Προς το περιεχόμενο

η ram μειωνετε

pcfan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω παρόμοιο πρόβλημα και για να μην ανοίγω άσκοπα καινούργιο topic postάρω εδώ.Ενώ έχω 1Gb ram και στο my computer στο system information μου λέει κανονικά 1Gb,στο CPU-Z μου λέει πώς έχω 512 ! Το ίδιο μου λέει και εδώ

όπου γίνεται scan για να μου βγάλει διάφορα στοιχεία για τη mobo και τη ram.Λογικά αν είχα 512 θα ψιλοκόλλαγε το μηχάνημα αλλά τρέχει μια χαρά.Απλά αυτό το 512 με προβληματίζει λίγο.Ξέρετε τι μπορεί να είναι και αν πρέπει να ανησυχώ ?

Δημοσ.
Παιδιά έχω παρόμοιο πρόβλημα και για να μην ανοίγω άσκοπα καινούργιο topic postάρω εδώ.Ενώ έχω 1Gb ram και στο my computer στο system information μου λέει κανονικά 1Gb,στο CPU-Z μου λέει πώς έχω 512 ! Το ίδιο μου λέει και εδώ

όπου γίνεται scan για να μου βγάλει διάφορα στοιχεία για τη mobo και τη ram.Λογικά αν είχα 512 θα ψιλοκόλλαγε το μηχάνημα αλλά τρέχει μια χαρά.Απλά αυτό το 512 με προβληματίζει λίγο.Ξέρετε τι μπορεί να είναι και αν πρέπει να ανησυχώ ?

σε πρωτη φαση, βγαλε τις μνημες ραμ και ξαναβαλτες. αν δεν γινει τιποτα, θα δουμε...

Δημοσ.

Λοιπόν..έτρεξα το memtest και κάπου στο 112%(δεν ήξερα πόσο έπρεπε να το αφήσω και το άφησα τόσο) μου έβγαλε αυτό...

ozizuz34mrjnnimgmgyz.jpg

Δημοσ.

Χμμμ θα κοιτάξω αργότερα στο link που μου δίνει διότι τώρα δεν μπορώ.Τουλάχιστον αν χρειαστεί να την πάω μια ram είναι,εντάξει δεν θα τρέξω πολύ(υποθέτω...):P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...