SALIN Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά sorry, για άλλο θέμα μπήκα, αλλά μου έτυχε το εξής παράλογο και επειδή μου μπήκαν υποψίες, θέλω την γνώμη σας.. Πριν λίγο, μόλις έκανα μπηκα στο παρόν site του insomnia, μου βγάζει κατευθείαν στην πράσινη μπάρα πάνω που φαίνεται το user name μου αυτό "Καλώς ήλθες maverick_7, δεν έχεις νέα προσωπικά μηνύματα".. Μοιάζω εγώ για maverick>? πως έγινε αυτό? Έτυχε...ή κάποιος παίζει με την IP μου? Aς μου πεί κάποιος γιατί θα σκάσω....
Black Demis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Το Insomnia έγινε πολύ δημοφιλής μέχρι και virus το επισκέπτονται:mrgreen:
SALIN Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Έκανα restart, και μόλις μπήκα στο insomnia, μου έβγαλε ακριβώς το ίδιο πάλι... Δεν μπορώ να καταλάβω... Αν βγω και ξαναμπώ, απλά κλείνοντας τον browse, χωρίς restart δηλαδή, κρατάει το user name το δικό μου, ενώ, αν κάνω επανεκκίνηση, μου λέει καλώς ήλθες maverick_7 Τουλάχιστον το κάνει σε κανέναν άλλο?
SALIN Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Θα κανο Restart θα δω thanks...περιμένω να μου πεις...
Black Demis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Κανονικα ανιξε...(Μάλλον τα Multirama είχαν δίκιο ότι ο υπολογιστής σας έχει ζωή):mrgreen:
SALIN Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 εντάξει..θα τρελαθούμε εντελώς.... Βρήκα τον χρήστη που μου βγάζει το nick του, και του εστειλε pm...είναι μέσα αυτή την στιγμή από οτι βλέπω... Αντε να δουμε....
Black Demis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 εντάξει..θα τρελαθούμε εντελώς.... Βρήκα τον χρήστη που μου βγάζει το nick του, και του εστειλε pm...είναι μέσα αυτή την στιγμή από οτι βλέπω... Αντε να δουμε.... No comment…
The_Edge Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Καθάρισε τα cookies και θα είσαι οκ. Αν συνεχιστεί ξαναπόσταρε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.