Προς το περιεχόμενο

Vista Inspirat 2 vs. Vista Tranformation Pack 7

johnyc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα παλιό pc που του έχω τα xp και επειδη προφανως δε μπορω να βαλω vista θα ήθελα να μου πειτε πιο απο τα 2 προγραμματα ειναι πιο ελαφρυ και πιο "ωραιο". Δε θέλω να τρεχουν 100 προγραμματα απο πισω...

Δημοσ.

Το inspirat καλο ειναι.

Το transformation pack 7 εχει προβλημα και αναμενεται 8 μεσα στο μηνα. Περιμενε το και δες τα και τα 2. Εγω το 7 δεν μπορεσα να το βαλω.

Δημοσ.

De trabaei perisotero to Inspirat; Kai oi sintomeuseis pou exei pano den trabane; Einai kati eikonidia pou exei kato dexia. To vtp 7 mou fainetai oti kanei mono optiki allagi (an de baleis bebaia kai ola auta ta programmata pou sou exei).

Δημοσ.

Τι εννοεις να τραβαει? Και τα 2 μονο οπτικες αλλαγες κανουν.

Ειναι ενα απλο windows theme οπως ολα τ'α υπολοιπα, αλλα με αλλαγμενα system files και dlls που περιεχουν τα νεα εικονιδια. Οτι εχει απο διαφανειες, ρολογια, εξτρα παραθυρακια κλπ το inspirat μπορεις αμεσως να τα απενεργοποιησεις, και ειναι ξεχωριστα προγραμματα. Αν τα απενεργοποιησεις δεν πρεπει να εχει διαφορα σε performance απότι αν χρησιμοποιουσες το XP theme.

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση είναι να εγκαταστήσεις το inspirat αλλά όχι με πλήρη εγκατάσταση

επέλεξε μόνο τα:

ObjectDock

UberIcon

Y'z Shadow

Y'z Toolbar

τα οποία μπορείς να τα κάνεις disable, σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με την εμφάνισή των xp, πλην των εικονειδίων των φακέλων

Δημοσ.

Παιδιά, επειδή αυτά τα packs κάνουν κάποιο είδος reallocation μερικών κρίσιμων αρχείων στην μνήμη, υπάρχει περίπτωση να παρατηρήσετε προβλήματα όπως μη δυνατότητα εγκατάστασης προγραμμάτων. Για την ενημέρωσή σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...