Vincanity Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Γεια σας, Προσπαθώντας σήμερα να γραψω το 1o μου dual layer dvd με το Nero, δυστυχως απέτυχα για κάποιον λόγο και ενώ ξεκινα η διαδικασια caching files κλπ, μου βγαζει μετα illegal disc και κανει abort... το συνολικο μεγεθος των αρχειων ειναι 8100ΜΒ (κατω του ορίου που δινει δλδ) Χρησιμοποιώ TDK DVD+R δισκάκι - NEC ND-3500AG recorder - Nero 7.7.5.1 σκέφτομαι θεμα ασυμβατότητας μεταξύ δισκων και recorder, αλλά τα απλα DVD της TDK τα βλεπει κανονικα... μηπως πρεπει να κανω καποια extra ρυθμιση? κάποια βοήθεια? Ευχαριστώ
warewolf Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 μηπως ειναι image και χρειαζεται - δισκακι ? μου ειχε τυχει μια φορα να προσπαθησω με το nero να αντιγραψω ενα δισκακι sony- και μου εβγαζε παρομοιο μυνημα γιατι τοποθετουσα +δισκακι. αν παλι τα αρχεια ειναι απλα στο σκληρο σου και οχι αντιγραφη απο δισκο ή καποιο image δεν ξερω ας βοηθησει καποιος αλλος.
Vincanity Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 όχι δεν ειναι image το αρχείο. Ειναι κάποια βιντεο και mp3... ευχαριστώ για την απαντηση anyway
blackstar Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Mporeis na deis me to nero cd/dvd speed an to nec soy anargonizi to DL dvd poy ebales, meta mporeis na kaneis ena update sto firmware, kai an ola apotyxoun, mporeis na dokimasis na to grapsis me to IMGBurn.
Vincanity Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 thanks blackstar, Το Nero "βλεπει" το DVD σαν Dual Layer κανονικά. Μόλις πατήσω burn έχει το πρόβλημα... Να δοκιμασω αλλο software εγγραφής? ε? θα κοιταξω και για το firmware update αν και αφου το "βλεπει" το DVD δεν νομιζω ότι χρειαζεται
Vincanity Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 τελικά έκανα Upgrade στο Firmware και όλα δουλευουν οκ...
qspock Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Κι εγω με το 3500 και το 2.18 firmware ειχα προβλημα, ενα DL πηγα να γραψω και το εκαψα. Λενε οτι το καινουργιο firmware 2.1b λυνει πολλα προβληματα, αυτο εβαλα αλλα δεν εχω δισκακι DL να το δοκιμασω. Εσυ αυτο εβαλες και δουλεψε?
Vincanity Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Κι εγω με το 3500 και το 2.18 firmware ειχα προβλημα, ενα DL πηγα να γραψω και το εκαψα. Λενε οτι το καινουργιο firmware 2.1b λυνει πολλα προβληματα, αυτο εβαλα αλλα δεν εχω δισκακι DL να το δοκιμασω. Εσυ αυτο εβαλες και δουλεψε? ναι με TDK και όλα καλά...
qspock Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 θελω να πω το παλιο firmware ηταν ο λογος που καηκε πριν ή το δισκακι?
Vincanity Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 δεν μου ειχε καψει το δισκακι απλά δεν το εγραφε και σταματαγε την διαδικασια, μετα το upgrade στην τελευταια εκδοση 2.1B η εγγραφη εγινε μια χαρα
qspock Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Καταλαβα, εμενα μου το ειχε καψει, τωρα το αναβαθμισα και φανταζομαι πως θα ειναι οκ. Μενει να το δοκιμασω, ...οταν αγορασω dual layer. Αν αγορασω αφου οι τιμες ποτε δεν επεσαν εκει που θα επερεπε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.