scooterlord Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους. Ετοιμαζόμαστε να ανοίξουμε ένα online κατάστημα που θα εξειδικεύεται (τουλάχιστον στην αρχή) σε πωλήσεις μεταχειρισμένων παιχνιδιών -πολύ πιθανόν και καινούρια- σε άριστη κατάσταση, στα πακέτα τους δηλαδή με εγγύηση αγοράς και άμεσης αποκατάστασης σε περίπτωση βλάβης σε πάρα μα πάρα πολύ χαμηλές τιμές. Θα περιλαμβάνονται ακόμα και ολοκαίνουριοι τίτλοι για όλες τις κονσόλες PS3, XBOX 360, κτλ. Μιλάμε για πολύ χαμηλές τιμές - ίσως και της τάξης των 20 ευρώ. Και είμαστε επίσης υπό συζήτηση για δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Οι αγορές θα γίνονται μεσω αντικαταβολής, paypal ή πιστωτικής. Γιαυτό λοιπόν κάνουμε μια έρευνα αγοράς. Θα ενδιαφερόσασταν για κάτι τέτοιο; Αν ναι παρακαλώ υποκινήστε μας να κάνουμε την αρχή. Η έναρξη θα είναι μάλλον με την αρχή της νέας χρονιάς αν όλα πάνε κατ'ευχήν.
kratistos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 με την σωστή προώθηση δεν νομίζω να βγείτε χαμένοι...
scooterlord Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Κοιταξε, η προωθηση θα γίνει σωστότατα, σε μηχανές αναζήτησης, σε forum, σε διαφημίσεις, κτλ Όπως και φυσικά από στόμα σε στόμα. Δεν ευελπιστούμε να φτάσουμε και στο μέγεθος του ebay.. Το θέμα είναι τι πιστεύει ο κόσμος του insomnia. Θα αγοράζατε εσείς μεταχειρισμένα;
BucketheadGR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Προσωπικά εγώ αγοράζω μπόλικα μεταχειρισμένα. Η κατάσταση όμως στην ΕΛΛΑΔΑ, είναι λίγο τραγική με τις τιμές. Εάν υπάρξει μία σωστή τιμολόγηση, τότε μετά χαράς από την πλευρά μου να υποστηρίξω την κίνηση αυτή.
scooterlord Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Φιλε buckettheadGR, το ξερουμε ήδη. Μα γιαυτό άλλωστε ξεκινάμε κι εμείς τέτοια κίνηση! Αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα και οι ίδιοι μας. Οι υπόλοιποι;
ababapanos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 thelete na poulate lete metaxirismenna games gia to ps3 kai to 360 ,me timi 20 euro i konta se auta ta xrimata , kai polu kala kanete, Omos poso tha agorazete diladi, apo tous kakomirous pou tha erxonte gia na ta poulisoun kai ixan skasei tin 70ara, 5 kai 10 euro? giati alios pos tha vgalete kerdos?
passapontix Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 endehomenos tha endiaferomoun kai ego gia agora metaheirismenon titlon sta 20 euro!
BucketheadGR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Γκουχ γκουχ. Να πω πως θέλω και ειδοποίηση μέσω pm με τη σελίδα του καταστήματος.
scooterlord Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 χαιρομαι που υπάρχει κι εδώ επιβεβαίωση αυτών που περιμέναμε ν'ακούσουμε. να είστε σίγουροι πως θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για αμοιβαίο κέρδος - κι εσείς ευχαριστημένοι κι εμείς. Απαντώ στον ababapanos: το πως θα προμηθευόμαστε εμείς τους τίτλους είναι καθαρά δικό μας θέμα. Ούτε πρόκειται να αναγκάσουμε κανέναν να μας τα πουλήσει φτηνά όυτε τίποτα. Εμείς θα σας τα προσφέρουμε με δυνατότητα ΑΜΕΣΗΣ αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης και όπως προανέφερα πιθανότατα και με δωρεάν αποστολή πανελληνίως - αν και αυτό παίζεται, είναι υπό συζήτηση και εξαρτάται από τις προσφορές που περιμένουμε απο τις courrier. Και δεν είπαμε ότι θα βρίσκονται ΟΛΟΙ οι τίτλοι μεταχειρισμένοι ταυτόχρονα με την κυκλοφορία τους, αλλά να είστε σίγουροι πως θα κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται. Σημασία έχει πως το team που ασχολούμαστε με τη δουλειά είμαστε φανατικοί gamers και ισχυροί γνώστες της σκηνής του εμπορίου και υπενθυμίζω πως κι εμείς περάσαμε τα ίδια προβλήματα με τους υπόλοιπους που αναζητούν αντίστοιχες αγορές αλλα δυστυχώς εδώ Ελλάδα είναι αβοήθητοι. Θα παρακαλούσα όσοι τυχόν βρίσκουν ενδιαφέρουσα την ιδέα ας μπουνε στον κόπο να απαντήσουν - ίσως ακόμα κι αυτοί που δε συμφωνούν.
@topos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Εγω για να ειμαι ειλικρινης αν υπηρχε μια τετοια δυνατοτητα να αγορασω μεταχειρισμενα-σε καλη κατασταση- παιχνιδια με 20ευρω δεν θα εμπενα καν στο κοπο να τσιπωσω την κονσολα μου... Καλη αρχη παιδια...
ababapanos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 sigoura einai diko sas thema to pos tha promithevosaste tous titlous kai pos tha tous poulate sta 20 euro.... ala tha mou epitrepsete na pw pos ola auta mou thmizoun tis preklogikes diloseis twn komatwn gia tis paroxes. Oloi lene posa tha dosoune xwris pote na exigoune pos tha ta vroun gia na ta dosoune kai fisika den dinoun tipota sto telos. makari na exete kati sovaro sto mialo sas pou na einai ilopiisimo.
scooterlord Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 ababapanos, δεν καταλαβαινω είναι η δυσπιστία σου. Δε σας ζητήσαμε τίποτα, σας το λέμε. Εμείς θα το κάνουμε. Ούτως η άλλως, τι νόημα θα έιχε να διαφημίσω κάτι που δεν υφίσταται; Το ότι ο κόσμος ΘΕΛΕΙ παιχνίδια σε χαμηλές τιμές το ξέρουμε ήδη. Το ότι δε θέλει να πληρώνει για τσίπωμα το ξέρουμε. Να αλλάζει firmware να πληρώει πανάκριβα αντιγραφές σε dual layer ή να κατεβάζει όλη μέρα 6-7gb για παιχνίδια αυτής της γενιάς και να βλέπει rings-of-death και να μένει με την κονσόλα αναντικατάστατη λόγω firmware... Να μη βρίσκει τα παιχνίδια που θέλει, να μη μπορεί να έχει υποστήριξη για τα παιχνίδια του.. Όπως και να έχει θα σε παρακαλούσα να μη δυσπιστείς μα να ελπίζεις γιατί φαίνεται ότι κι εσύ θα ήθελες να υπάρξει τέτοιο κατάστημα. Απλά σκέψου ότι δεν έχω όφελος να διαφημίσω κάτι που δε θα κάνω.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Με τα games που παίζονται online και χρειάζονται registration με το key το οποίο θα το έχει κρατήσει ο προηγούμενος χρήστης τι θα γίνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις