economlena Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα!Ξέρει μήπως κανείς ένα rock bar στη Θεσσαλονίκη περιοχή Καλαμαριάς?
economlena Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 οχι (10 χαρακτηρες) To emerald είναι στην Καλαμαριά?
Garnele Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 To emerald είναι στην Καλαμαριά? α προλαβες και το διάβασες ε? ναι αυτό είναι στην καλαμαριά, στην πόντου. το ομερτα όμως δεν το έχω υπ'οψην μου..
economlena Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 α προλαβες και το διάβασες ε? ναι αυτό είναι στην καλαμαριά, στην πόντου. το ομερτα όμως δεν το έχω υπ'οψην μου.. Το emerald τι φάση είναι?
Garnele Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Το emerald τι φάση είναι? ροκάδικο.. έχω καιρό να πάω, αλλά νομίζω ότι μεσημεριανές ώρες για καφε κλπ είναι καλύτερα απ'ό,τι το βράδυ. γενικά ήρεμη μουσική και κόσμος αρκετός (την τελευταία φορά που πέρασα τουλάχιστον)
economlena Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 ροκάδικο.. έχω καιρό να πάω, αλλά νομίζω ότι μεσημεριανές ώρες για καφε κλπ είναι καλύτερα απ'ό,τι το βράδυ. γενικά ήρεμη μουσική και κόσμος αρκετός (την τελευταία φορά που πέρασα τουλάχιστον) Thank you!Παιζει να το δοκιμασω!
Garnele Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 τσεκαρε και πες μου αν αξίζει με πμ (κάτι μου λέει ότι το παρόν θρέντ θα κλειδωθεί) μην τραβιέμαι μέχρι καλαμαριά αδικα
Lucifer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Το παρόν θέμα κλειδώνεται μετά από υπόδειξη της γκαρνέλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.