stefanos_79 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Εχω το εξης προβλημα.Κατα διαστηματα ενω ειμαι συνδεμενος δεν μπορω να μπω σε καμια σελιδα ουτε στο MsnMessnger.Ο Firefox μου βγαζει μηνυμα "Δεν βρεθηκε εξυπηρετητης" το ίδιο και ο IE.Το παραδοξο έιναι ότι ενω δεν μπορω να μπω σε καμια σελιδα κατεβαζω κανονικα απο bitcomet,utorrent και με υψηλες ταχυτητες μαλιστα.Σε τι μπορει να οφειλεται αυτο το γεγονος?
Black Demis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Αν έχεις firewall μπορεί να παίζει κάτι με αυτό και εμένα έχουν πρήξει τελευταία αυτά τα πράγματα:mad:
XRISBAR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Κι εγώ έχω το ιδιο πρόβλημα τελευταία δεν ανοίγουν σελίδες ούτε παίρνω emails αλλά κατεβάζω με utorrent μήπως κάνει αναβαθμήσεις ο ΟΤΕ ? Εσύ τι φορέα έχεις?
chvet Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Exw to idio problhma edw kai 2-3 hmeres. Moy ekane akribos to idio, alla twra ola einai mia xara. Shmera den ekane to paramikro.
Black Demis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Εδώ και μια εβδομάδα το παλεύω μια είναι όλα καλά μια μαύρα χάλια δεν ξέρω τι γίνεται(έχω Forthnet 1024/256) από torrent σταθερά με 117 κατεβάζω…
Black Demis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Τελικά δεν είναι θέμα ISP και κάτι γνωστοί μου έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμάς και όλοι τους την τελευταία εβδομάδα (κάτι παράξενο συμβαίνει):fear:
XRISBAR Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Έφτασα να κάνω φορμάτ τη προηγούμενη εβδομάδα και αφού διορθώθηκε ... έτσι νόμιζα... τη Κυριακή που μας πέρασε πάλι τα ίδια για μια δυο ώρες το μεσημεράκι. Από τότε όλα μια χαρά. Για να δούμε.Κι εγώ OteNet 1024/256 έχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.