Προς το περιεχόμενο

Φολα σε γατες

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 353
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Α..εσύ ξεπέρασες και το Δαρβίνο!!!

Που είναι το Νομπέλ?

Εν τω μεταξύ όλο αυτό επειδή τόλμησα και ισχυρίστηκα ότι ο σκύλος είναι εξυπνότερος από τη γάτα!!

Όχι, όχι, δεν ισχυρίστηκες αυτό. Να τι είπες:

Οι γάτες είναι επίσης συμπαθείς για άλλους λόγους σε κάποιους, αλλά δεν παύουν να ανήκουν σε ένα κατώτερο επίπεδο εξέλιξης συγκριτικά με πχ τα σκυλιά......

Είπες κατώτερο επίπεδο εξέλιξης. Κάποιος λοιπόν που συγκρίνει επίπεδο εξέλιξης ανάμεσα σε 2 οργανισμούς που α) είναι διαφορετικοί και β) έχουν επιβιώσει ως είδος μέχρι και τη στιγμή που το λες αυτό, προφανώς είναι τρομακτικά αδαής αναφορικά με την έννοια της εξέλιξης. Σε φάση, δεν έχει καμία γ$$$μένη ιδέα τι τσαμπουνάει. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που θα πει "νομπέλ".

Επειδή λοιπόν δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για τη σημασία των λέξεων που αρθρώνεις και που απλώς παπαγαλίστικα χρησιμοποιείς, θεωρώ πως δεν έχει καν νόημα (όπως έχεις αποδεδειγμένα καταστήσει προφανές και στο παρελθόν και έχοντας κατακτήσει μια μόνιμη θέση στην αγία τριάδα μου μαζί με τον όμνισλας και τον χιούστον) να αναφερθώ ακόμα και στην υποχώρηση στο πρώτο quote όπου αλλάζεις το νόημα σε "εξυπνότερο". Ήδη έγινε μια μικρή συζήτηση παραπίσω αναφορικά με την αφέλεια του όρου "νοημοσύνη" ως κάτι το συγκρίσιμο ανάμεσα σε διαφορετικά είδη, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο και με τα υπόλοιπα ποστ, δείχνεις έλλειψη ικανότητας κατανόησης των γραφόμενων. Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να ποστάρεις για το πως πετάχτηκαν 3 γάτες μπροστά σου μέσα στο δρόμο και κόντεψαν να σε κάνουν να λιποθυμήσεις από τρομάρα -διασκεδάζω.

Δημοσ.
Όχι, όχι, δεν ισχυρίστηκες αυτό. Να τι είπες:

Είπες κατώτερο επίπεδο εξέλιξης. Κάποιος λοιπόν που συγκρίνει επίπεδο εξέλιξης ανάμεσα σε 2 οργανισμούς που α) είναι διαφορετικοί και β) έχουν επιβιώσει ως είδος μέχρι και τη στιγμή που το λες αυτό, προφανώς είναι τρομακτικά αδαής αναφορικά με την έννοια της εξέλιξης. Σε φάση, δεν έχει καμία γ$$$μένη ιδέα τι τσαμπουνάει. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που θα πει "νομπέλ".

Επειδή λοιπόν δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για τη σημασία των λέξεων που αρθρώνεις και που απλώς παπαγαλίστικα χρησιμοποιείς, θεωρώ πως δεν έχει καν νόημα (όπως έχεις αποδεδειγμένα καταστήσει προφανές και στο παρελθόν και έχοντας κατακτήσει μια μόνιμη θέση στην αγία τριάδα μου μαζί με τον όμνισλας και τον χιούστον) να αναφερθώ ακόμα και στην υποχώρηση στο πρώτο quote όπου αλλάζεις το νόημα σε "εξυπνότερο". Ήδη έγινε μια μικρή συζήτηση παραπίσω αναφορικά με την αφέλεια του όρου "νοημοσύνη" ως κάτι το συγκρίσιμο ανάμεσα σε διαφορετικά είδη, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο και με τα υπόλοιπα ποστ, δείχνεις έλλειψη ικανότητας κατανόησης των γραφόμενων. Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να ποστάρεις για το πως πετάχτηκαν 3 γάτες μπροστά σου μέσα στο δρόμο και κόντεψαν να σε κάνουν να λιποθυμήσεις από τρομάρα -διασκεδάζω.

Πάντως αυτό που είπα είναι σταγόνα στον Ωκεανό μπροστά σε αυτό:

Αρχικά καταχωρημένο από Lucifer Εμφάνιση Μηνύματος

Όχι αγόρι μου, δεν είναι πιο εξελιγμένος από μένα και δεν είμαι πιο εξελιγμένος απ' αυτόν. Αν εσύ χρειάζεσαι να συγκρίνεις τον εαυτό σου με γάτες, σκύλους και ποντίκια για να μην πέσεις στα πρόζακ, be my guest, αλλά εξελικτικά κανείς δεν είναι ανώτερος κανενός -εκτός αν μιλάμε για εξαφανισμένα είδη.

Είσαι γνωστός για τις σουπερντουπερεμπεριστατωμένες παπαριές που λες όταν κάνεις το τόσο ΤΟΣΟ και υπερβάλεις στην παραμικρή αιχμή που μπορεί να αφήσει κάποιος, προκαλώντας flame. Εν τω μεταξύ έχεις και από πίσω 2-3 γνωστούς καλοθελητές που συνεχίζουν την παπαρολογία......

Εγώ ξεκίνησα με:

Αρχικά καταχωρημένο από jimarass

Στη γειτονιά μου είναι μια αδερφάρα που ταίζει και μαζεύει όλες τις γάτες στην περιοχή. Βάζει τα πιατάκια στις μεσοτοιχίες και μετά τα πετάει προς τους κήπους των γειτόνων. Εν τω μεταξύ οι γάτες μας πολιορκούν.

Συνέχισα με

Εχθές μπήκα σπίτι και από το διάδρομο πετάχθηκαν 6 γάτες. Παραλίγο στο σκοτάδι να πάθω ανακοπή. Η γιαγιά μου είναι 70 χρόνων και οι γάτες που έχουν μαζευτεί κάνουν τη ζωή της κόλαση στην αυλή.

Ο τύπος δεν καταλαβαίνει ότι και να του πούμε γιατί είναι δήθεν φιλόζωος.

Αγαπώ τις γάτες και πιστεύω ότι πια η ζωή ενός ζώου είναι πιο σημαντική από του ανθρώπου, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι σε άμυνα.

Τι προτείνετε να κανω??

Συνέχισα με

Μιλάμε για 10-15 γάτες όχι για 5.

Προσωπικά αντιπαθώ πολύ τα αιλουρωειδή καθώς το μόνο που κοιτάνε είναι την πάρτη τους, σε αντίθεση με τα σκυλιά/άλογα κ.τ.λ. που πραγματικά αγαπάνε τον άνθρωπο.

Δε ρίχνω τις ευθύνες στα ζώα, αλλά στην αδερφάρα που τα ταίζει και επομένως δεν μπορώ με κάποιο τρόπο να τις αποθαρρύνω.....

----------------------------------------------

και μετάχθηκες εσύ σα πορδή για να κάνεις ότι κάνεις σε όσα topic συμμετέχω και δε γουστάρεις εσύ:

Αρχικά καταχωρημένο από Lucifer

Είναι πολύ χαρακτηριστικό κόμπλεξ η "αντιπάθεια στα αιλουροειδή". Πολύ συχνά δε, εντοπίζεται σε ανθρώπους που αρέσκονται σε σοφίσματα του στυλ "όλες οι γυναίκες είναι _____", "πυρ γυνή και θάλασσα" κτλ για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Αντιθέτως κάτι του οποίου την αγάπη μπορείς να εξαγοράσεις με ένα κύβο ζάχαρη ή ένα μεζέ από το πιάτο σου, είναι πολύ πιο αγαπητό σε αυτή τη συνομοταξία ανθρώπων.

Είσαι προκλητικός ή δεν είσαι???

Δημοσ.

Μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος θα μπορούσε να με θεωρήσει προκλητικό.

Θα ήθελα όμως να με βγάλει και λάθος.

• Moderators
Δημοσ.

Μια ερωτηση τωρα που ειδα τα ποστ σου μαζεμενα. Πως γινεται να αγαπας τις γατες και να αντιπαθεις τα αιλουροειδη?

• Super Moderators
Δημοσ.
Πάντως αυτό που είπα είναι σταγόνα στον Ωκεανό μπροστά σε αυτό:

Αρχικά καταχωρημένο από Lucifer Εμφάνιση Μηνύματος

Όχι αγόρι μου, δεν είναι πιο εξελιγμένος από μένα και δεν είμαι πιο εξελιγμένος απ' αυτόν. Αν εσύ χρειάζεσαι να συγκρίνεις τον εαυτό σου με γάτες, σκύλους και ποντίκια για να μην πέσεις στα πρόζακ, be my guest, αλλά εξελικτικά κανείς δεν είναι ανώτερος κανενός -εκτός αν μιλάμε για εξαφανισμένα είδη.

Είσαι γνωστός για τις σουπερντουπερεμπεριστατωμένες παπαριές που λες όταν κάνεις το τόσο ΤΟΣΟ και υπερβάλεις στην παραμικρή αιχμή που μπορεί να αφήσει κάποιος, προκαλώντας flame. Εν τω μεταξύ έχεις και από πίσω 2-3 γνωστούς καλοθελητές που συνεχίζουν την παπαρολογία......

Εγώ ξεκίνησα με:

Στη γειτονιά μου είναι μια αδερφάρα που ταίζει και μαζεύει όλες τις γάτες στην περιοχή. Βάζει τα πιατάκια στις μεσοτοιχίες και μετά τα πετάει προς τους κήπους των γειτόνων. Εν τω μεταξύ οι γάτες μας πολιορκούν.

Συνέχισα με

Εχθές μπήκα σπίτι και από το διάδρομο πετάχθηκαν 6 γάτες. Παραλίγο στο σκοτάδι να πάθω ανακοπή. Η γιαγιά μου είναι 70 χρόνων και οι γάτες που έχουν μαζευτεί κάνουν τη ζωή της κόλαση στην αυλή.

Ο τύπος δεν καταλαβαίνει ότι και να του πούμε γιατί είναι δήθεν φιλόζωος.

Αγαπώ τις γάτες και πιστεύω ότι πια η ζωή ενός ζώου είναι πιο σημαντική από του ανθρώπου, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι σε άμυνα.

Τι προτείνετε να κανω??

Συνέχισα με

Μιλάμε για 10-15 γάτες όχι για 5.

Προσωπικά αντιπαθώ πολύ τα αιλουρωειδή καθώς το μόνο που κοιτάνε είναι την πάρτη τους, σε αντίθεση με τα σκυλιά/άλογα κ.τ.λ. που πραγματικά αγαπάνε τον άνθρωπο.

Δε ρίχνω τις ευθύνες στα ζώα, αλλά στην αδερφάρα που τα ταίζει και επομένως δεν μπορώ με κάποιο τρόπο να τις αποθαρρύνω.....

----------------------------------------------

και μετάχθηκες εσύ σα πορδή για να κάνεις ότι κάνεις σε όσα topic συμμετέχω και δε γουστάρεις εσύ:

Αρχικά καταχωρημένο από Lucifer

Είναι πολύ χαρακτηριστικό κόμπλεξ η "αντιπάθεια στα αιλουροειδή". Πολύ συχνά δε, εντοπίζεται σε ανθρώπους που αρέσκονται σε σοφίσματα του στυλ "όλες οι γυναίκες είναι _____", "πυρ γυνή και θάλασσα" κτλ για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Αντιθέτως κάτι του οποίου την αγάπη μπορείς να εξαγοράσεις με ένα κύβο ζάχαρη ή ένα μεζέ από το πιάτο σου, είναι πολύ πιο αγαπητό σε αυτή τη συνομοταξία ανθρώπων.

Είσαι προκλητικός ή δεν είσαι???

Τι μοναξιά Θεέ μου (ή τέλος πάντων σε ο,τι πιστεύει ο καθένας)!

:rolleyes:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:09 ----------

Το δεύτερο μην περιμένεις να στο πει ποτέ κανείς! Θα ακούσεις 1.000.000.000.000 αμπελοσοφίες και θεωρίες-προσωπικά βιώματα, αλλά ποτέ δεν θα σκούσεις πως έχεις δίκιο!

B)

Δημοσ.

Δεν είπε κανείς ότι εγώ είμαι ο σωστός. Έγω βαρεθεί να το λέω ότι απόψεις εκφράζουμε εδώ.

Και η δικιά μου (αλλά και των περισσοτέρων ανθρώπων) είναι πως ο σκύλος είναι πιο έξυπνος από τη γάτα.

Το αν τελικά είναι οι επιστήμονες θα το αποδείξουν ,όχι εγώ και εσύ. Η ουσία όμως της συζήτησης δεν ήταν αυτή. Αλλά το πρόβλημα που ανέφερα...και εσύ φυσικά το άλλαξες όπως κάνεις πάντα, προσπαθώντας να θολώσεις τα νερά.

Άδικο μπορεί να μην έχεις, παιδεία και σεβασμό στο συνομιλητή σου σίγουρα δεν έχεις.......

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:17 ----------

Μια ερωτηση τωρα που ειδα τα ποστ σου μαζεμενα. Πως γινεται να αγαπας τις γατες και να αντιπαθεις τα αιλουροειδη?

Αγαπώ τρόπος του λέγειν...θέλω να πω ότι δεν έχω πρόβλημα γενικά με τα ζώα όπως κάποιοι που τα βασανίζουν.....

Αντιπαθώ τα αιλουροειδή καθώς δεν αναγνωρίζουν φίλο..........έστω και αν τα ταίζεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Αντιπαθώ τα αιλουροειδή καθώς δεν αναγνωρίζουν φίλο..........έστω και αν τα ταίζεις

Και όταν σου λέμε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, δεν το δέχεσαι με τίποτα...

B)

Δημοσ.

Ρε τζιμάρα από τη μια λες εμένα προκλητικό, από την άλλη βγαίνεις και λες "αγαπώ τρόπος του λέγειν" και "οι γάτες δεν αναγνωρίζουν φίλο" και "όπως οι γυναίκες". Συγγνώμη κι όλας, ίσως έχω καλομάθει με ανθρώπους που ξέρουν τις βασικές αρχές μιας εποικοδομητικής συζήτησης, αλλά που ακριβώς βοηθάνε τέτοιες απόψεις; Σε φάση, τι, να μάθω τι πιστεύει ο τζιμάρας; Χέστηκα τι πιστεύει ο τζιμάρας αν δεν έχει κάποιο στοιχείο να το στηρίξει κάπως. Το "απόψεις λέμε" δε μου λέει μια, και εγώ απόψεις έλεγα πριν και τις βρήκες προκλητικές και προφανώς η έλλειψη κάποιων δεκάδων νοητικών παραγόντων στις δικές σου απόψεις προσβλητική είναι για μένα και τους άλλους 2-3 "γνωστούς καλοθελητές" -οι οποίοι προφανώς και δε συμφωνούνε μαζί μου, απλώς είναι είτε αρσενικά είτε σκύλοι και με συμπαθούνε, άβουλα όντα που αποκλείεται απλώς να διαφωνούνε με τις ασυναρτησίες σου.

Όχι. Θα έπρεπε να απαγορεύεστε.

edit, να ορίστε με πρόλαβε ο μπιλ, τώρα που απαντάω μετά από αυτόν και συμφωνώ είμαι εγώ ο ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΗΣ.

• Moderators
Δημοσ.
Δεν είπε κανείς ότι εγώ είμαι ο σωστός. Έγω βαρεθεί να το λέω ότι απόψεις εκφράζουμε εδώ.

Και η δικιά μου (αλλά και των περισσοτέρων ανθρώπων) είναι πως ο σκύλος είναι πιο έξυπνος από τη γάτα.

Το αν τελικά είναι οι επιστήμονες θα το αποδείξουν ,όχι εγώ και εσύ. Η ουσία όμως της συζήτησης δεν ήταν αυτή. Αλλά το πρόβλημα που ανέφερα...και εσύ φυσικά το άλλαξες όπως κάνεις πάντα, προσπαθώντας να θολώσεις τα νερά.

Άδικο μπορεί να μην έχεις, παιδεία και σεβασμό στο συνομιλητή σου σίγουρα δεν έχεις.......

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:17 ----------

Αγαπώ τρόπος του λέγειν...θέλω να πω ότι δεν έχω πρόβλημα γενικά με τα ζώα όπως κάποιοι που τα βασανίζουν.....

Το εχεις λαθος το ολο θεμα. Τα αιλουροειδη αναγνωριζουν φιλο οπως ειπες, καθως και ολα τα ζωα. Το οτι στα κυνοειδη ειναι φανεροτερο εχει να κανει με το οτι ειναι εκ φυσεως ζωα που εχουν την λογικη της αγελης στο dna τους και αντιμετωπιζουν τον ανθρωπο ως μελος της αγελης τους. Ή οχι.

Τα αιλουροειδη απο την αλλη ειναι πιο μοναχικα και ανεξαρτητα ζωα. Εκδηλωνουν λοιπον την φιλια, αγαπη or whatever με τροπο διαφορετικο. Το οτι ειναι διαφορετικος δεν σημαινει πως δεν υφισταται ομως.

Επισης, αντε και οι γατες ειναι λιγοτερο εξυπνες απο τους σκυλους (αν και αυτο που ανεφερες στην αρχη με την εξελιξη ουδεμια σχεση με το ποσοστο ευφυιας του καθε ζωου ειχε), τι νοημα εχει η συγκριση και που βοηθαει α) στην γενικη συζητηση και β) στο ειδικοτερο προβλημα που λες πως αντιμετωπιζεις.

Τελος μια που ανεφερες και τον ορο προκληση, τι σχεση ειχε το προβλημα που ποσταρες με ενα θεμα που εχει τον τιτλο "φολες σε γατες", και πως περιμενες να αντιμετωπιστει με την επιλογη των λεξεων που εκανες?

Δημοσ.

Εγώ ξεκίνησα με:

Θα ήθελα να κάνω άλλη μια παρατήρηση πάνω σε αυτό. Έχει διαφορά στο να θέλεις να κάνεις κάτι σωστό και στο να ξέρεις πως να το κάνεις. Ο γείτονας του jim προφανώς αγαπάει τις γάτες και δείχνει την αγάπη του ταΐζοντάς τις. Θεωρεί οτι κάνει κάτι σωστό. Δίνοντας φαγητό σε αδέσποτες γάτες, τις κάνει δυνατές, υγιείς και.. ακόμα περισσότερες. Η καλή ζωή ευνοεί τον πολλαπλασιασμό της. Διότι η μαμά γάτα θα έχει πάντα αρκετό γάλα να δώσει στα μικρά της και οι πιθανότητες να επιζήσουν όλα αυξάνονται. Θα μεγαλώσουν τα γατάκια, θα τρώνε και αυτά και όταν έρθει η ώρα μετά απο μερικούς μήνες θα κάνουν και αυτά με τη σειρά τους ακόμα περισσότερα αδέσποτα γατάκια. Μερικές φορές η καλή θέληση απο μόνη της δεν βγαίνει σε καλό. Για μένα λοιπόν, ή άσε τη φύση να παίξει το ρόλο της κρατώντας τις ισορροπίες της, ή αν θέλεις να ταΐζεις αδέσποτα, φρόντισε στη συγκεκριμένη περίπτωση να τα στειρώσεις. Αν απο την άλλη νιώθεις οτι παρεμβαίνεις στη φύση του ζώου στειρώνοντάς το, σκέψου οτι το ίδιο κάνεις ταΐζοντάς το.

Αυτά για το γείτονά σου jimara. Για σένα όμως μια συμβουλή αν θέλεις. Κάτσε και βάλε σε μια σειρά τις σκέψεις σου ήρεμα και ωραία και θα δεις οτι έχουν δίκιο τα παιδιά και οτι κανείς δεν υποστηρίζει τον άλλο λόγω κλίκας. Έσω και λίγο ανοιχτός στις απόψεις/γνώσεις/εμπειρίες των άλλων. Ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται, ο ηλίθιος επιμένει.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:03 ----------

Το αν τελικά είναι οι επιστήμονες θα το αποδείξουν ,όχι εγώ και εσύ.

Δεν νομίζω κανένας σοβαρός επιστήμονας να προσπαθεί να αποδείξει κάτι τέτοιο jim. Επίσης, μια άποψη για να γίνει κατανοητή και αποδεκτή θα πρέπει να αιτιολογηθεί. Αν την αφήσεις ξερή στο τραπέζι, δεν θα την πάρει κανείς στα σοβαρά.

Δημοσ.

Ο βασανισμός και η θανάτωση ζώων (που δεν εκτρέφονται για το κρέας τους) είναι ποινικό αδίκημα απ' ότι γνωρίζω (για τον τίτλο του άρθρου αναφέρομαι).

Αν αποδειχτεί (που δεν είναι και τρομερά δύσκολο με ένα καλό δικηγόρο), τσούζουν και οι αποζημιώσεις που θα ζητήσει ο ενάγων.

Ακόμα χειρότερα είναι το "οφθαλμόν αντί οφθαλμού" (εκτός νόμου φυσικά) , πάνω σε αυτοκίνητα - μηχανές σπίτια κλπ.

Φόλα εσύ? Σου γα..... το αμάξι εγώ, και διάφορα άλλα ωραία.

Όποιος θέλει να βρει λύση σε πρόβλημα με γάτες που λερώνουν ή γρατζουνάνε, ας ρίξει μια ματιά στα σχετικά portals και στα σχετικά threads του ίδιου του insomnia.

Όποιος έχει πρόβλημα γενικά με τις γάτες (ή με οποιοδήποτε ζώο) , να πάει σε ψυχίατρο γιατί είναι επικίνδυνος.

Ή ας βρει καμιά γκόμενα / γκόμενο να ξελαμπικάρει και ας αφήσει τα ζώα στην ησυχία τους.

<OFFTOPIC>

Εγώ πάλι, από όλο το ζωικό βασίλειο περισσότερο απεχθάνομαι το είδος "Μαλάκας" που ευδοκιμεί σε όλο τον πλανήτη.

Το απεχθάνομαι ακόμα περισσότερο γιατί η επιστήμη δεν έχει (ακόμη) διαχωρίσει το είδος αυτό από το υπόλοιπο ανθρώπινο είδος.

Θα ήμουν απόλυτα ευτυχισμένος αν υπήρχε φόλα για μαλάκες, γιατί θα είχα μοιράσει σε πάαααααρα πολύ κόσμο.

Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει.

Κρίμα

</OFFTOPIC>

Δημοσ.
Και όταν σου λέμε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, δεν το δέχεσαι με τίποτα...

B)

Δεν ισχυρίζομαι ότι αυτό που πιστεύω ισχύει 100%. Απλά λέω τη γνώμη μου που έχω σχηματίσει από την μέχρι τώρα εμπειρία μου.Ξαναδιάβασε τι είπα πριν. Βαριέμαι να τα ξαναλέω.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:31 ----------

Τελος μια που ανεφερες και τον ορο προκληση, τι σχεση ειχε το προβλημα που ποσταρες με ενα θεμα που εχει τον τιτλο "φολες σε γατες", και πως περιμενες να αντιμετωπιστει με την επιλογη των λεξεων που εκανες?

Για αυτό διάβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τι έχω πει εγώ στα πρώτα Post μου και μετά πες μου ΠΟΥ έδωσα εγώ ΕΜΦΑΣΗ (Τι να κάνω ρε παιδιά με το γείτονα) και ΠΟΥ ο ΛΟΥΣΙ.

RTFP

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:33 ----------

Ρε τζιμάρα από τη μια λες εμένα προκλητικό, από την άλλη βγαίνεις και λες "αγαπώ τρόπος του λέγειν" και "οι γάτες δεν αναγνωρίζουν φίλο" και "όπως οι γυναίκες". Συγγνώμη κι όλας, ίσως έχω καλομάθει με ανθρώπους που ξέρουν τις βασικές αρχές μιας εποικοδομητικής συζήτησης, αλλά που ακριβώς βοηθάνε τέτοιες απόψεις; Σε φάση, τι, να μάθω τι πιστεύει ο τζιμάρας; Χέστηκα τι πιστεύει ο τζιμάρας αν δεν έχει κάποιο στοιχείο να το στηρίξει κάπως. Το "απόψεις λέμε" δε μου λέει μια, και εγώ απόψεις έλεγα πριν και τις βρήκες προκλητικές και προφανώς η έλλειψη κάποιων δεκάδων νοητικών παραγόντων στις δικές σου απόψεις προσβλητική είναι για μένα και τους άλλους 2-3 "γνωστούς καλοθελητές" -οι οποίοι προφανώς και δε συμφωνούνε μαζί μου, απλώς είναι είτε αρσενικά είτε σκύλοι και με συμπαθούνε, άβουλα όντα που αποκλείεται απλώς να διαφωνούνε με τις ασυναρτησίες σου.

Όχι. Θα έπρεπε να απαγορεύεστε.

edit, να ορίστε με πρόλαβε ο μπιλ, τώρα που απαντάω μετά από αυτόν και συμφωνώ είμαι εγώ ο ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΗΣ.

Βρήκες προκλητικό , στο ότι μέσα σε ένα ποστ που ζητούσα γνώμες για το πως να αντιμετωπίσω το γείτονα, ανέφερα κάπου ότι αγαπώ μεν τις γάτες απλά δεν τις πολυσυμπαθω?????

Είπαμε, κόψε το χόρτο!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:35 ----------

Το εχεις λαθος το ολο θεμα. Τα αιλουροειδη αναγνωριζουν φιλο ο....

Εδώ ο φίλος που εκφράζεται απόλυτα δεν σου προκαλεί το αίσθημα Λούσι?

Γιατί δε ζητάς βιβλιογραφία??

Δημοσ.

Βρήκες προκλητικό , στο ότι μέσα σε ένα ποστ που ζητούσα γνώμες για το πως να αντιμετωπίσω το γείτονα, ανέφερα κάπου ότι αγαπώ μεν τις γάτες απλά δεν τις πολυσυμπαθω?????

Είπαμε, κόψε το χόρτο!!

Ωραία, για σήμερα τζιμάρα, εγώ είμαι γκέη.

Το πρώτο ποστ σου είναι προκλητικό επειδή θίγεις τον προσανατολισμό μου προσβλητικούς όρους.

Αύριο θα είμαι γάτος. Και θα με προσβάλλει το ότι θεωρούμαι κατώτερος εξελικτικά από ένα σκύλο.

Μεθαύριο θα ξέρω βιολογία. Και θα με προσβάλλουν οι παπαριές που τσαμπουνάς περί εξέλιξης και που ξεδιάντροπα παραθέτεις ως "άποψη". Και μένα η άποψή μου είναι να γίνεις σαπούνι, αλλά σε προσβάλλει. Μπορεί να σε προσβάλλει να θεωρώ τον θρύλο παράγκα. Μπορεί να σε προσβάλλει το γεγονός πως σιχαίνομαι τις μπάμιες επειδή ο πατέρας σου είχε εργοστάσιο με μπάμιες ή εσύ έχεις πολλές ή μια μπάμια που αγαπάς. Πολλά μας προσβάλλουν τζιμάρα. Στην τελική όμως ξέρεις τι;

ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ.

edit, βιβλιογραφία από τον stormrain δε ζητάω γιατί λέει κάτι που γνωρίζω και εγώ. Αν θες μπορώ να σου τη δώσω εγώ τη βιβλιογραφία.

Δημοσ.

Δεν νομίζω κανένας σοβαρός επιστήμονας να προσπαθεί να αποδείξει κάτι τέτοιο jim. Επίσης, μια άποψη για να γίνει κατανοητή και αποδεκτή θα πρέπει να αιτιολογηθεί. Αν την αφήσεις ξερή στο τραπέζι, δεν θα την πάρει κανείς στα σοβαρά.

Φϊλε μου δε ζήτησα από κανένα να πάρει σοβαρά την άποψή μου για τις γάτες. Βοήθεια με το γείτονα ζήτησα.

Φυσικά ο Λούσι (ο οποίος νοιώθει κατώτερο ον στην εξέλιξη της ζωής συγκριτικά με ένα ον που έχει μακρύτερο νύχι από αυτόν) με διαβάζει πολύ και πιστά και λογικό είναι να κοσκινίζει τα Posts μου, αν και προκλητικά αγνοεί απολυταρχικά posts άλλων.

Επίσης, για αυτόν απαγορέυονται οι συγκρίσεις με άλλα ζώα, και κάθε νήξη μέλους ανάγεται σε Ναζιστικές τάσεις και χρονικά σύνδρομα....... (Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει από τη σχολή.......)

Βλέπετε είναι θαυμαστής μου!!Δεν εξηγείται αλλιώς.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:42 ----------

Ωραία, για σήμερα τζιμάρα, εγώ είμαι γκέη.

Το πρώτο ποστ σου είναι προκλητικό επειδή θίγεις τον προσανατολισμό μου προσβλητικούς όρους.

Αύριο θα είμαι γάτος. Και θα με προσβάλλει το ότι θεωρούμαι κατώτερος εξελικτικά από ένα σκύλο.

Μεθαύριο θα ξέρω βιολογία. Και θα με προσβάλλουν οι παπαριές που τσαμπουνάς περί εξέλιξης και που ξεδιάντροπα παραθέτεις ως "άποψη". Και μένα η άποψή μου είναι να γίνεις σαπούνι, αλλά σε προσβάλλει. Μπορεί να σε προσβάλλει να θεωρώ τον θρύλο παράγκα. Μπορεί να σε προσβάλλει το γεγονός πως σιχαίνομαι τις μπάμιες επειδή ο πατέρας σου είχε εργοστάσιο με μπάμιες ή εσύ έχεις πολλές ή μια μπάμια που αγαπάς. Πολλά μας προσβάλλουν τζιμάρα. Στην τελική όμως ξέρεις τι;

ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ.

edit, βιβλιογραφία από τον stormrain δε ζητάω γιατί λέει κάτι που γνωρίζω και εγώ. Αν θες μπορώ να σου τη δώσω εγώ τη βιβλιογραφία.

Εγώ απλά ζήτησα βοήθεια με το γείτονα. Δείξε μου το Post στο οποίο ασχολήθηκα ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ με αυτό που λες και τα λέμε.....μέχρι τότε......συνέχισε το χόρτο....

Είναι δικαίωμά μου να λέω τον άλλον gay, χοντρο, ηλίθιο κ.τ.λ. Υπάρχει ως λεξιλόγιο στη γλώσσα μας. Δεν υπαινίσομαι ότι ο ήλίθιος είναι κατώτερος , απλά είναι ηλίθιος. Ούτε υπαινίσομαι πως το να κρίνεις τους άλλους είναι ηθικά σωστό. Δεν απαγορεύεται όμως από κανένα νόμο....

Είναι πως το χρωματίζει ο κάθε μυγιασμένος μέσα του....

Την αδερφή μου την είπα εχθές ηλίθια και το κολλητό μου gay. Τι σημαίνει , ότι είναι κατώτεροι? Εκτός και αν έχεις τη μίγα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...