gtsan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδια ενω δουλευε κανονικα το bs-player ξαφνικα σε ολα τα video δεν μου διχνει εικόνα :cry:παρα μονο γραμμες που κουνιουνται και ηχο μηπως μπορει κανεις να με βοηθησει Ευχαριστώ!!!! Υ.γ. σε αλλα προγράμματα μου παιζουν κανονικα αλλα δεν μπορω να βαλω υποτιτλους
Arrenoposss Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Ξαναβάλε το BS Player και δες αν αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα.
Black Demis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 βαλε KMPlayer η το GOM Player. Σχετικά με υπότιτλους βάζεις το ίδιο όνομα και στο αρχείο υπότιτλων και στην ταινία π.χ. booring.avi booring.srt
gtsan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 θα δοκιμασω τα προγραμματα που μου ειπες! παντως οσον αφορρα την επανεγκατασταση το δοκιμασα και τιποτα.
Black Demis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 θα δοκιμασω τα προγραμματα που μου ειπες! παντως οσον αφορρα την επανεγκατασταση το δοκιμασα και τιποτα. Μάλλον φταίνε τα codec δοκίμασε να βάλεις το K-Lite Codec Pack
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.