Dmrgre76 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 καλο μεσημερι παιδια! θα προχωρησω στη αγορα ενος νεου pc επιτελους και θα ηθελα τις γνωμες σας στο συστημα που εχω??? , καταληξει.... λοιπον.. απο πλαισιο η συνθεση.. case:chieftec gh-o1bw-op psu:enermax liberty 500w mobo:asus 5k cpu:intel core2 duo 6750 vga:nvidia 8800 gt 512 mb (κατασκευαστης οποιος ειναι διαθεσιμος..) h/d:western digital 320 gb ram:geil b-dragon 800 (4-4-4-12) 2gb αναφερω οτι υπαρχουν πληκτρ.,mouse,ηχεια,dvd rom και dvd r/w καθως και οθονη η lg 1900r 19". ...περιμενω γνωμες και βεβαια προτασεις!! ευχαριστω προκαταβολικως !
dimokritos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 καλως ήρθες καταρχήν! μία παρατήρηση μόνο, για οθόνη, γιατί δεν κοιτάς κάτι σε wide? εκτός αν το θές το μηχάνημα κυρίως για παιχνίδια.
Dmrgre76 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 δυστηχως την οθονη την εχω γυρω στους 4 μηνες και δεν λεει να την αλλαξω τοσο γρηγορα... το χρειαζομαι το συστημα για γενικη χρηση και για να χει ενα καποιο βαθος χρονου..
dimokritos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 α sorry, δεν είδα ότι την είχες την οθόνη. κατα τα άλλα είναι μια χαρά η σύνθεση. δεν στην σελίδα της asus αν οι μνήμες που επέλεξες είναι συμβατές με την μητρική, ή να σου το απαντήσουν κάποιοι πιο έμπειροι. εγώ με τις geil και mobo gigabyte είχα πρόβλημα.
Dmrgre76 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 ναι θα το κοιταξω φιλε μου ειναι μια σημαντικη λεπτομερεια οπωσδηποτε αυτη! ευχαριστω ! ουτως η αλλως θα αφησω την συναρμολογηση στο πλαισιο,εγω λειτουργικο θα περασω μονο.εννοειται xp proffesional προς το παρον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.