Προς το περιεχόμενο

Φολα σε γατες

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είναι πολύ χαρακτηριστικό κόμπλεξ η "αντιπάθεια στα αιλουροειδή". Πολύ συχνά δε, εντοπίζεται σε ανθρώπους που αρέσκονται σε σοφίσματα του στυλ "όλες οι γυναίκες είναι _____", "πυρ γυνή και θάλασσα" κτλ για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Αντιθέτως κάτι του οποίου την αγάπη μπορείς να εξαγοράσεις με ένα κύβο ζάχαρη ή ένα μεζέ από το πιάτο σου, είναι πολύ πιο αγαπητό σε αυτή τη συνομοταξία ανθρώπων.

2)Εν γένει έχεις δίκιο αλλά παίζουν και τα ένστικτα. Για δοκίμασε να μεγαλώσεις με αγάπη ένα λιονταράκι!!! Τα έντσικτα των ζώων αυτών είναι υπεράνω του εγκεφάλου τους!! Σαν τις γυναίκες ένα πράγμα..........που όταν τις πιάσει τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!!

Αν μπορούσα να με κλωνοποιήσω θα γινόμουν γκέη για πάρτη μου ε.

• Απαντ. 353
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
1) Και εγώ αν βουτίξω στον ωκεανό θα με φάνε οι καρχαρίες!! Άλλωστε ο σκύλος είναι εξημερωμένος λύκος!! Το γιατί έγινε εξυπνότερος δε μας ενδιαφέρει. Σίγουρα κάποια αιτία θα υπάρχει!! Αλλά γενικά είπα πως το πείραμα δεν είχε και τη σφραγίδα του ΟΗΕ

2)Εν γένει έχεις δίκιο αλλά παίζουν και τα ένστικτα. Για δοκίμασε να μεγαλώσεις με αγάπη ένα λιονταράκι!!! Τα έντσικτα των ζώων αυτών είναι υπεράνω του εγκεφάλου τους!! Σαν τις γυναίκες ένα πράγμα..........που όταν τις πιάσει τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!!

Δοκιμασμενο ηδη....

[ame]

[/ame]
Δημοσ.

O Panther πάντως είναι all time classic φωτό. Ελπίζω ο γατούλης να ζεί ακόμα,γιατί ιδέα δεν έχω πόσο παλιά είναι η φωτό...

• Moderators
Δημοσ.
Τις εξαιρέσεις παραθέτεις??

Ειναι η μοναδικη ιστορια που εχει υποπεσει στην αντιληψη μου για καποιον που μεγαλωσε ενα λιονταρι απο μικρο. Δεν τον εφαγε οταν μεγαλωσε ακουγοντας το ενστικτο του. Γνωριζεις αλλη με αυτα τα κριτιρια?

Δημοσ.

Κάτσε ρε τζιμάρα, γιατί ανησυχείς δηλαδή για το λιονταράκι; Τι θα κάνει, θα σε φάει; Αφού ως ανώτερο εξελικτικά ον, το έχεις άνετα.

Δημοσ.
Ειναι η μοναδικη ιστορια που εχει υποπεσει στην αντιληψη μου για καποιον που μεγαλωσε ενα λιονταρι απο μικρο. Δεν τον εφαγε οταν μεγαλωσε ακουγοντας το ενστικτο του. Γνωριζεις αλλη με αυτα τα κριτιρια?

Έχω ακούσει και δει σε εκατομύρια ντοκιμαντερ και τσίρκο πως τα μεγάλα ελουροειδή όταν είναι μικρά γίνονται φιλικά αλλά όταν μεγαλώσουν τα ένστικτα υπερνικάνε.

Τώρα από προσωπική εμπειρία δε γνωρίζω.......!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:12 ----------

Κάτσε ρε τζιμάρα, γιατί ανησυχείς δηλαδή για το λιονταράκι; Τι θα κάνει, θα σε φάει; Αφού ως ανώτερο εξελικτικά ον, το έχεις άνετα.

Οπότε να υποθέσω πως για σένα ο πορτιέρης της τρούμπας ήταν πιο εξελιγμένο ον από εσένα!!!!

Δημοσ.
Έχω ακούσει και δει σε εκατομύρια ντοκιμαντερ και τσίρκο πως τα μεγάλα ελουροειδή όταν είναι μικρά γίνονται φιλικά αλλά όταν μεγαλώσουν τα ένστικτα υπερνικάνε.

Τώρα από προσωπική εμπειρία δε γνωρίζω.......!!

Τα ενστικτα θα υπερνικησουν για δυο λογους. Στο τσιρκο, το 99,99% το ζωο θα κακομεταχειριστει, και το οτι θα ειναι ας πουμε "ημερο" οφειλεται πιο πολυ στο φοβο του μαστιγιου. Οταν βρει ευκαιρια θα εκδικηθει (και πολυ καλα θα κανει). Στη δευτερη περιπτωση, ποτε ενα ζωο που το εχεις απο μικρο δεν θα σου επιτεθει αν το εχεις παντα χορτατο (εξαιρουνται τα φιδια, λογω παροιμιων, ισως κι εκει να ισχυουν τα ιδια). Ενα ζωο που το εχεις αφησει νηστικο 150 μερες, ακομη και γατα να ειναι θα σου ορμηξει, απλα αν ειναι εκπεδευμενη, θα σε φαει με μαχαιροπηρουνο.

Δημοσ.
Τα ενστικτα θα υπερνικησουν για δυο λογους. Στο τσιρκο, το 99,99% το ζωο θα κακομεταχειριστει, και το οτι θα ειναι ας πουμε "ημερο" οφειλεται πιο πολυ στο φοβο του μαστιγιου. Οταν βρει ευκαιρια θα εκδικηθει (και πολυ καλα θα κανει). Στη δευτερη περιπτωση, ποτε ενα ζωο που το εχεις απο μικρο δεν θα σου επιτεθει αν το εχεις παντα χορτατο (εξαιρουνται τα φιδια, λογω παροιμιων, ισως κι εκει να ισχυουν τα ιδια). Ενα ζωο που το εχεις αφησει νηστικο 150 μερες, ακομη και γατα να ειναι θα σου ορμηξει, απλα αν ειναι εκπεδευμενη, θα σε φαει με μαχαιροπηρουνο.

Βασικά η γάτα δεν θα σου ορμήξει, θα ξεβολευτεί και θα αρχίσει το κυνήγι. Δεν έχω ακούσει καμία περίπτωση όπου γατί δάγκωσε/έφαγε ιδιοκτήτη λόγω πείνας...

...με σκύλους βέβαια αυτό έχει συμβεί πολλάκις, αν δεν απατώμαι είχε συμβεί και σε κάποιο χωριό εδώ πριν καιρό. Και βέβαια δεν έχει καμία σχέση με "εξυπνάδα", περισσότερο ένστικτο και ιστορικό κακομεταχείρησης.

(και οταν λέμε κακομεταχείρηση δεν εννοούμε απαραίτητα ξύλο ε; το να ταϊζεις το ζωντανό όποτε το θυμάσαι είναι εξίσου χειρότερο)

Πρίν χρόνια κατά λάθος είχαμε "κλειδώσει" μέσα τον γάτο μας. Έτυχε λόγω δουλειάς να λείψω από το σπίτι πάνω από δώδεκα ώρες, και φυσικά δεν υπήρχε άλλος να του ανοίξει την πόρτα της αποθήκης για την άμμο. Με το που ανοίγω την πόρτα, το γατί ήταν μπροστά μου, σαστισμένο, μου πετάει ένα ΝΙΑΑΑΑΑΑΑΡ και φεύγει σφαίρα να αδειάσει.

Αν είχα σκύλο, ακόμα θα καθάριζα τσίσα από τους καναπέδες.

Μετά από λίγο καιρό έμαθε να ανοίγει την πόρτα μόνος του, πηδώντας πάνω στο χερούλι, κατεβάζοντας το. Χωρίς εκπαίδευση. Beat that Oddie.

Kitties rule πολύ απλά διότι αυτάρκεια>εξάρτηση.

Pun intended.

Δημοσ.
Οπότε να υποθέσω πως για σένα ο πορτιέρης της τρούμπας ήταν πιο εξελιγμένο ον από εσένα!!!!

Όχι αγόρι μου, δεν είναι πιο εξελιγμένος από μένα και δεν είμαι πιο εξελιγμένος απ' αυτόν. Αν εσύ χρειάζεσαι να συγκρίνεις τον εαυτό σου με γάτες, σκύλους και ποντίκια για να μην πέσεις στα πρόζακ, be my guest, αλλά εξελικτικά κανείς δεν είναι ανώτερος κανενός -εκτός αν μιλάμε για εξαφανισμένα είδη.

Δημοσ.
αλλά εξελικτικά κανείς δεν είναι ανώτερος κανενός

και,συμπληρώνοντας,

>ποτέ δεν επιτρέπεται να κοιτάξεις κάποιον αφ' υψηλού,παρά μόνο όταν πρόκειται να τον βοηθήσεις να σηκωθεί

Markes;

Δημοσ.
Όχι αγόρι μου, δεν είναι πιο εξελιγμένος από μένα και δεν είμαι πιο εξελιγμένος απ' αυτόν. Αν εσύ χρειάζεσαι να συγκρίνεις τον εαυτό σου με γάτες, σκύλους και ποντίκια για να μην πέσεις στα πρόζακ, be my guest, αλλά εξελικτικά κανείς δεν είναι ανώτερος κανενός -εκτός αν μιλάμε για εξαφανισμένα είδη.

Α..εσύ ξεπέρασες και το Δαρβίνο!!!

Που είναι το Νομπέλ?

Εν τω μεταξύ όλο αυτό επειδή τόλμησα και ισχυρίστηκα ότι ο σκύλος είναι εξυπνότερος από τη γάτα!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:56 ----------

και,συμπληρώνοντας,
>ποτέ δεν επιτρέπεται να κοιτάξεις κάποιον αφ' υψηλού,παρά μόνο όταν πρόκειται να τον βοηθήσεις να σηκωθεί

Markes;

Θα το έχω θπόψιν μου όταν θα ξαναλοξοκοιτάξω τη μύγα στο μπάνιο μου!

Εν τω μεταξύ, πόσο πάει το καλο?....ξέρεις το τέτοιο που καπνίζεις.......

Δημοσ.
Εν τω μεταξύ, πόσο πάει το καλο?....ξέρεις το τέτοιο που καπνίζεις.......

Το να είσαι μαλάκας,είναι κακό.Το να είσαι όμως πολύ μαλάκας,είναι προτέρημα.:-)

btw,έχω σταματήσει να καπνίζω όλα τα προϊόντα καπνού,το έχω δηλώσει,έλλειπες μάλον εκείνη τη μέρα.

Προφανώς όμως έχει κάνει τη δουλειά του.:X

Δημοσ.

btw,έχω σταματήσει να καπνίζω όλα τα προϊόντα καπνού,το έχω δηλώσει,έλλειπες μάλον εκείνη τη μέρα.

Προφανώς όμως έχει κάνει τη δουλειά του.:X

Ναι το πρόσεξα αυτό!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...