loop80 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα θα ήθελα τη βοήθεια σας, έχω την audigy 2 platinum ex με το external panel Το μοντέλο της κάρτας είναι :sb0280 και του εξωτερικού panel :sb0290 έχω κατεβάσει από το site της sound blaster τους τελευταίους Drivers αλλά παρόλα αυτά ενώ η κάρτα δουλεύει κανονικά το εξωτερικό κουτί δεν δουλεύει. όλες οι εισόδου της κάρτας βρίσκονται πάνω στο εξωτερικό κουτί και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. κανονικά στο mixer θα έπρεπε να έχω ρυθμίσεις για γραμμή εισόδου για μικρόφωνο και διάφορα άλλα ενώ εγώ έχω μόνο αυτά που βλέπετε στις παρακάτω εικόνες. ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει και δεν μου αναγνωρίζει το εξωτερικό κουτί? το ψάχνω μια βδομάδα τώρα αλλά άκρη δεν μπορώ να βγάλω. ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
sapphire Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Έχει τροφοδοτικό το εξωτερικό panel? Αν ναι, ίσως αυτό να κάηκε... Επίσης, η δική μου Audigy 2 ZS έχει μέσα στο φάκελλο των προγραμμάτων μια εφαρμογή "Creative Diagnostics", η δική σου το έχει; Αν ναι, τρέξε το μήπως και σου πει τι φταίει...
loop80 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 kalhspera kai pali oxi den to exei to creative diagnostic, psaxnw na to vrw sto net alla tipota. kai dystyxws den exei ekswteriko trofodotiko h karta, ara sigoyra kati alo ftaiei. alla ti? eyxristw poly gia thn apanthsh soy,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.