johnyc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Έχω ένα παλιό pc που του έχω τα xp και επειδη προφανως δε μπορω να βαλω vista θα ήθελα να μου πειτε πιο απο τα 2 προγραμματα ειναι πιο ελαφρυ και πιο "ωραιο". Δε θέλω να τρεχουν 100 προγραμματα απο πισω...
Bspus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Το inspirat καλο ειναι. Το transformation pack 7 εχει προβλημα και αναμενεται 8 μεσα στο μηνα. Περιμενε το και δες τα και τα 2. Εγω το 7 δεν μπορεσα να το βαλω.
ashton Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Αν έχεις κατεβάσει κάποια από τα τελευταία updates των windows το TP7 δεν μπαίνει.
kallair Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 emena mou dimiourgise kapoia provlimata k genika to optiko apotelesma den einai apsegadiasto. to inspirat xrisimopoiw pleon k eimai poli ikanopoiimenos.
johnyc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 De trabaei perisotero to Inspirat; Kai oi sintomeuseis pou exei pano den trabane; Einai kati eikonidia pou exei kato dexia. To vtp 7 mou fainetai oti kanei mono optiki allagi (an de baleis bebaia kai ola auta ta programmata pou sou exei).
Bspus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Τι εννοεις να τραβαει? Και τα 2 μονο οπτικες αλλαγες κανουν. Ειναι ενα απλο windows theme οπως ολα τ'α υπολοιπα, αλλα με αλλαγμενα system files και dlls που περιεχουν τα νεα εικονιδια. Οτι εχει απο διαφανειες, ρολογια, εξτρα παραθυρακια κλπ το inspirat μπορεις αμεσως να τα απενεργοποιησεις, και ειναι ξεχωριστα προγραμματα. Αν τα απενεργοποιησεις δεν πρεπει να εχει διαφορα σε performance απότι αν χρησιμοποιουσες το XP theme.
DJJordan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Η καλύτερη λύση είναι να εγκαταστήσεις το inspirat αλλά όχι με πλήρη εγκατάσταση επέλεξε μόνο τα: ObjectDock UberIcon Y'z Shadow Y'z Toolbar τα οποία μπορείς να τα κάνεις disable, σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με την εμφάνισή των xp, πλην των εικονειδίων των φακέλων
Marcos_Aurilius Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά, επειδή αυτά τα packs κάνουν κάποιο είδος reallocation μερικών κρίσιμων αρχείων στην μνήμη, υπάρχει περίπτωση να παρατηρήσετε προβλήματα όπως μη δυνατότητα εγκατάστασης προγραμμάτων. Για την ενημέρωσή σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.