TASOS60 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Το laptop ενος φιλου μου (toshiba satellite a100) μολις το επιασα ήταν ακρετα ζεστο απο την πλευρα που βαγζει τον αερα και φυσικα εβγαζε ζεστο αερα. Το speedfan δειχνει θερμοκρασια σκληρου 37 και acpi 84 μετα απο καμια μερα λειτουργείας!!!! το laptop αγοραστηκε χριστουγεννα απο τον κοτσοολο και εχει την εντυπωση οτι παντα ειχε υψηλες θερμοκρασιες.... Δεν ξερω και πολλα απο θερμοκρασιες σε laptop, Παντως εγω που εχω ενα asus f3jc που το ειχα παρει την ιδια περιοδο περιπου δεν εχω τετοια προβλήματα... Ευχαριστώ.
Federer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Ακριβως το ιδιο λαπτοπ κι εγω απο τον Κοτσοβολο μου ανεβαζε θερμοκρασιες 70 βαθμους σε 4-5 μηνες...ειχα απελπιστει...τελικα φυσηξα με το στομα το ανεμιστηρακι που ειναι απο κατω και εβγαλε απο την εξοδο του αερα στα αριστερα μισο κιλο σκονη!Μετα απο αυτο???44-47 βαθμοι!Το εβλεπα και δεν το πιστευα!Κι ημουν ετοιμος να το στειλο στο σερβις...
21century Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Καμια φορα το καθαρισμα ειναι πανευκολο και δοκιμασε το με προσοχη, μπορεις οταν ειναι κλειστο να το καθαρισεις με πεπιεσμενο αερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.