AndreasK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του forum. Έχω ένα router - modem της Linksys (WAG 200) το οποίο όταν το συνδέω μέσω ethernet βλέπω πολύ χαμηλές ταχύτητες (ειδικά σε downloading) σε σχέση με το siemens το οποίο έχω συνδεδεμένο μέσω usb. Ακόμα και το siemens όταν συνδεθεί μέσω ethernet (όπως συστήνει και ο provider) πάλι η ταχύτητα έιναι μικρότερη. Οι ρυθμίσεις των modem- router 'εχουν ελεχθεί με την βοήθεια τεχνικού της forthnet μέσω τηλεφώνου αλλά το πρόβλημα παραμένει. 'Εχω σύνδεση ADSL+ με 24mb (συνήθως μπαίνω με 20-21mb) και υποψιάζομαι κάποιο σφάλμα στο configuration του network settings αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιό έιναι αυτό. Εάν κάποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει ευπρόσδεκτος. Thanks PS. το ασύρματο router το θέλω δίοτι έχω laptop αλλά και PDA τα οποία θέλω επίσης να έχουν πρόσβαση στο internet.
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 me ola exeis arges taxitites?den katalava.les oti kai me to siemens kai me ethernet kai me usb exeis arges taxitites.b.apo pou katevazeis kai tsekareis speed?get right kai ftp.ntua.gr????sto diktio na kaneis kati lathos den ginetai.
AndreasK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Σε μπέρδεψα φίλε μου και έχεις δίκιο. Αργές ταχύτητες έχω μονο όταν τα modem- router είναι μέσω ethernet συνδεδεμένα στον υπολογιστή. Όταν τα συνδέω μέσω usb (μονο το siemens έχει αυτή την δυνατότητα) η ταχύτητα είναι καλή. Πως το μετρώ αυτό τώρα ; Και με το "μάτι" το καταλαβαίνει κάποιος όταν κάνω downloading κάποιο αρχείο αλλά το βλέπω κιόλλας στο FlashGet όπου η ταχύτητα μέσω usb είναι μεταξύ 600 - 750 Kbs ενώ μέσω ethernet πέφτει στα 150-170 kbs. Ελπίζω να σου εξήγησα καλύτερα τώρα τι συμβαίνει. Φιλικά !
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 dokimase me alli karta diktiou ama mporeis i me allo kalodio i an i karta einai 1000 baltin karfota sta 100.kanonika den stekei auto gia auto exo kolisei.episis perna pio new drivers giati exo dei me palious drivers na iparxei provlima.
paneldim Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟ INTERNET ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΕΧΩ BRAUDTEC RUTER ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ CONEXX ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 να σταματήσεις να γράφεις με κεφαλαία ξοδεύουν bandwidth στα πόσα κλειδώνει το router σου? και όταν λες χαμηλή ταχύτητα πόσο εννοείς ακριβώς?
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟ INTERNET ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΕΧΩ BRAUDTEC RUTER ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ CONEXX ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ? στα ποσα κλειδωνεις με τι χαρακτηριστικα .εχεις βαλει φιλτρα παντου στα τηλεφωνα συναγερμους fax?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.