thanasis00 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 kserw oti legetai bios, typografiko itan... twra ap'ola afta pou mo udeixneis stis photo, tpt den eida... tha ksanakoitaksw se ligo kai tha sou pw...
thanasis00 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 loipon... ksanapiga kai den vrika tpt... stin kartela Voltage/CPU Speed Settings( i kapws etsi legotan den thimamai) exei mono 3 epiloges asxetes teleiws... san na einai kleidwmeno i kati tetoio... EDIT: sry gia to double post...
george_o/c Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Σου εξήγησα ότι δεν είναι δυνατόν να βρεις ακριβώς τα ίδια settings αφού τα BIOS διαφέρουν μεταξύ τους από motherboard σε motherboard ... Σου έδειξα κάποια βασικά πράγματα (όπως αυτά στην τελευταία photo) για να καταλάβεις πάνω-κάτω τί γίνεται με όλα αυτά τα settings που δεν ξέρεις τί σημαίνουν etc ... :-|
thanasis00 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 loipon... tha prospathisw na vgalw photos na ta deis kai esi...alla den ew xrono twra...otan tis vgalw, tha tis postarw edw na deis...
bogkolis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Παιδες σορυ που μπαινω στην κουβεντα αλλα δεν ηθελα να ανοιγω καινουριο thread για πανω κατω ιδιο θεμα: Εχω τον P4 2.4ghz (s478 προφανως) και θελω να τον ανεβασω λιγο,με stock cooling για αρχη.Μεχρι στιγμης τον εχω παει μεχρι 2.50ghz χωρις προβληματα αλλα απο εκει και πανω το συστημα δεν ειναι καθολου μα καθολου σταθερο (σκανε windows,προγραμματα κτλ). Ο πολλαπλασιαστης ειναι σταθερος στο χ18 χωρις να εχω δυνατοτητα να τον αλλαξω πανω η κατω και το Bus Speed το πηγα απο 133->138. Ξερει κανεις αν οι συγκεκριμενοι επεξεργαστες πανε καθολου παραπανω? Αν ναι πως? (θεωρειστε stock cooling σε 1η φαση). Φανταζομαι αξιζει τον κοπο να ανεβασω cpu και ισως μνημες γιατι μολις αγορασα χ1950προ και ηδη βλεπω θαυματα! Φανταζομαι τι θα γινεται με μια μικρη υποβοηθηση απο cpu.(διορθωστε αν κανω λαθος) Ετσι για να ξερετε: Thermaltake Toughpower 600W AsRock p4mv900 1 x 512mb PC3200 , 1x 512mb PC2700 Saphire ATI x1950pro PCI-e
Vatos_locos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 ο cpu σου πάει πολύ παραπάνω με stock ψύξη και ρεύμα αλλα η μητρική που έχεις δεν βοηθάει καθόλου και από ότι θυμάμαι δεν δίνει και ρεύματα να δώσεις οποτε φαντάζομαι έπιασες ταβάνια αν σου έχει επιλογές για ρεύματα δώσε λίγο στον cpu σου
bogkolis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Να ρωτησω και κατι ακομη. Ο λογος για τον οποιο στο δικο μου συστημα δεν ανεβαινει κι αλλο και μου πεταει μπλε οθονες κτλ ειναι κυριως η κακη ψυξη (δηλαδη η αυξηση της θερμοκρασιας) που πιθανον να συμβαινει στο pc μου η κατι αλλο? (αν και δεν εχω παρατηρησει cpu_temp > 48oC) Να τονισω οτι σε καποιες περιπτωσεις (πχ αν βαλω το bus speed πανω απο 146) δεν μου βγαζει καν την οθονη εναρξης των xp και κανει συνεχη restart. Δεν ξερω τι φταιει αλλα η αληθεια ειναι πως θα ηθελα να το ανεβασω κι αλλο εφ'οσον και ο φιλος vatos_locos λεει πως γινεται. @ vatos_locos : η μοβο δεν μου επιτρεπει να πειραξω ρευματα προς cpu. μονο προς μνημες.
Sadman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Να ρωτησω και κατι ακομη.Ο λογος για τον οποιο στο δικο μου συστημα δεν ανεβαινει κι αλλο και μου πεταει μπλε οθονες κτλ ειναι κυριως η κακη ψυξη (δηλαδη η αυξηση της θερμοκρασιας) που πιθανον να συμβαινει στο pc μου η κατι αλλο? (αν και δεν εχω παρατηρησει cpu_temp > 48oC) Να τονισω οτι σε καποιες περιπτωσεις (πχ αν βαλω το bus speed πανω απο 146) δεν μου βγαζει καν την οθονη εναρξης των xp και κανει συνεχη restart. Δεν ξερω τι φταιει αλλα η αληθεια ειναι πως θα ηθελα να το ανεβασω κι αλλο εφ'οσον και ο φιλος vatos_locos λεει πως γινεται. @ vatos_locos : η μοβο δεν μου επιτρεπει να πειραξω ρευματα προς cpu. μονο προς μνημες. kalos ir8ees sto club tis VIA... Ke ego psaxno toso kairo na peraso auti tin blakeia me ta reumata Oti paei paei xalara polu parapano.
Vatos_locos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Ο Cpu πάει όχι το board αυτό έιναι το πρόβλημα αν βρείς ένα καλο board για 478 8a δεις ότι θα ανεβεί πολύ παραπάνω τι είχα και εγώ αυτό το board και πάνω από 200Mhz το fsb φρίκαρε το Board και ήταν και μονταρισμένο για να ανεβεί εκεί
bogkolis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Παιδες εχετε να προτεινετε κανα καλο μοβο s478 με pci-e που να ξερουμε οτι μπορει να σηκωσει αξιοπρεπες o/c cpu και ram ? Ξερουμε => δοκιμασμενο
thanasis00 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 loipon, epanerxomai me tis photos pou eixa iposxethei... kat'arxas to mobo mou einai VIA P4M800Pro-8237 i prwti einai apo to kentriko menu tou bios kai i deuteri einai apo to ipomenu "Frequency/Voltage Control" koita tes kai pes mou pws kanw oc... EDIT: skeftomai na valw pio kainouria drivers stin mobo alla den kserw pou na vrw... den pisteuw na ginetai i anavathmisi mono mesw disketas giati den exw sto pc mou....
red7genius Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 για δοκιμασε οταν εισαι στην κεντρικη σελιδα ενα Ctrl+F1 μπας και σου βγαλει το κρυφο μενου. εμενα τουλαχιστον ετσι βγαζει τις επιλογες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.