alexmor Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Λοιπον ο θειος μου την αλλη βδομαδα παει Αμερικη.Λετε να του πω να μου παρει κανα PS3? Αν παρω απο Αμερικη θα εχω προβλημα με το PAL k to NTSC? Κ αν ναι ,στη κονσολα ή στα παιχνιδια? Εχει κανεις προσωπικη εμπειρια? Ξερετε περιπου τιμες ή ακομα κ site μαγαζιων στην Αμερικη?
sargos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Kai bebaia axizei na tin pareis apo tin ameriki kathos 400$ =(peripou) 280Euro! Tha mporeis na paixeis sxedon ola ta paixnia (99%), alla oxi tainies dvd PAL. Oso gia tis Blue Ray tainies mexri stigmis kukloforoun polles region free, alla suntoma tha yparxei kapoio kleidoma ana perioxi...
kallair Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 simfwnw me ton sargo. apo games tha eisai ok. apo tainies tha exeis mono provlima.
BucketheadGR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Από όσο θυμάμαι, τα παιχνίδια για ps2 είναι region locked. Οπότε μόνο USA παιχνίδια αν θέλεις από ps2. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
titikos46 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Τα ειδη ολα απο Αμερικη δεν ειναι συμβατα να προσεχετε.
NickTheGreek-07 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 To thema eggiisis einai SOVARO. An lew AN pathei kati opws i prwti mou konsola ps3 kai klasei mentes tote antio sta 280 e.Mia sto ekatomirio alla ola einai pithana.File mou skepsou kai ayto kai apofasise.Filika panta.
kallair Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 to kalo einai oti to ps3 einai poli ipsilis poiotitas. eixe bgei mia anakoinwsi oti to failure rate twn ps3 einai poli mikrotero tou mesou orou. nai men poli thetiko auto alla i egguisi prepei na iparxei gia kalo k kako.
Danny7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 a k episis ama dn exeis kali tileorasi dld me hdmi 3exna na pezeis ola ta games
Danny7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 ego pados tin patisa p to pira apo ameriki to agorasa 550euro k meta to poulisa 350 k tora dn exo ps3 k exasa k 200euro....
Speed Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Στο Dubai πάντως έχει 400 $ και επειδή ρώτησα εκεί η εγγύηση ισχύει κανονικά όπου και αν είσαι.... Απο Αμερική δεν ξέρω με την τάση του ρεύματος τι παίζει....
kallair Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 re paidia telika dubai ti region einai? kapoios mou eipe oti einai pal alla den to nomizw...
alexmor Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Λοιπον παιδια ευχαριστω πολυ για την ενημερωση . Τελικα η αποφαση ειναι να μη το παρω απο Αμερικη γιατι πιο αποσο λετε το σοβαρο προβλημα ειναι οι ταινιες BR οποτε καλυτερα να παρω το ΧΒΟΧ!!!!Απο Ελλαδα βεβαια γιατι πιστευω οτι σαν καθαρη παιχνιδομηχανη αυτη τη στιγμη το ΧΒΟΧ ειναι πολυ καλυτερο οχι λογω τεχνικων χαρακτηριστικων αλλα λογω επιλογων σε παιχνιδια!!!! Επισης η τηλεοραση ειναι μια ολοκαινουρια SAmsung 40' .Πηγα σημερα στο Πλαισιο στο Mall κ μου αρεσε πολυ αυτο που ειδα σαν εικονα .Βεβαια δε θα το παρω ακομα θα περιμενω κανα μηνα μπας κ παιξει καμια καλη προσφορα λογω γιορτων .Αν ξερετε κατι πειτε μου!!!! Ευχαριστω κ παλι!!!!
g-e-o Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 γεια χαρα παιδια ειναι λιγο ακυρη η ερωτηση μου εδω μια ξαδεργη μου μπορει να μου φερει το ps3 απο αυστραλια.ξερετε αν υπαρχει καποιο προβλημα εδω γενικα αν θα παιζει και αν μπορει να παιζει παιχνιδια απο ευρωπη η πρεπει να μου στελνει απο εκει και γενικα αν υπαρχει καποιο προβλημα?thanks!!!
kallair Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 apo paixnidia to 99% einai region free. opote apo apopsi gaming den exeis provlima. apo tainies tha prepei na rotiseis tin ksaderfi ti ragion anoikoun. an exoun PAL ekei, tote tha vlepeis k tainies. an einai kati allo, tote tha vlepeis tis tainies tou region pou anoikei to ps3.
g-e-o Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 φεια χαρα παιδια μηπως ξερετε αν παραγγειλω το ps3 μεσω amazon επειδη ειναι πολυ καλυτερη η τιμη απο που ερχεται ευρωπη η αμερικη?ρωταω για το αν θα ειναι συμβατο εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.