Προς το περιεχόμενο

Φολα σε γατες

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα και χορτατες να ειναι, αν βρουν κανα μεζε τριγυρω θα μπουν στην διαδικασια να τον τιμησουν δεοντως. Ειναι αχορταγες γενικα και εχουν αδυναμια στις διαφορετικες γευσεις. Μπορει να της βαλεις να φαει κρεας, να σου παρατησει το μισο επειδη χορτασε και καπακια να βρει ενα ψαρι και να φαει το μισο απλα για να αλλαξει γευση και οχι επειδη πειναει. Οι γατες ειναι απροστατευτες και η μαλακια ειναι οτι πολλες απτις βολτες που κοβουν ειναι με σκοπο να τσιμπησουν κανεναν μεζε που θα βρουν στο δρομο τους.

• Απαντ. 353
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ έχω ξεκαθαρίσει την θέση μου στους γείτονες από την αρχή και δεν βάζει/ρίχνει κανείς φόλες. Είναι και που με φοβούνται γενικότερα (για διάφορους λόγους). Αν τολμάνε ας ρίξουν όπως έκαναν παλιά ^_^

φροντίζω το ζώο μου να μην ενοχλήσει κανέναν φυσικά.

fixed.

μεγάλες γάτες πρέπει να έχετε εσείς εκεί που ζεις , αλήθεια που μένεις? Αφρική μεριά ?

Δημοσ.

fixed.

Άχου το το χρυσό μου, το κάνανε γρατζουνίτσες τα κακά γατάκια το σαράβαλό σου μπάρμπα? Που μένεις να ακονίσω και εγώ τα δικά μου. Δεν ξέρεις μετά μπορεί να τα χρειαστώ!! :rolleyes:

Δημοσ.

Παιδια και εγω συμφωνω οτι ολα τα ζωα εχουν το ιδιο δικαιωμα στη ζωη και οντως οποιοι τα σκοτωνουν χωρις λογο πρεπει να πανε φυλακη κτλ Αλλα βλεπω οτι σχεδον ολοι νιαζονται για τις γατες και τα σκυλια τους.Επειδη ειναι χνουδωτα,γλυκα πλασματακια, με την ιδια λογικη ομως και τα ποντικια δεν αξιζει να ζουν?Αρα οταν αμολας την γατα σου να τα σκοτωσει δεν ειναι σα να τα σκοτωνεις ο ιδιος?

Παντως εγω μονο μια φορα εχω χαρει οταν ειδα να χτυπανε ζωο.Ημουν παιδι και στο χωριο εκεινη την εποχη μαζευοντουσαν 5-6 κοπροι πολυ αγριοι ομως.Καθε φορα που περναγα με περνανε στο κυνηγι.Ε μια μερα μου την επεσαν ολα μαζι και ηρθε ο πατερας μου με ενα ξυλο το χερι, ενα το βαρεσε και τα αλλα τρεξανε.Παρελειψα να πω οτι με ειχαν δαγκωσει 2 φορες τα μαλακισμενα.Πραγματικα αμα καποιος τα πυροβολαγε δεν θα λυποπουν καθολου και πιστεψτε με αυτα δεν εμοιαζαν με τα γλυκα σκυλακια που ολοι ξερουμε.Το μονο καλο που βγηκε απο αυτην την ιστορια ειναι οτι εμαθα να τρεχω γρηγορα :-D

Βεβαια ειμαι σιγουρος μερικοι φιλοζωοι θα λεγανε να μην τα βαραγαμε ,να τα αφηναμε να μας δαγκωσουν. :fear:

Δημοσ.
με την ιδια λογικη ομως και τα ποντικια

και οι κατσαριδες το ιδιο.την επομενη φορα αν δεις καμια στην κουζινα σου,μην την σκοτωσεις.κλεισε το φως και αστην να κοβει βολτες.

Δημοσ.

Άχου το το χρυσό μου, το κάνανε γρατζουνίτσες τα κακά γατάκια το σαράβαλό σου μπάρμπα? Που μένεις να ακονίσω και εγώ τα δικά μου. Δεν ξέρεις μετά μπορεί να τα χρειαστώ!! :rolleyes:

Ηρέμησε Κόναν, πρόσεχε μη σπάσεις κάνα νύχι... Αν θες να τα ακονίσεις δοκίμασε έναν πίνακα, ξέρεις από αυτούς που γράφουμε με κιμωλία. Πάντως αντί να ακονίσεις τα νυχάκια σου καλύτερα να αγοράσεις έναν νυχοκόπτη και μια λίμα να κάνεις σωστά τη δουλειά σου.

Κατά τ' άλλα, φόλα σε όσους ρίχνουν φόλες. :mad:

Δημοσ.

εμενα δε με ενοχλούν οι γάτες, αλλα οι κ*λόγριες που τις ταίζουνε. τις έχουνε κάνει θρεφτάρια και γεμίζουν οι γειτονιές κατσαρίδες και ποντίκια.

Δημοσ.

Δυστηχώς σκότωσα καταλάθος εψές ένα μωρό γατάκι με το αυτοκίνητο όταν έβγαινα από το πάρκινγκ από αμέλεια.Πρέπει να ξεχάστηκα από την βιασύνη ή να μην το περίμενα.Αλλά τι να πεις όταν κάτι άλλες σκοτώνουν τα παιδιά στη κοιλιά τους;

Δημοσ.

Εμένα με ενοχλούν οι ηλίθιοι που παίρνουν ένα κουτάβι επειδή είναι όμορφο η επειδή ζήλεψαν που είδαν κάποιον άλλο να έχει χωρίς όμως να σκεφτούν ότι θα πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη του 15+ χρόνια και έπειτα όταν τους περάσει ο ενθουσιασμός/το βαρεθούν/αρχίσει να χέζει , το παρατάνε σε μια έρημη περιοχή (αφήνοντας το στην τύχη του, έρμαιο στα αμάξια , στους ψυχασθενείς που τα σκοτώνουν και στα αγριόσκυλα που στην καλύτερη θα το κάνουν σαν τα ίδια , στην χειρότερη θα τραφούν από αυτό).

Όσα επιβιώσουν γεννάνε και σχηματίζουν σιγά σιγά αγέλη. Τα σκυλιά που γεννιούνται σε αγέλη στο δρόμο δεν έχουν κανένα ενδοιασμό οχι απλά να σου επιτεθούν ,αλλά και να σε σκοτώσουν, γιατί έτσι μεγάλωσαν , άγρια.

Όταν λοιπόν θα αρχίσουμε να παίρνουμε με τις πέτρες τέτοιους ηλίθιους , θα απαλλαγούμε και από αυτό το πρόβλημα. Εκτός αν μερικοί είναι τόσο χέστες να τα βάζουν με τα ζώα και όχι με τα "ζωα" σαν εύκολη λύση.

τώρα για τις γάτες ένα έχω να πω. Αν δεν υπήρχαν θα είχαμε ποντίκια και φίδια ακόμα και στα κρεβάτια μας.

Είμαι ενάντια βέβαια και στις γριές που μαζεύουν 50 γάτες σε ένα σπίτι και γίνεται εστία μικροβίων.

Δημοσ.

Δυστηχώς σκότωσα καταλάθος εψές ένα μωρό γατάκι με το αυτοκίνητο όταν έβγαινα από το πάρκινγκ από αμέλεια.Πρέπει να ξεχάστηκα από την βιασύνη ή να μην το περίμενα.Αλλά τι να πεις όταν κάτι άλλες σκοτώνουν τα παιδιά στη κοιλιά τους;

γι αυτο μια λυση υπαρχει

κωλος!

Δημοσ.

και οι κατσαριδες το ιδιο.την επομενη φορα αν δεις καμια στην κουζινα σου,μην την σκοτωσεις.κλεισε το φως και αστην να κοβει βολτες.

Λολ ημουν σιγουρος οτι καποιος θα το ελεγε αυτο αλλα αυτο που δεν ειναι προσωπικη αποψη(εγω θα την σκοτωνα την κατσαριδα) απλα μια διαπιστωση για το ποσο αξια εχει τελικα η ζωη ενος ζωου.Ειναι γεγονος οτι πολλους μονο τα σκυλια και γατια τους νοιαζουν.

εμενα δε με ενοχλούν οι γάτες, αλλα οι κ*λόγριες που τις ταίζουνε. τις έχουνε κάνει θρεφτάρια και γεμίζουν οι γειτονιές κατσαρίδες και ποντίκια.

Δεν νομιζω να ισχυει αυτο γιατι οι γατες ακομα και χορτατες να ειναι τα ποντικια θα τα σκοτωσουν.Ειναι το μονο ζωο που σκοτωνει για πλακα και οχι μονο για επιβιωση.

Εκτος αν ειναι τοσο υπερβαρες που βαριουνται να κουνηθουν :-D

Δημοσ.

Λολ ημουν σιγουρος οτι καποιος θα το ελεγε αυτο αλλα αυτο που δεν ειναι προσωπικη αποψη(εγω θα την σκοτωνα την κατσαριδα) απλα μια διαπιστωση για το ποσο αξια εχει τελικα η ζωη ενος ζωου.Ειναι γεγονος οτι πολλους μονο τα σκυλια και γατια τους νοιαζουν.

Βασικά είναι το τι θεωρούμε γλυκούλι και τι αηδία. Ένας ακόμα τρόπος να το παίζουμε θεοί, ότι δεν μας αρέσει, DIEEEEEEEEEE.

Ασχέτως αν η κατσαρίδα θα έπρεπε να θεωρεί εμάς αηδία. :P

Ειναι το μονο ζωο που σκοτωνει για πλακα και οχι μονο για επιβιωση.

Όχι απαραίτητα, έχω την εντύπωση πως εκτός από φαγητό σκοτώνουν και για εκπαίδευση. Από την άλλη όμως:

The 6 Biggest Assholes in the Animal Kingdom

Bottle-Nose Dolphins

Why Are They Assholes?

Besides also being among the smartest things on Earth, dolphins share another characteristic with humans: they're the only other animal that will kill for fun.

:-D

Δημοσ.

Γενικά τα αιλουροειδή σκοτώνουν χωρίς να υπάρχει ανάγκη για τροφή.

(περιμένω τον εξυπνάκια που θα πει <<και οι άνθρωποι το ίδιο>>)

Προχθές (ξανά)πάτησα και γω μια γάτα, και ήταν η πρώτη φορά που δεν λυπήθηκα.

Ευτυχώς δεν έπαθα ζημιά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...