nicoc89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Γενικά τα αιλουροειδή σκοτώνουν χωρίς να υπάρχει ανάγκη για τροφή. (περιμένω τον εξυπνάκια που θα πει <<και οι άνθρωποι το ίδιο>>) Προχθές (ξανά)πάτησα και γω μια γάτα, και ήταν η πρώτη φορά που δεν λυπήθηκα. Ευτυχώς δεν έπαθα ζημιά. μάγκας να πούμε , όχι παίζουμε ρε. πάντως δεν σε ειρωνεύομαι , και εγώ είχα δει μια γρια που την είχε πατήσει ένα φορτηγό που έκανε όπισθεν στο κεφάλι και δεν λυπήθηκα.
hashashin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Εμένα με ενοχλούν οι ηλίθιοι που παίρνουν ένα κουτάβι επειδή είναι όμορφο η επειδή ζήλεψαν που είδαν κάποιον άλλο να έχει χωρίς όμως να σκεφτούν ότι θα πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη του 15+ χρόνια και έπειτα όταν τους περάσει ο ενθουσιασμός/το βαρεθούν/αρχίσει να χέζει , το παρατάνε σε μια έρημη περιοχή (αφήνοντας το στην τύχη του, έρμαιο στα αμάξια , στους ψυχασθενείς που τα σκοτώνουν και στα αγριόσκυλα που στην καλύτερη θα το κάνουν σαν τα ίδια , στην χειρότερη θα τραφούν από αυτό). Όσα επιβιώσουν γεννάνε και σχηματίζουν σιγά σιγά αγέλη. Τα σκυλιά που γεννιούνται σε αγέλη στο δρόμο δεν έχουν κανένα ενδοιασμό οχι απλά να σου επιτεθούν ,αλλά και να σε σκοτώσουν, γιατί έτσι μεγάλωσαν , άγρια. Όταν λοιπόν θα αρχίσουμε να παίρνουμε με τις πέτρες τέτοιους ηλίθιους , θα απαλλαγούμε και από αυτό το πρόβλημα. Εκτός αν μερικοί είναι τόσο χέστες να τα βάζουν με τα ζώα και όχι με τα "ζωα" σαν εύκολη λύση. τώρα για τις γάτες ένα έχω να πω. Αν δεν υπήρχαν θα είχαμε ποντίκια και φίδια ακόμα και στα κρεβάτια μας. Είμαι ενάντια βέβαια και στις γριές που μαζεύουν 50 γάτες σε ένα σπίτι και γίνεται εστία μικροβίων. Δικιο εχεις ομως αμα σου επιτεθουν εκεινη τη στιγμη τι θα κανεις?Θα τα αφησεις να σε δαγκωσουν επειδη δεν φταινε αυτα που ειναι αγρια?
spawnergr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δικιο εχεις ομως αμα σου επιτεθουν εκεινη τη στιγμη τι θα κανεις?Θα τα αφησεις να σε δαγκωσουν επειδη δεν φταινε αυτα που ειναι αγρια? Ρε φίλε δε καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε? Το πρόβλημα δεν είναι τα σκυλια που είναι αδέσποτα. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιος τα άφησε εκεί και περισσότερο δεν υπάρχει η μέριμνα απο τον Δήμο, έτσι ώστε να μην αναπαράγονται πλέον. Απλά κ ωραία!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 μάγκας να πούμε , όχι παίζουμε ρε. πάντως δεν σε ειρωνεύομαι , και εγώ είχα δει μια γρια που την είχε πατήσει ένα φορτηγό που έκανε όπισθεν στο κεφάλι και δεν λυπήθηκα. Μάγκας θα ήμουν αν την απέφευγα, αλλά πάω στοίχημα πως ούτε ο σουμάχερ με καρτ θα μπορούσε.
pavlinara Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Γενικά τα αιλουροειδή σκοτώνουν χωρίς να υπάρχει ανάγκη για τροφή. (περιμένω τον εξυπνάκια που θα πει <<και οι άνθρωποι το ίδιο>>) Προχθές (ξανά)πάτησα και γω μια γάτα, και ήταν η πρώτη φορά που δεν λυπήθηκα. Ευτυχώς δεν έπαθα ζημιά. ευτυχως να λες. το αμαξι σου να'ναι καλα. τι μας νοιαζουν οι αλλοι?
spawnergr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 ευτυχως να λες. το αμαξι σου να'ναι καλα. τι μας νοιαζουν οι αλλοι? Βρε άσε βρε τώρα, είναι κάποιοι που απλά δεν έχουν καμια εμπειρία και πετάνε την μ@λακια ίσα ίσα για να προκαλέσουν. Τι να λέμε? Δεν αξίζει ούτε να απαντήσεις σε μερικά πόστ. Το θέμα ήταν για τις φόλες και άλλος μας λέει πως τα σκυλιά και πως οι πεταλούδες.
QQTilt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μάγκας θα ήμουν αν την απέφευγα, αλλά πάω στοίχημα πως ούτε ο σουμάχερ με καρτ θα μπορούσε. Έχω πεθάνει απλά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.