KenZone Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Μετά από σωστή εγκατάσταση του XAMPP αδυνατώ να αλλάξω τα Permissions μέσω οποιουδήποτε FTP client. [ φαίνεται το ότι είμαι νέος ε ? ] OS: Tiger Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Έχω παρόμοιο πρόβλημα. Ενω έχω ενεργοποιήσει την ftp πρόσβαση από το System Preferences, δεν έχω καταφέρει να περιορίσω ένα account στον τοπικό του φάκελο (Home). Οποιδήποτε account και αν φτιάξω, έχει (μέσω ftp) πρόσβαση σχεδόν σε όλο τον δίσκο. Το έχει καταφέρει κανείς σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Mήπως ρίξετε μια ματιά στο SharePoints; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KenZone Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Έβαλα το dir για το οποίο ενδιαφέρομαι αλλά και πάλι δεν κατάφερα να αλλάξω τα pemission.. thnx πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Κανείς δεν χρησιμοποιεί τον ftp server στο X ρε παιδιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.