο site και κάποια στιγμή μου είπε αυτό

''High density would be a 4 or 8 chip part and low density would have 16 or more chips'' όπως επίσης μου είπε ότι μπορώ να βάλω high density μνήμες αλλά εγώ έχω ακόμα κάποιες αμφιβολίες. Μετά την συζήτηση με τον τεχνικό είπα να κοιτάξω ποσά chips έχουν οι μνήμες που έχω τώρα. Η μια λοιπόν , η οποία είναι 256MB, έχει 8 chips. Αυτό μήπως σημαίνει ότι μπορώ να βάλω high density μνήμες ή κάνω λάθος??

Δημοσ.

Σωστά τα λέει ο ξένος. Εσύ τώρα πόση μνήμη έχεις; Πιστεύω πως με 2 x 1 GB που είναι και το όριο της μητρικής σου, ίσως αντιμετωπίσεις ασυμβατότητες, αλλά κανείς δεν ξέρει 100% να σου πει...

Πάντως οι περισσότερες μνήμες που κυκλοφορούν δεν είναι high density, άρα δεν νομίζω ότι έχεις λόγους να ανησυχείς.

Δημοσ.

Τώρα έχω 512MB 2χ256.Δεν θέλω να πάω σύνολο 2giga, 1,25 θα πάει. Άρα μπορώ να βάλω high density ε???? Βασικά το όλο θέμα γίνεται γιατί οι high density είναι πολύ πιο φτηνές και δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά.

Δημοσ.

Αν έχεις μεγάλη αμφιβολία για το αν θα υποστηρίζει τις high density μνήμες, βάλε 2x512 και να έχεις 1 GB συνολικά. 1 GB δεν σου φτάνει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...