nicsie Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Edo kai 10 mines exo to 768 tis HOL. Mou exei erthi ena email(apo augousto) oti pleon aniko sto dikuo tis HOL kai oti tha tetraplasiasti i taxitita mou! Kano auta pou zitouse to email( update to firmware tou FritzBox) alla tzifos. Estila email sti HOL epeidi i anamoni sto tilefoniko kentro den upofernete kai anameno. Kaneis me paromoio provlima? Euxaristo
proton Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Αγαπητέ φίλε έχω βαρεθεί να διαβάζω προβλήματα σαν τα δικά σου. Το μέιλ αν διάβασεις καλά λέει πως στις προσεχείς μέρες θα τετραπλασιαστεί η ταχύτητά σου. Η αναβάθμιση θέλει 20 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ μέρες. Απλά αυτό που έλαβες είναι μια ειδοποίηση πως κάποια στιγμή θα συνδεθείς με το ιδιόκτητο δίκτυο της ΧΟΛ επειδή έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του στην περιοχή σου. Σταματήστε να είστε πια όλοι βιαστικοί. Σαν την χήρα τσο κρεβάτι κάνετε: "Άντρα θέλω τώρα τον θέλω".
nicsie Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 To thema eine oti to mail apo hol to elava apo ton augousto, diladi perissotero apo 2 mines prin.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.