Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδια το πηρα χθες και ενω κανω προγραμματισμο εγγραφης με χρονομετρο και μου λεει ΟΚ οταν φτανει η ωρα για εγγραφη δεν την κανει ....Τι λαθος μπορει να εχω κανει ??? Αμμεση εγγραφη κανει κανονικα. Ευχαριστω.
gtok Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Πρέπει να είναι κλειστό για να λειτουργήσει η εγγραφή με timer. Αν είναι ανοιχτό δεν θα ξεκινήσει η εγγραφή, απλώς θα σου βγάλει λίγη ώρα πριν ένα μήνυμα ότι η εγγραφή θα ξεκινήσει σε τόσα λεπτά, ειδοποιώντας σε έτσι στην ουσία να το κλείσεις για να λειτουργήσει η εγγραφή με το timer.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Τελικα ετσι ειναι αλλα με αυτο τον τροπο το recorder αχρειστευεται σαν player μιαε και ειναι αναγκαστικα κλειστο την ωρα που θελουμε να γραψει. Και το πιο κουφο οτι εχω και ενα αλλο LG απλο dvd palyer και αν πω να το χρησιμοποιησω το τηλεκονρολ του εχει ιδια συχνοτητα με του recorder και μπερδευοντε οι συσκευες.:mad:
gtok Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Πάντως αν βλέπεις από το LG 277 και σου εμφανίσει το μήνυμα για την εγγραφή που θα αρχίσει σε μερικά λεπτά, την ξεκινάς με το κουμπί rec (γράφει μέχρι 4 ώρες με επανειλημένα πατήματα του rec) και μπορείς συγχρόνως να βλέπεις από το σκληρό δίσκο ή το DVD, δηλαδή εγγραφή και θέαση συγχρόνως. Για το πρόβλημα με τα τηλεχειριστήρια δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι. Δοκίμασε ένα τηλεφώνημα στο σέρβις, ίσως βοηθήσουν με καμιά πατέντα. Μια δεύτερη γνώμη θα ήθελα για την ποιότητα της εικόνας από το tuner του LG277. Στα σκοτεινά σημεία στην οθόνη δεν φαίνονται και πολλές λεπτομέρειες. Εννοώ για παράδειγμα ένα μαύρο ρούχο όπου δεν διακρίνονται οι πτυχώσεις ή τα σκούρα μαλλιά κάποιου όπου φαίνεται ένα ομοιόμορφο πράγμα πάνω στο κεφάλι χωρίς λεπτομέρειες. Έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο; Ξέρω πως θα μπορούσε να βελτιωθεί η κατάσταση με αύξηση της φωτεινότητας, μα η τηλεόρασή μου είναι παλιά και δεν έχει στο τηλεκοντρόλ τέτοιες ρυθμίσεις ή προφίλ και δεν είναι βολικό να σηκώνεσαι και να αλλάζεις τη φωτεινότητα αναλόγως με την πηγή που παρακολουθείς.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Πάντως αν βλέπεις από το LG 277 και σου εμφανίσει το μήνυμα για την εγγραφή που θα αρχίσει σε μερικά λεπτά, την ξεκινάς με το κουμπί rec (γράφει μέχρι 4 ώρες με επανειλημένα πατήματα του rec) και μπορείς συγχρόνως να βλέπεις από το σκληρό δίσκο ή το DVD, δηλαδή εγγραφή και θέαση συγχρόνως. Για το πρόβλημα με τα τηλεχειριστήρια δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι. Δοκίμασε ένα τηλεφώνημα στο σέρβις, ίσως βοηθήσουν με καμιά πατέντα. Μια δεύτερη γνώμη θα ήθελα για την ποιότητα της εικόνας από το tuner του LG277. Στα σκοτεινά σημεία στην οθόνη δεν φαίνονται και πολλές λεπτομέρειες. Εννοώ για παράδειγμα ένα μαύρο ρούχο όπου δεν διακρίνονται οι πτυχώσεις ή τα σκούρα μαλλιά κάποιου όπου φαίνεται ένα ομοιόμορφο πράγμα πάνω στο κεφάλι χωρίς λεπτομέρειες. Έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο; Ξέρω πως θα μπορούσε να βελτιωθεί η κατάσταση με αύξηση της φωτεινότητας, μα η τηλεόρασή μου είναι παλιά και δεν έχει στο τηλεκοντρόλ τέτοιες ρυθμίσεις ή προφίλ και δεν είναι βολικό να σηκώνεσαι και να αλλάζεις τη φωτεινότητα αναλόγως με την πηγή που παρακολουθείς. Η λυση που προτεινης ειναι μεν εφικτη αλλα ολιγον ...μπακαλιστικη. Για το τηλεκοντρολ μου απαντησαν οτι δεν γινεται τιποτα... Απο το πολυ λιγο που εγραψα απο το tuner (μολις προχθες το πηρα) δεν ειδα καποιο προβλημα. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.