Lomar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Αυτό με τον Αδάμ και την Εύα δεν μου κόλλησε καθόλου αν το διαβάσεις ανάποδα είναι ανορθόγραφη η φράση.
accipio Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 άλλα / αλλά / αλά άμα ανά όλο άρα / αρά σωρός / σορός σοφός σώος ορώ ήθη ήδη ύλη / ίλη (=λόχος ιππικού) άμωμα (τα, < άμωμος) σάκας (της, < σάκα) / σακάς (ο) σάλας (της, < σάλα) σέλες (οι, < σέλα) σάρας (της, < σάρα) σιγής (της, < σιγή) σίκυς (η, = καρπουζιά) έχε (< έχω) αΐδια (< αΐδιος = παντοτινός) άκακα (< άκακος) υφή υνί Σε κάποια αλλάζει η ορθογραφία αν τα δούμε ανάποδα αλλά διαβάζονται το ίδιο.
slipknot Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Επίσης να προσθέσω ένα που μου ήρθε εντελώς ξαφνικά.Ανάποδα διαβάζεται και το Chuck Norris.Αντιρρήσεις δεν δεχόμαστε.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Weird Al Yankovic - Bob : http://www.youtube.com/watch?v=Nej4xJe4Tdg
red7genius Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 ^# Η λέξη ΤΣΑΚΝΟΡΙΣ είναι απο τις ελάχιστες που διαβάζονται και αντιστρόφως. Μην το δοκιμάσεις, γίνεται. απο http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%A4%CF%83%CE%B1%CE%BA_%CE%9D%CF%8C%CF%81%CE%B9%CF%82
slipknot Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Έχω διαβάσει το άρθρο στο frikipaideia αλλά πιο παλιά.Όταν τα πάντα(δηλαδή και η ζωή σου) γυρίζουν γύρω από τον chuck norris λογικό είναι να το γράψω !!
flo1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ, ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΙΝ ΝΟΜΟΝ, Ο ΚΟΙΝΟΣ, ΕΧΕ ΣΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΝ ΑΘΛΗΣΑΣ ΗΔΗ ΠΩΛΩ ΠΗΔΗΣΑΣ ΗΛΘΑ ΝΟΣΩ. ΣΥ ΟΣ Η ΙΑΜΑ, ΙΗΣΟΥ, ΣΩΣΟΝ ΙΕΡΑ ΣΑ ΠΑΡΑ ΧΕΙΛΗ, ΗΛΙΕ, ΧΑΡΑ ΠΑΣΑ ΡΕΙ
MrSeanKon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Επειδη ειδα οτι ποσταρατε κι εκτος ονοματων φρασεις αλλαξα τον τιτλο του thread. Thanks παντως! SOS η Βιβλος εχει bugs! Ειδικα σε ακρωνυμια θα υπαρχουν ενα σωρο. Και ποσο μαλλον στις ξενες γλωσσες eye Aλλα ας μην ξεχναμε τον αγά των Ιωαννινων ωχ με επιασε μια πεινα και θα παω να φαω κανενα κωκ κι ας κανει οσο κι οσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.