Προς το περιεχόμενο

Δημιουργια blog και ερωτήσεις

KOSTAS@ant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Ανοιξα πριν λιγες ωρες ενα μπλογκακι- http://fygokentros.blogspot.com/ - και αντιμετωπισα ενα προβλημα.Οτι δεν εμφανιζεται μεσα στην αναζητηση του Γκουγκλ με αποτελεσμα να ειναι πρακτικα αδυνατο να το βρει καποιος,εφοσον δεν του εχω στειλει εγω τη διεθυνση επι τουτου.Γενικα θα ηθελα καποιες συμβουλες σχετικα με το πως θα επρεπε να το κοινοποιησω στο χωρο των μπλογκερς-δεν ξερω αν υπαρχει καποιος κοινος χωρος συναντησης οπου καταχωρουνται τα νεα μπλογκ η κατι τετοιο...

Επισης,εχω και μερικα κωλυματα σε τεχνικα θεματακια-πχ για την εμφανιση των βιντεο του youtube στο κατω μερος της σελιδας(εκει τα εχω βαλει),οπου δεν εχω καταλαβει ακομα πως γινεται η επιλογη μεμονωμενων βιντεο(διοτι παταω ας πουμε τη λεξη που με ενδιαφερει,και μου βγαζει μια ολοκληρη τετραδα την οποια δεν μπορω να διαχωρισω σε διαφορετικου περιεχομενου βιντεο.πχ Αν πατησω το ονομα ενος τραγουδιστη,μου βγαζει 4 εικονιδια-παραπομπες με τον ιδιο.)

Δημοσ.

Γεια σου Κώστα.

Σχετικά με την καταχώρηση στο google δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι και θα σε βάλει μόνος του. Εάν βιάζεσαι μπορείς να προσθέσεις το blog σου και χειροκίνητα στις πιο γνωστές μηχανές αναζήτησης. Μια λίστα με τις σημαντικότερες μπορείς να βρεις εδώ:

http://www.cretaforce.gr/content/view/23/25/

Μιας και είδα ότι έχεις το blog σου στο blogspot θα σου πρότεινα εάν δεν έχεις πολλά άρθρα να τα μεταφέρεις στο http://www.wordpress.com διότι σε περίπτωση που κάποια στιγμή θέλεις να το μεταφέρεις σε επί πληρωμής φιλοξενία (για παράδειγμα δίοτι θέλεις να έχεις το δικό σου domain, να μην έχεις περιορισμούς στο να βάλεις διαφημίσεις, κλπ) θα είναι αρκετά απλό στο να γίνει αυτή η μεταφορά.

Δημοσ.

thanx a lot

oxi den exw kamia foveri premoura-an mpikes tha eides se poso paraliaki fasi einai to olo egxeirima kai apo auta pou grafw :-)

Apla epeidi eniwtha oti eimai poly asxetos sto thema twn blogs,kai eksw apo ta nera mou,eipa na zitisw kapoies gnwmes

Δημοσ.

μην αγχώνεσε οι περισσοτεροι aggregators θα σε βρούνε μόνοι τους αργά η γρήγορα χωρίς να κάνεις κάτι εσύ και θα σου στείλουν κόσμο. Οπως και το google θα σε βρεί απλά θέλει το χρόνο του.Αν σε πέρνει πάντως μετακόμησε στο wordpress μιας και φτιάχνει καλύτερα την κοινοτητά του .Επίσης ρίξε μια ματία στους παρακάτω ελληνικούς aggregators αν υπάρχει το blog σου και αν δεν υπάρχει και σου δίνετε η δυνατότητα για καταχώριση κάντο

Blogspace, Blogz, E-Rooster, GreekBloggers, Mindblog, Mpouligator, Phigita Sync.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ΟΥΑΟΥ! Κατα τυχη τωρα ειδα το συγκεκριμενο θρεντ-που εγω ειχα ξεκινησει- να ανακινειται μετα απο καιρο,και πραγματικα τα 'παιξα συνειδητοποιωντας ποσα εχουν μεσολαβησει απο τοτε...Μου φαινεται σαν μακρινο ονειρο η εποχη που ακομη ανοιγα το μπλογκ,κι ομως ειναι μολις ενας χρονος και καποιοι μηνες! Ειναι απιστευτο ποσο μεγαλο και δουλεμενο ειναι πλεον,ενω τοτε ηταν ακομα στα σπαργανα(λιγες αραδες κειμενου και καποιες εικονιτσες).

Για να απαντησω στο ερωτημα σου:

Εχοντας μπει πολυ νερο στο αυλακι απο τοτε που ανοιξα τη συζητηση,και εχοντας δει την γεωμετρικη προοδο του ζητηματος σε βαθος χρονου,μπορω να πω οτι αργα η γρηγορα σε βρισκει το google.

Αλλα αν δεν αναλαβεις να αυτο-διαφημιστεις και να αναδημοσιευσεις αρθρα σε καποιους διαδυκτυακους τοπους-ιδιαιτερα σε μεγαλα μπλογκ με μεγαλη επισκεψιμοτητα-δεν θα σε βρει κανεις...Εμενα με εχουν βρει καποιοι,αλλα κυριως λογω αναδημοσιευσεων που εχω κανει σε πιο γνωστα μπλογκ.Aν εισαι και λιγο δημοσιοσχεσιτης-εγω δεν ειμαι- μπορεις να κανεις πραματα και θαματα...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
πως μπορω να βρω εναν ανωνυνο σε blog?

Τον συγγραφέα ενός blog εννοείς; Εδώ δεν το 'χουν καταφέρει δυο κυβερνήσεις και τόσοι παρατρεχάμενοι με το troktiko... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...