ntisco Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Καλησπερα σας Με ενδιαφερει να φτιαχνω newsletter κσι θα ηθελ ενα προγραμμα να το κανει αυτο..Εχω το SendBlaster αλλα δεν στελνει σε ολους..ολλο λαθοι βγαζει.. Υπαρχουν αλλα προγραμματα να κανουν αυτην την δουλεια?? Ευχαριστω
ntisco Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Τελικα αποφασισα να το φτιαξω με το PAblisher αλλα δεν ξερω τιποτα σχετικα...ΠΑω στην επιλογη για NewsLetter και ολα εχουν 4 σελιδες..Οταν κανω ομως preview να το δω πως φαινεται σε εναν explorer μου δειχνει μονο την μια σελιδα...Πως βλεπω τις αλλες?? Και μια αλλη ερωτηση που εχω ειναι πως οταν το τελειωσω θα το στειλω??Σαν attachment η καπως αλλιως και πως.. Σας ευχαριστω και αναμενω την απνατηση σας!! Με απλα λογια..
kazanas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 To exoume apantisei to 8ema pollakis.. koita ligo se paliotera post
ntisco Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Τετοιο Θεμα δεν υπαρχει..Εαν καποιος μπορει να βοηθησει....
STAYRAETOS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.tucows.com/software.html?t2=1991
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.