Προς το περιεχόμενο

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ =ΑΓΟΡΑ PS3 ??

alexmor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ο θειος μου την αλλη βδομαδα παει Αμερικη.Λετε να του πω να μου παρει κανα PS3?

Αν παρω απο Αμερικη θα εχω προβλημα με το PAL k to NTSC?

Κ αν ναι ,στη κονσολα ή στα παιχνιδια?

Εχει κανεις προσωπικη εμπειρια?

Ξερετε περιπου τιμες ή ακομα κ site μαγαζιων στην Αμερικη?

Δημοσ.

Kai bebaia axizei na tin pareis apo tin ameriki kathos 400$ =(peripou) 280Euro!

Tha mporeis na paixeis sxedon ola ta paixnia (99%), alla oxi tainies dvd PAL.

Oso gia tis Blue Ray tainies mexri stigmis kukloforoun polles region free,

alla suntoma tha yparxei kapoio kleidoma ana perioxi...

Δημοσ.

Από όσο θυμάμαι, τα παιχνίδια για ps2 είναι region locked. Οπότε μόνο USA παιχνίδια αν θέλεις από ps2. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Δημοσ.

to kalo einai oti to ps3 einai poli ipsilis poiotitas. eixe bgei mia anakoinwsi oti to failure rate twn ps3 einai poli mikrotero tou mesou orou. nai men poli thetiko auto alla i egguisi prepei na iparxei gia kalo k kako.

Δημοσ.

Στο Dubai πάντως έχει 400 $ και επειδή ρώτησα εκεί η εγγύηση ισχύει κανονικά όπου και αν είσαι....

Απο Αμερική δεν ξέρω με την τάση του ρεύματος τι παίζει....

Δημοσ.

Λοιπον παιδια ευχαριστω πολυ για την ενημερωση .

Τελικα η αποφαση ειναι να μη το παρω απο Αμερικη γιατι πιο αποσο λετε το σοβαρο προβλημα ειναι οι ταινιες BR οποτε καλυτερα να παρω το ΧΒΟΧ!!!!Απο Ελλαδα βεβαια γιατι πιστευω οτι σαν καθαρη παιχνιδομηχανη αυτη τη στιγμη το ΧΒΟΧ ειναι πολυ καλυτερο

οχι λογω τεχνικων χαρακτηριστικων αλλα λογω επιλογων σε παιχνιδια!!!!

Επισης η τηλεοραση ειναι μια ολοκαινουρια SAmsung 40' .Πηγα σημερα στο Πλαισιο στο Mall

κ μου αρεσε πολυ αυτο που ειδα σαν εικονα .Βεβαια δε θα το παρω ακομα θα περιμενω κανα μηνα μπας κ παιξει καμια καλη προσφορα λογω γιορτων .Αν ξερετε κατι πειτε μου!!!!

Ευχαριστω κ παλι!!!!

Δημοσ.

γεια χαρα παιδια ειναι λιγο ακυρη η ερωτηση μου εδω μια ξαδεργη μου μπορει να μου φερει το ps3 απο αυστραλια.ξερετε αν υπαρχει καποιο προβλημα εδω γενικα αν θα παιζει και αν μπορει να παιζει παιχνιδια απο ευρωπη η πρεπει να μου στελνει απο εκει και γενικα αν υπαρχει καποιο προβλημα?thanks!!!

Δημοσ.

apo paixnidia to 99% einai region free. opote apo apopsi gaming den exeis provlima. apo tainies tha prepei na rotiseis tin ksaderfi ti ragion anoikoun. an exoun PAL ekei, tote tha vlepeis k tainies. an einai kati allo, tote tha vlepeis tis tainies tou region pou anoikei to ps3.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

φεια χαρα παιδια μηπως ξερετε αν παραγγειλω το ps3 μεσω amazon επειδη ειναι πολυ καλυτερη η τιμη απο που ερχεται ευρωπη η αμερικη?ρωταω για το αν θα ειναι συμβατο εδω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...