thanasis00 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 loipon, thelw na kanw oc ston P4 3.06GHz kai na ton anevasw ligo me stock cooling system... kat'arxas, peite mou an aksizei kai an nai, mexri poso kai pws mporw na ton anevasw...
Sadman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 απο προσωπικη εμπειρια αν εχεις καλο airflow και δν εχει σκονες θα παει για max στα 3.6 περιπου και για stable 24/7 θα το αφησεις καπου στα 3.4-3.5 αναλογος τις θερμοκρασιες.
thanasis00 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 vasika elega to pol imexri 3.3 peripou den thelw na paei extreme kai na exw probs meta... twra gia airflow, to katharizw sixna to kouti den exei tetoio prob pisteuw... twra pws na to kanw den kserw...
Vatos_locos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 ψάξε εδώ λίγο σε αυτό το section έχουν κάνει πάλα ίδια θέματα με το δικό σου διάβασε τα και αν κολλήσεις πουθενά εδώ είμαστε
Sadman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 http://icrontic.com/articles/pc_airflow_heat_cooling_guide επεισεις διαβασε και αυτο θα σε βοηθησει για το airflow. Στα 3.3 θα παει χαλαρα.Τωρα αν θα ειναι stable εξαρτατε απο πολλους παραγοντες.
george_o/c Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Εξαρτάται και από το υπόλοιπό σου σύστημα το o/c του cpu σου ... Για πες μας και την υπόλοιπη σύνθεση και εδώ είμαστε για περαιτέρω πληροφορίες Ενημερωτικά σου λέω ότι εγώ είμαι 24/7 στα 3.4GHz με stock Vcore με τον "northy" της υπογραφής μου ... Έπειτα είμαι Spi 1M stable μέχρι τα 3455ΜΗz, και max validation στα 3500MHz με stock Vcore http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=254311 Στα 3D Mark με ότι timings και ότι dividers παίξω πιο πάνω από τα 3335 MHz διαφορά δεν υπάρχει ... Θέλω mobo καινούργιο, ώστε να είμαι 3D Mark stable σε frequencies > 3.5GHz ...
thanasis00 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 peite mou kanena prog gia na kanw oc... pantws den nomizw na valw ki allon anemistira sto pc gia tin wra...
Sadman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 σου ειπαμε πες μας τι συστημα εχεις(τα υπολοιπα) OC θα κανεις απο το BIOS. Λογηκα καπου θα εχει μια καρτελα advanced και καπου θα εχει cpu config η κατι παρομοιο.Τελοςπα θα ψαξεις να βρεις επιλογη για να ανεβασεις το fsb(front side bus)μεχρη να φτάσει στην επιθυμητη ταχυτητα.
george_o/c Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 OMG, post your system configuration for Christ's shake dude ... ... You are in a hurry, aren't ya ? ROFL ...
thanasis00 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 sry to ksexasa afto... exw: P4 3.00GHz( auto to kserete ) 1GB RAM TWINMOS (den thimamai MHz nomizw 433 i 600) MOBO VIA® P4M800Pro / 8237 (ligo palia vevaia) Karta grafikwn GF FX 5200 TD 256MB (tha tin allaksw sintoma me 7600gs) auta...
Sadman Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 οι μνημες πρεπει να ειναι 400αρες. oc σου εγραψα πιο πανω πως θα κανεις οποτε ριξε ενα try.
thanasis00 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 loipon... koitaksa kai den vrika sto bios kamia tetoia epilogi... vasika mono tin thermokrasia eida pou itan 38 vathmoi... den iparxei allos tropos?
Sadman Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 δηλ. δν υπηρχε καρτελα advanced? Τα εψαξες ΟΛΑ????και δν βρηκες πουθενα τπ που να λεει FSB?
thanasis00 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 eixe mia kartela advanced nios settings kai mesa eixe mono gia boot devices priority... gia fsb tpt
george_o/c Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Λοιπόν, ας σε βοηθήσουμε λιγάκι γιατί μας τα μπέρδεψες μου φαίνεται ... Κατά πρώτον είναι bios και όχι nios ... Το boot device priority βρίσκεται σε μία από τις υποκαρτέλες του advanced, ενώ έπρεπε να πας στο Chipset Configuration (παίξε λίγο με το bios ώστε να το βρείς - ή τέσπα κάτι παρόμοιο - αφού από motherboard σε motherboard τα πράγματα αλλάζουν ). Ακολούθησε σε παρακαλώ τα βήματα που φαίνονται στις παρακάτω φωτογραφίες και μετά τα λέμε (Sorry αλλά τα έκανα με Photoshop αρκετά βιαστικά, οπότε οι ατέλειες είναι υπαρκτές ) Μπες στο chipset configuration (ή τέσπα ψάξε για μια παρόμοια ονομασία αφού όπως σου είπα κάθε mobo έχει διαφορετικό bios) Πάμε και για τη βασική photo ... I hope I was of a little help dude ... George_o/c
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.