Vatos_locos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 ok αν είναι έτσι πάω πάσο απλά ρώτησα για να ξέρουμε μιας και εγώ ήξερα ότι οι Crusial παίζουν κανονικά στην abit
frenzy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Κι εγώ γι αυτό τις είχα πάρει vato αλλά μούφα η δουλειά.... για αυτό το board τουλάχιστον
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Αρα για να καταληξουμε επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω ενα καινουριο συστηματακι με τη συγκεκριμενη mobo και μνημες τις OCZ 2gb kit DDR2 800mhz GOLD θα υπαρχει προβλημα ασυμβατοτητας ή οχι;
Vatos_locos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 έλα εσύ ο πιο έξυπνος γιατί δεν το έπιασες αυτό ? Επίσης, OCZ: YES επιλογές 1 : ναι τις έχει και παίζουν 2 : το έχει δει και το επιβεβαιώνει 3 : πάμε στο site αφού δεν ξέρουμε και ψάχνουμε άμα δεν βρούμε κάτι ρωτάμε δεν τα ζητάμε έτοιμα 4 : ναι παίζουν τις έχω δοκιμάσει ειρωνεία ? μπα απλά βαριέμαι να βλέπω τον άλλον να τα ζητάει έτοιμα ο κάθε ένας που θα ψάξει για σένα τι είναι ?
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Οπως θα μπορουσε πολυ απλα καποιος που εχει τη συνθεση που θελω να φτιαξω να μου επιβεβαιωσει οτι ολα ειναι οκ χωρις να πεταγεται ο καθε εξυπνακιας να πουλαει ευκολη ειρωνεια...φιλικα παντα.
Vatos_locos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 http://www2.abit.com.tw/test-report/ip35-pro.htm?2 δύσκολο ε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.