vasilis73 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Θέλω να αγοράσω Βιντεοκάμερα ψηφιακή και θα ήθελα κάποιες προτάσεις. Είναι η πρωτη μου κάμερα και το αρχικό μου ερωτημα είναι DVD ή miniDV; Ποια μάρκα είναι καλύτερη, σχέση τιμής απόδοσης , καλύτερο αποθηκευτικό μέσο, ποιότητα εικόνας κτλ. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Αν κάνεις μία αναζήτηση στο φόρουμ με τον όρο "minidv" θα σου βγάλει πάρα πολλά threads όπου συζητείται εκτενώς το θέμα "MiniDV VS DVD 8cm"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis73 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 se euxaristo. me mia mikri ereyna kateliksa stin SONY DCR-HC47. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Εγω θα προτεινα minidv και αν εχεις πολλα χρηματα για ξοδεμα να ειναι και HD (υψηλης αναλυσης). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.