Προς το περιεχόμενο

Βλεπει τον IDE σαν SCSI

Agleouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα προσφατα νεο pc με την Abit 35 pro πανω. Σημερα προσπαθησα να περασω εναν παλιο IDE σκληρο που εχω 300GB Western Digital στον οποιο εχω ΠΟΛΛΑ δεδομενα (μουσικες κλπ) και τον συνεδεσα στο IDE καλωδιο σαν slave (στο Master ειχαν περασει το DVD) και εθεσα και το jumperaki στην θεση slave. Στο boot screen μου εβγαλε και το DVD και τον σκληρο, και λεω ολα καλα.. Στα windows xp pro sp2 , στο my computer δεν τον εδειχνε. Πηγα στο disk management , μου βγαζει στο Δισκο 0 τον sata που εχω, και στον Δισκο 1 μου βγαζει απο κατω ΔΥΝΑΜΙΚΟ και λιγο πιο κατω Ξενο.. και διπλα εκει που βγαζει particions μεγεθος κλμ δεν μου βγαζει τιποτα.Δυο επιλογες που βγαζει ειναι εισαγωγη ξενων δισκων και μετατροπη σε βασικο δισκο τα οποια δεν θελω να τα πατησω γιατι δεν θελω να ριψοκυνδινευσω να χασω τα δεδομενα μου.. Ψαχνοντας λιγο στο ΒΙΟS δεν ειναι πουθενα να μου βγαζει IDE συσκευες, και το μερος που βρηκα τον σκληρο ηταν εκει που διαλεγεις το με ποια σειρα θα γινεται το Βoot μεσω σκληρων οπου μου τον εβγαζε σαν SCSI !! μεσω του manual δεν μπορεσα να βγαλω ακρη και ελπιζω να μην χρειαστει να κανω κατι απο μονος μου και χασω 300GB δεδομενων

Τελικα το ρισκαρα και πατησα εισαγωγη ξενων δισκων και δουλευει κανονικα τωρα αν και αρκετα αργα, αλλα μου εμεινε η απορια σχετικα με το SCSI

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...