mimis19 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 http://www.iplus.com.gr -------------------------------------------------------- Το iplus είναι Portal ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και συζητήσεων, θα σας εκπλήξει με το τελικό του design, θα σας προσφέρει χαλάρωση και ξεγνοιασιά. Δοκιμάστε το!!!!)
michael92 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Είπα και εγώ ο admin του iplus να δώσω το παρών, στηρίξτε μας τα 15χρονα και δεν θα χάσετε.
Gigenis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 θα σας εκπλήξει με το τελικό του design Αυτό με το design το πιστεύεις πραγματικά;; Παρόλα αυτά καλή επιτυχία στην προσπάθεια σας.
TechnoState Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 thelei poly douleia akoma...kali tyxi paidia
CyberCr33p Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Εκτός του ότι αργεί πολύ να φορτώσει όταν πατάς σε κάποιο σύνδεσμο το περιεχόμενο πέφτει το ένα πάνω στο άλλο με αποτέλεσμα να μην μπορείς να το διαβάσεις. Επίσης δεν ξέρω εάν το κάνει μόνο σε εμένα αλλά φαίνεται σαν συνεχώς να κατεβάζει πράγματα χωρίς ποτέ να κατέβουν όλα. Εάν θέλετε τη γνώμη μου θα σας πρότεινα να την κάνετε από την αρχή με κάποιο πρόγραμμα όπως το joomla ή το wordpress. Όπως και να έχει σας εύχομαι καλή αρχή και καλή συνέχεια στη προσπάθειά σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.